nesansa la nastere, sansa la recuperare
Raspunsuri - Pagina 5
Mamecitta_C spune:
ati avut noroc ca a fost doar o usoara lungire de nerv... unii copii isi revin fara niciun ajutor cica...
noi, fiind mai mari, mergem mai mult pe terapie ocupationala, jocuri/jucarii, si incercam sa facem muschi :)
se descurca destul de bine, face cam tot ce face un copil fara probleme, doar ca nu se poate sprijini in maini (poate si din obisnuinta) cand cade sau cand vrea sa se ridice, ci pune capul jos sa se sprijine... altfel, este vioi, extrem de vioi chiar, si innebunit dupa jocurile in aer liber (tobogan, catarat, sarit) cu multi copii in jur...
petra spune:
Cutremuratoare poveste ! Am citit cu lacrimi in ochi si cu gandul cum intr-o factiune de secunda, o clipa de neatentie sau nepasare a unui cadru medical, se poate ajunge la atata chin, durere si lupta.
Mamecitta_C ,
Sanatate multa ii doresc puiutului vostru si cu singuranta v-a creste frumos alaturi de asa parinti luptatori !
ramikaa spune:
Mi sa spus ca a fost o forma totala la fetita si ca nu se asteptau sa dea semne asa de bune atat de repede,am fost cu ea la neurolog si la ortoped si miau zis ca nu se asteptau sa isi revina atat de repede si ca este o minune,si exista sansa sa isi revina in totalitate,acum nu mai conteaza cum a fost,important e ca isi revine destul de repede,ma bucur mult pt voi ca sunteti bine,si sa dea Dzeu sa fie si mai bine,multa sanatate va doresc.
T_Ioana spune:
desi sunt la serviciu am plans cu lacrimi fierbinti citind povestea voastra! Va doresc multa putere, curaj si optimism sa va recuperati 110% daca se poate spune asa! Felicitari micutului luptator si voua, parintilor, pentru perseverenta si indarjire!
Ma doare sufletul cand citesc depre sufletele nevinovate chinuite atat de devreme!
Doamne ajuta sa fie totul perfect cat de curand!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 17+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Mamecitta_C spune:
multumim ioana, ne straduim in continuare... nu s-a terminat inca recuperarea, dar e muult mai bine...