Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
BraveGirl spune:
Nu...aseara m-am suparat f tare si nu s-au mai umplut sanii. Azi de abia am avut ce sa-i dau bebelinei. De ceva timp ea nu mai manca c ainainte, asa ca sanii nu mai erau asa plini, dar tot ii ajungea un san la o masa.
Daca de obicei nu pot sa stau fara tampoane pt san, cateodata trece laptele si prin ele, acum de abia se vede o pata pe ele. Am baut ceai pt lactatie. De cd am scris primul mesaj am muls 100ml, eu care mulgeam atat in max 5 min
...ma simt si rau. Azi imi venea sa ma plimb de nebuna pe strada, singura. Am o stare asa naspa...
. Ma gandesc ca trebuie sa trec cumva de starea asta. Nu vreau sa pierd laptele 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Corina, revino-ti, te rog! NU ai pierdut laptele! Si nici n-o sa-l pierzi daca te calmezi. Eu m-am muls numai de 2 ori, cate 60-70 ml, mi-a luat o ora si n-am considerat ca n-am lapte. Nu inseamna ca daca scoti putin cu pompa n-ai lapte.
Te rog, lasa deoparte totul si calmeaza-te! Vino aici, povesteste orice, daca crezi ca te ajuta. Suntem langa tine! Dar linisteste-te!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
Bertha
...nu zic ca pierd laptele ca nu ma mai pot mulge. Vad ca nu are ea c esuge. Plange mititica si ii dau si celalalt san. La unele mese i-a ajuns, la altele nu. Am lapte in gongelator, asa ca o sa-i dau bibe dc nu se satura. In noaptea asta o tine mama la ea in camera si ii da bibe, ca sa dorm, poate imi revin.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Nu...aseara m-am suparat f tare si nu s-au mai umplut sanii. Azi de abia am avut ce sa-i dau bebelinei. De ceva timp ea nu mai manca c ainainte, asa ca sanii nu mai erau asa plini, dar tot ii ajungea un san la o masa. Daca de obicei nu pot sa stau fara tampoane pt san, cateodata trece laptele si prin ele, acum de abia se vede o pata pe ele. Am baut ceai pt lactatie. De cd am scris primul mesaj am muls 100ml, eu care mulgeam atat in max 5 min ...ma simt si rau. Azi imi venea sa ma plimb de nebuna pe strada, singura. Am o stare asa naspa... . Ma gandesc ca trebuie sa trec cumva de starea asta. Nu vreau sa pierd laptele ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
ai grija de tine... ca eu asa am pierdut lapticul... si mai am foasrte putin... si completand cu bibe nu mai vrea sa suga.. si acum dau la pompa toata ziua si mai scot 500 ml pe zi... si o masa tot o are completare lapte praf

