Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)
Raspunsuri - Pagina 13
DarkBendis spune:
Fetelor, am pus pozici noi pe photobucket (link-ul pe contul de pe gmail). Pozici cu bebici, mamici, tatici, bunici, pisici... de toate pentru toti ![]()
![]()
Ufff... acu' ma duc sa citesc un pic din urma 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mara95 spune:
salut!
BUN VENIT NOILOR BB-EI si refacere usoara mamicilor!
de la laptele de mama, bebe nu se derajeaza la stomac;greseala asta am facut-o cu flavia si i-am dat ceai de menta si am constipat copilu', acum m-am lecuit .
pe andrei nu il schimb cand suge pentru ca se stie ca ei fac kk cand manaca;daca face putin, il las sa doarma si il schimb imediat cand se trezeste, daca e mult(asa e de obicei) il schimb, caci adoarme imediat la loc.
pe andrei il alaptez la cerere, chiar si din 10 in 10 min, din jumatate in jumatate de ora, etc;pozitia cea mai comoda pentru mine de alaptare este cu el asezat linga mine in pat, incat pot sta linistita oricat, mai vad si ceva la tv.
imbracat cu un rand de haine, andrei cantareste 4700g, si s-a nascut cu 3650g, iar din maternitate am iesit cu un "minus"de 200g.
alina, fix asa am patit cu flavia pana a ainvatat sa faca kk la toaleta;pipi facea fara problme;atunci i-am spus ca s-au terminat pampersii si nu mai avem in casa asa ceva;cum era disperata ca tb sa faca, pana la urma a facut la toaleta si am dezvatat-o;noi nu am folosit olita , ci direct la toaleta, cu reductor;povestea cineva ca bb-le ei lua olita dupa ce facea si si-o mai punea si in cap din cand in cand sau baga mana;asa ca am optat pentru toaleta direct.
ce am inteles:bb face la toaleta cand e pregatit;noi am incercat cu flavia pe la 2 ani si putin si a fost dezastru, dupa o sapt am renuntat; la 2 ani si vreo 7 luni a facut pipi la toaleta fara probleme, doar vreo 2 incidente izolate am avut, iar kk relativ usor, si totul pentru ca a inteles si a constientizat ce i-am cerut sa faca;am cumparat niste pampers-i in plus , dar nu am stresat copilul si nici nu am avut "accidente"prin casa.
mara, flavia(7 dec 2005) si andrei(7 ian 2009)
zisaCami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronica75 M-am uitat la cine voteaza subiectul si am dat iarasi de Zisacami, sa fie intr=un ceas bun ; Sa vina agitatele ![]() ![]() ![]() ![]() Hai ZisaCami Hai Crisspolis Hai Oanaq ![]() ![]() ![]() si pt fetele care urmeaza ![]() ![]() ![]() Veronica cu Alice ![]() micuta mea A.M.R. 4 zile BB e pe drum |
Ce surpriza mi-ai facut, la asta nu ma asteptam ... eu va citesc de la inceput, insa mi-a fost jena sa mai intru sa scriu, intrucat nu puteam tine pasul cu voi!
Maine sunt programata dimineata pentru cezariana cu anestezie totala.
Felicit toate mamicile care-si tin minunile in brate ( nu va nominalizez pt. ca sunteti multe si nu vreau sa uit pe cineva ) si doresc nasteri cat mai usoare si fara probleme celor care sunt aproape de marea intalnire cu puiutii vostri!

