Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxana ma bucur ca sunteti bine

Selenuta daca as sti ce sa iti spun ca e bine...mi se rupe sufletul cand aud prin ce treci

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Stefania - am vazut pozicile cu Mowglitza. a prins bolfite

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 4 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

salutare tuturor

azi am venit si noi acasa... nu am citit nimic din urma, in wk poate reusesc si sa si povestesc cum a fost... sper ca toata lumea e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele felicitari noilor mamici ....

noi am fost la medic ... suntem bine ... col inchis ... bebe sus ,,... nici un semn de nastere ...

nu mai pot sta ca sunt rupta de oboseala

pupi
azi am intrat in spt 39 .... uraaaaaa

38+ANTONIA IOANA

AMR 2 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefanial

Si, pentru ca este zi aniversara, am mai salvat niste poze...

http://picasaweb.google.com/home

Va pup dragele mele, aveti grija de voi si de bebei,

Stefania, mami de Mowglitza.

poze cu Mowglitza...
http://picasaweb.google.com/stefanialeonescu/MowglitzaIanuarie2009?authkey=KGy0W6A6tik#
va pup

Am pierdut mesajul...
la un moment dat, cand eram insarcinata, ziceam ca mai am un neuron...de cand am nascut, l-am pierdut si pe ala!!!

In primul rand, salutare burtici, mamici si bebici!

La multi ani tuturor bebelusilor nascuti astazi, Alexandru-Stefan, Sabina, Nadia si Stefan-Carol!

Ziceam ca astazi, bebelusul meu, Mowglitza alias Alexandru-Stefan a implinit deja doua luni...

La multi ani, Mowglitza!

Este foarte cuminte, plange doar cand ii este fomita. Papa de 6 ori/zi, doarme cam 16h - 18h/zi. altfel, "face avioane", adica se uita pe tavan dupa lumini si umbre, iar, mai nou, a inceput sa vada si fixeaza persoanele si obiectele din jurul lui. Zambeste catre ingeri, inca... il astept sa ma vada si sa imi zambeasca.
Altfel, a luat in greutate foarte bine: la nastere a avut 2250g, la iesirea din spital 2100g, dupa prima luna 3420g, iar astazi 4500g.
Am iesit in parc din prima saptamana de viata, aproape in fiecare zi, cu exceptia zilelor cu vant sau ploaie, indiferent de temperatura (chiar si la -5grade). Ii place foarte tare (adoarme in momentul in care il izbeste aerul de afara).

Botezul va fi pe 22 februarie cu familia si cei mai apropiati prieteni.
Cam atat despre el, deocamdata... Voi mai reveni sa va mai povestesc.

Si, pentru ca este zi aniversara, am mai salvat niste poze...

http://picasaweb.google.com/stefanialeonescu/MowglitzaIanuarie2009?authkey=KGy0W6A6tik#

Va pup dragele mele, aveti grija de voi si de bebei,

Stefania, mami de Mowglitza.

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Tocmai am venit de la gineco. Cam nasol, bebe tot in pozitie pelvina, asa ca doctorita a zis sa fiu cu bagajelul facut vinerea viitoare, 6 februarie la maternitate sa facem cezariana. Si eu as fi vrut normal, ca mie cam frica de ceza! Eu nu am nici o operatie, nici macar apendicita!Uf, uf!Mi-a zis sa nu mananc si sa nu beau nimic, dar nu am intrebat incepand de cand ca m-am zapacit de tot! Oare de seara sau de dimineata! Mi-a zis sa vin pe la 9-10 dimineata, deci banuiesc ca ma taie dupa 13:00.Sunt tare necajita! Imi vine sa-i dau vreo doua la fundulet la asta mic ca nu s-a intors! Si mai avem si placenta anterioara!37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Stefania e un scump bebele vostru, eu asa fata expresiva nu am vazut in viata mea . Dar copilul vostr nu plange niciodata????

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Stefania e un scump bebele vostru, eu asa fata expresiva nu am vazut in viata mea . Dar copilul vostr nu plange niciodata????

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

Ba da, plange cand ii e fomita...si plange tare!!! Dar, daca ma misc repede cu biberonul, plange putin, altfel are parte de suzi...

In mesajul pierdut ziceam ca il hranesc exclusiv cu biberonul de vreo saptamana. A fost prematur si nu a avut forta sa traga de la san, iar cand a avut nu a mai vrut... Stocurile extrase cu pompita s-au epuizat si ... am ajuns la lapte praf exclusiv... Asta e, acum m-am obisnuit cu ideea...

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Felicitari Lisa,sa va bucurati de minunea mica care s-a lasat asteptata.

Liliana40+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

LISA, felicitari!! Trebuie sa fii foarte fericita si sunt convinsa ca ai si uitat cat de lunga a fost asteptarea sa-ti tii minunea in brate! Sa va bucurati de puiut!

Alina, UM a fost pe 23 mai 08, am ciclu de 24 z, dar medicul ecograf nu tine cont de lungimea ciclului si-mi spune de fiecare data DPN 27 feb. Pe de alta parte copilutul e mai dezvoltat decat varsta lui gestationala, si de aici diferentele. De ex dr. Pop (ca am facut si la el o eco, cea de 28 sapt), mi-a zis DPN dupa UM 27 feb, dar dupa dezvoltarea bb-ului mi-a zis DPN 16 feb. Ceata totala!!!

Bebelusi, e foarte frumoasa camera bb-ului tau . Se pare ca te-ai gandit la toate!

Roxanaz, multumim ptr vesti. Sa fie cuminte bebe Eva si papacioasa! Cum se comporta Patrick? Sunt curioasa ca si eu il am pe Vlad care deocamdata este foarte dragastos cu fratiorul lui din burtica (ma pupa pe burtica, il mangaie, vorbeste, etc), dar voiam sa stiu cand apare bb 2 pe lume cam ce reactii au fratiorii mai mari. Imi dau seama ca ai mai putin timp ca inainte, dar sa nu ne uiti!!

Pupici tuturor!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 36s+

Mergi la inceput