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
alra spune:
ginye, tin pumnii ca totul sa decurga bine la operatie. asteptam vesti bune. uite, nicole promite ca o sa bea un biberon pana la fund in cinstea lui stefanut
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Ank83 spune:
foarte bine... punete si dormi... sa fii inistita psihic si fizic 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
alra spune:
corina, zi si mie niste site-uri cu toale chic de botez, poate daca te uiti dupa cumparaturi face bine la lactatie ![]()
am pus botezul la sfarsitul lui mai (de ziua lu mandea
) si vreau sa le iau la ambele mandre rochii la fel. ma gandeam la ceva de in ecru, cu aspect invechit. prb care o vad insa e ca una e in colectia de bebelusi (0-2 ani) si alta de copii mici si nu cred sa gasesc la fel.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
N-as putea spune ca am trecut prin ce treci tu acum dar pot spune cu siguranta ca iti simt tririle si te inteleg. Si eu stau zilnic cu frica in san ca nu cumva din varii motive sa pierd laptele. Pt. ca ii cunosc importanta pe toate planurile. Si eu mai trag pe gat , din cind in cand , mai ales cand Pitica stagneaza in greutate , cite 2-3 cani de ceai pt. stimularea lactatiei.
Si mai stiu ca trebuie sa tragi aer in pipt si sa constientientizezezi caz laptele nu se pierde asa usor. Poate da , in urma unei traume a unui soc puternic.
Dar tu esti o femeie puternica. Am vazut cum te-ai comportat pe sarcina. Pentru mine ai fost o surpiza extrema - mai ales prin faptul ca ti-ai infrint orice temeri si ai nascut vaginal in pofida tuturor fricilor de a pierde sarcina.
Bun te-ai enervat , te-ai suprat acum incearca treptat sa rezolvi problema si sa stimulezi lactatia. Sunt convinsa ca sti ca si lactatia pierduta definitiv - ceea ce nu este cazul tau - poate fi recuperata.
Incearca sa nu te raportezi atit de puternic la productia pe care o scoteai cu pompa. Eu foloesc pompa exclusiv cind Pitica nu scoate tot sau cind depaseste 2 ore (mai putin noaptea cind dorm si nu prea mai simt nimic.)
Important este ca inca laptele curge chiar si in cantitati mai mici iar pe de alta parte aplica regula de baza : cere si oferta.
daca nu merge ceaiul si nici hidratarea cu 2 litrii de apa pe zi poate apelezi la alte produse : Nutrinatal , Galofor , Galactogil. Mai amintise Eli de inca un produs pe care nu mi-l amintesc.
Si in primul rind incearca sa elimini - poate nu din prima si in totalitate - cauza care a determinat micsorarea lactatiei.
Eu mi-am autoi-impus o bariera : nu ma las impresinat de minimc. Nici denervio , nici de rautati , nici de tragedii nici de frica zilei de maine. Asa imi vine nu e neaprat ceva constient. Pur si simplu parca sunt setata sa nu ma las prea mult impresionata sau dusa de val.
o fi bine , n-o fi bine tot ce stiu este ca asa imi spune instincutl sa fac. Si daca instinctul spune eu ascult.
Acu" de enervat imposibil sa nu ne enervam o data si o data. Solutia e sa nu persisti in problema respectiva care a generat factorul de stre. O solutie trebuie sa existe si nu trebuie neaparat sa fie cea mai bune. Uneori pur si simlpu trebuie sa acceptam si solutii mai putin bune.
Te doare ca Ariana nu se alimenteaza suficient , e destul asta. Pina iti revine lactatia exista lapte praf ca sa elimini problema alimentatiei insuficiente daca ceaiul nu da randament imediat - eu sunt fff. multumita de acest ceai , am dat randament.
Readucerea lactatiei trebuie sa fie mobilul tau acum - observ ca te afecteaza extrem de puternic - dar pentru asta iti trebuie un pic de ragaz pe care laptele praf ti-l poate oferi.Sau daca poti , rezista o zi doua pe principiul cererii si ofertei chiar daca sti ca ea nu are chiar cantitatea de lapte cu care era obisnuita.
Incet , trage aer in piept , renunta la orice tentativa de a iesi pe strazi (las-o pe Bahmuteanca sa faca iesiri de-astea , am inteles ca e experta
) si pune-ti gandurile oleaca in ordine.
Hai te pup si astept vesti bune de la tine !
| citat din mesajul lui BraveGirl Nu...aseara m-am suparat f tare si nu s-au mai umplut sanii. Azi de abia am avut ce sa-i dau bebelinei. De ceva timp ea nu mai manca c ainainte, asa ca sanii nu mai erau asa plini, dar tot ii ajungea un san la o masa. Daca de obicei nu pot sa stau fara tampoane pt san, cateodata trece laptele si prin ele, acum de abia se vede o pata pe ele. Am baut ceai pt lactatie. De cd am scris primul mesaj am muls 100ml, eu care mulgeam atat in max 5 min ...ma simt si rau. Azi imi venea sa ma plimb de nebuna pe strada, singura. Am o stare asa naspa... . Ma gandesc ca trebuie sa trec cumva de starea asta. Nu vreau sa pierd laptele ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Da fetelor, luni e ziua cea mare: prima operatie! Duminica plecam la Timisoara si luni, la ora 3, intra in operatie. Asa ca...tineti-ne pumnii si rugati-va sa fie totul bine! Va multumesc din suflet! ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
daca ai nevoie de ceva... eu stau in Tm .. sa nu eziti

Sunt alaturi de tine

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Mirtha spune:
Asta e unlucru bun -cu banca de lapte - pt. ca inc azul asta nici nu vei fi nevoita sa apelezi la cutia cu lapte praf.
Odihan iti poate fi de ajurot. Noapte buna !
| citat din mesajul lui BraveGirl Bertha ...nu zic ca pierd laptele ca nu ma mai pot mulge. Vad ca nu are ea c esuge. Plange mititica si ii dau si celalalt san. La unele mese i-a ajuns, la altele nu. Am lapte in gongelator, asa ca o sa-i dau bibe dc nu se satura. In noaptea asta o tine mama la ea in camera si ii da bibe, ca sa dorm, poate imi revin.========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eduard Stefan (12.10.2008)