38 +
Inimioara mea
Radu Costin
viorella spune:
buna fetelor,
am citit un pic din urma si am vazut ca discutati de alaptat.eu ii dau numai laptic de la san.a mea papa cam din 3 in 3 ore,iar noaptea face exceptie ca se culca pe la 11-12 si se trezeste peste 5-6 ore.asa pot sa ma odihnesc si eu....
eu ii dau sa pape doar dintr-un san o data,iar data viitoare din celalalt,nu stiu daca e bine sau ar trebui sa-i dau din amandoi.de obicei adoarme la san si n-o trezesc s-o pun si la celalalt.ca timp suge cam 30 minute,dar cateodata chiar si o ora.
referitor la kg luate in timpul sarcinii:eu am luat 18 kg.cand am iesit din spital aveam cu 7,5kg mai putin,iar de atunci am mai dat jos 2,5 kg in 2 saptamani,deci 10 kg minus in 2 saptamani jumate.sper ca pe celelalte 8 sa le dau in 8 luni,adica 1 kg pe luna.
singura problema ramane burtica de care nu stiu cat de usor o sa scap(parca as fi gravida in 4 luni).fetele care ati nascut prin cezariana, ati folosit burtiera sau ceva pt a se restrange burta?
MAMICA FERICITA DE
CRINA MARIA
DarkBendis spune:
Cami, tinem pumnii sa fie bine maine 

Viorella, eu nu folosesc centura deloc... mi s-a zis sa las muschii sa isi revina singuri.
Eh... iar fug ca ii e foame la bebe mic
![]()

Dark Bendis
cris30 spune:
Am vorbit si eu cu Lisa dimineata, era bine si ea si bebelina.A nascut la 2AM, incepusera sa-i dea anestezic dar i l-au oprit ca era dilatata 10 , travaliu a durat cam 2 ore. Datele pentru listuta mai bine vi le spune ea ca sa nu fac eu vreo greseala.
Lisa inca odata sa -ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa si tie mamico refacere rapida.

In legatura cu greutatea lui bebe, Daria s-a nascut cu 2600g, a iesit din spital cu 2450 si sambata cand am cantarit-o avea 3300g, deci a luat 850g intr-o luna si cateva zile.I-am dat si lapte de la mine dar si formula.Mananca cam din 3 in 3 ore si la o masa cam 90-100ml de lapte.
Roxy si Ttenzica bine ati venit acasa
.
Dark ati facut niste poze superbe cu toata familia si binenteles cu vedeta casei.Uite asa stau si eu ca tine la laptop, intr-o mana tin bebe si cu cealalta tastez
, cred ca am sa-mi cumpar si eu un baby wrap, cum am vazut intr-o poza, cred ca e foarte practic.
Mama nu prea sta cu ea in brate ca are o alergie si ii curge mereu nasul si trebuie sa poarte masca de fiecare data .Asa ca sunt nevoita sa stau numai eu cu ea, oricum trebuie sa ma obisnuiesc ca din luna martie o sa fiu singura doar cu sotul.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
oanaq spune:
Lisa, ma bucur foarte tare pentru tine! Sa va traiasca minunea, sa fie cuminte si sper sa te refaci rapid! Se pare ca a fost rapid la tine, abia astept sa ne dai detalii!
La mine, inca nimic. Maine la monitorizare si daca e totul ok, mai asteptam pana luni si ma declanseaza. Mi-e groaza de un travaliu lung si penibil (ma gandesc la Miere si la experienta ei). Ce ma incurajeaza e ca nu mai am mult pana sa-mi tin copilasul in brate
.
40+
DarkBendis spune:
Cris... mama pleaca maine dimineata si voi ramane eu si tata lu' bebe mic (cand nu e la servici) cu bebe si pisicile
. Aoleu si vai de lume... da' va trebui sa ne descurcam, nu?

Dark Bendis
oanaq spune:
Chiar, sunt prima de la odiseea noastra care naste la peste 41 de saptamani? M-am uitat pe lista si Miere era la 40s+5z. O sa bat vreun record? Fetelor din februarie, acusica vine si randul vostru!
40+
crysyana spune:
Felicitari Lisa!!!!
sa iti traiasca bebita, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!
tie iti doresc refacere usoara si te asteptam sa ne povestesti cum te simti cand iti tii in brate comoara. a meritat asteptarea, asa e???
crysyana
37+
Andrei Valentin

A.M.R. 4 zile