Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_ spune:
Lisa, felicitari! Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Iar tie recuperare usoara si mult laptic!
anca_ spune:
DarkBendis, f frumoase pozele! Sa iti traiasca baiatul! Mie mi se pare ca seamana perfect cu tine! ![]()
Fetelor, voi ati chemat preotul sa va citeasca dupa ce ati nascut? Nu stiu eu care e procedura, dar am sunat si noi la preotul pe care il avem aici si ne-a zis ca trebuie sa imi citeasca mie la 8 zile dupa nastere...asa ca vine maine la noi...daca stie cineva mai multe despre ce se citeste si cand poate ma lamuriti si pe mine.
bebelusi spune:
Rox multumim de vesti
, ma bucur ca sunteti bine, sa mai intri te rugam cand iti mai faci timp.
ZisaCami nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si papacios.
Oanaq, gandeste-te la Lisa in momentele astea ca a avut travaliu scurt, nu te gandi la Miericica. Pai se poate.....fii optimista, capul sus, ca o sa iti vezi ingerasul 
. Asta e un lucru bun ca o sa fii prima care naste la 41 saptamani. Iti dai seama la cati oameni o sa povestim de tine???Cum am povestit si de Miericica si de Dariuca primul licurici....Asa ca ar trebui sa fii mandra ca esti pe buzele tuturor. Eu am mai spus-o si o mai spun: Trebuie sa ne gandim ca am suportat noi de-a lungul vietii multe dureri fara sa aiba o finalitate frumoasa....dar acum....cand stim ce se afla la capatul suferintei...un licurici mumos de care nu o sa ne vina sa ne dezlipim.

Iertati-ma va rog ca m-am lungit asa de mult, dar m-am emotionat si pentru ca am vazut la calculator " The Curious Case of Benjamin Button" cu Brad Pitt care are 13 nominalizari la Oscar si este ff frumos
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cris30 spune:
Anca eu am chemat preotul cu boboteaza si atunci l-am intrebat de citire.A zis ca sa vin la biserica si sa astept la usa ca n-am voie sa intru si el vine si imi citeste.Nu stiu daca este o perioada anume, cred ca se poate face oricand citirea.
Criss si Daiopri asteptam si la voi sa vina bebeii 
.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
bebelusi spune:
Dark sunt superbe pozele, cel mai tare e Lachan in pozele cu bunicul, face niste fetisoare....

Se pare ca sunteti o familie mare si fericita.
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Daiopri spune:
Bravo Lisa! Felicitari. Si bun venit Ana.
Cami bafta maine.
Am fost la dr si a zis ca sunt dilatata 2cm si daca sa imi umble la membrane. Acuma eu ca prostu, pe de o parte tot am zis ca vreau sa vina odata, acuma nu mai stiam ce sa zic. Pana la urma am zis da si a umblat nitel pe acolo. La plecare a zis ca el este diseara de la 7,30 la spital si ne vedem acolo:)
Stiu ca glumea, da vreau sa va zic ca mi-au tremurat picioarele pana acasa. Acuma m-am aranjat si astept.
Parca lisa, si si tu oana ati procedat asa si nu s-a intamplat mare lucru nu?
L-am alertat pe sot, si desi i-am zis sa stea cuminte ca il tin la curent nu stiu daca ii mai sta mintea la lucru.
Pana acum nu am nici un simptom (s-a intamplat acum vreo ora si ceva).
Oana, las ca vine bb, nu iti fa griji.
Deci incerc sa va mai tin la curent. Daca nu apar inseamna ca am intalnire cu bb:))
Aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
oanaq spune:
Multu bebelusi de incurajari. Ai dreptate, o sa uit de toate cum o sa ma intalnescu cu minunea mea.Da, Daiopri, mi-a dezlipit membranele (inca de 2 ori intr-o saptamana) si nu a avut nici un efect. Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti.
40+
cris30 spune:
Daiopri sa fie intr-un ceas bun, tinem pumnii ca toate sa decurga normal.Sa ne tii la curent daca poti.
Stefanial ai un bebe tare dulce,ca un mic greieras si pare cumintel.
Cami hai cu bebe 

.
Nu stiu ce e cu fata mea azi de doarme atata, au trecut 3 ore si acum trebuie sa o scol sa-i dau sa pape.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
DarkBendis spune:
Asaaa... cum s-ar zice papa bebe gospodareste... daca dupa asta ar si dormi ar fi perfect ![]()
Anca, Cris, Bebelusi, multumesc frumos pentru complimentele la pozici 
Daiopri, Oana, Criss, pai facem galerie de pe acum daca e cazul 

O sa fie bine, dragelor, va veti tine si voi puiutii in brate in curand 
Bebelusi, chiar ca suntem o ditai familie...si pana acum cu exceptia mamei mele Lachlan a cunoscut numai bunicii si alte neamuri din partea taticului lui. Si inca mai sunt... Da' vorba aia, niciodata nu-s prea multi oameni care sa il iubeasca
Sa stii ca tare-mi place camera lui bebe al tau, atat de calda, de luminoasa!
Stefania, faine pozici, Mowglitza al tau e un dulce

Fetelor, eu vad ca bebeii vostri tare bine stau cu greutatea...papa si cresc. Bebe mic al nostru a pierdut cam mult imediat dupa nastere.. aproape 10% ... s-a nascut cu 3.600 si a scazut in 4 zile la 3.250...la 3 saptamanisi 4 zile avea 4.030 deci a recuperat bine, cam 250 gr/saptamana, hranit exclusiv la san. Eu zic ca fiecare bebe are ritmul lui, atata timp cat sunt sanatosi, papa bine (laptele matern sau formula), dorm bine, sunt veseli... trebuie sa incercam sa nu ne stresam si sa ne bucuram de zilele acestea desi e cam greu... al meu sot mi-a si zis "he'll never be so small again" 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
DarkBendis, tare frumusel bebe mai ai... Iar Madamemele sunt asa simpatice...
Daiopri, curaj, mama ca scapi si tu, nu te stresa ca nu rezolvi nimic.
Oanaq, rabdare, rabdare, mai ai pan' la 42![]()
Crisspoliss, un semn, ceva?!
Hai ca bag niste agitate pentru toate trei

si pentru fetele din Ro care nasc maine

POZE
Iulia 36+
Carla Maria