Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mada - si noi ne luptam in continuare cu refluxul, dar suntem parca putin mai bine. macar se odihneste noaptea, doarme de la 8 la 6, se trezeste doar sa pape cam la 3-4 ore. ziua avem "orele de colici", una dimineata si inca una seara (sa aprofundam ). peste zi se mai supara si mai avem mici maraieli, dar trec in sling, cu plimbari, cu povesti, cu tzitzi pe post de suzi, stat pe burta lui mami, etc. dar daca nu reusesc sa o linistesc in 2-3 min, e jale. ieri dupa amiaza am dus-o in brate, nu in sling si ma durea spatele dupa vreo jumatate de ora, asa ca am pus-o in bouncer. am stat langa ea, dar s-a suparat tare, a plans si de la efort a inceput sa vomite. ei, asa a tinut-o vreo doua ore de nu mai stiam ce sa ii fac, ma plimbam cu ea intr-o mana si cu servetelele in cealalta mana.
pentru colici ii dau water gripe (cel cu girafa albastra) 2ml de 3 ori pe zi, la noi functioneaza (inainte sa i-l dau plangea la fiecare crampa abdominala, acum nu).

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gynie, bafta multa luni!Dumnezeu o sa va ajute sa treceti cu bine peste prima operatie!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pt sustinere, fetelor!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ginye suntem alaturi de tine....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Giney ma voi gandi la tine luni....curaj mamiko si sanatate multa lui bebe...

In rest...eu am citit tot ce s-a scris...dar fiind din categoriile: 1.care nu alapteaza ci dau biberon,2.cred ca rutina e distractiva si ii ofera siguranta lui bebe ,i-am facut program, 3.il las sa doarma singur in patutzul lui, in camera lui...si noi dormim la noi in dormitor...si tot asa...Nici nu am avut ce sfaturi sa dau....
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye pai chiar asa mami, nu ne ziceai si noua nimic? dulce dulce si sa decurga bine operatia si sa nu aiba dureri mititelu' Stefanut si tu sa fi puternica si sa aveti rezultate bune. Luni facem mareee galerie si tinem pumnii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Julia, eu nu i-am dat primei fetite si nici acuma nu am de gand sa-i dau bebelinei. Parerile sunt impartite, medicii nu reusesc sa se puna de acord, apoi trebuie sa fii extrem de riguros si consecvent pana pe la 14 ani, sa-i administrezi zilnic.....ceea ce pentru mine iese din discutie, eu si acuma uit sa-i dau vigantolul zilnic

Laura, merci de raspuns. Ma mai gandesc, pt ca stomatologul mi-a zis ca e f bine sa-i dau. Maria are dintii f sanatosi la 6 ani. Nu stiu daca pe ea Zymafluorul a ajutat-o sau nu, dar are colegi la gradi care au dintii mancati de carii de la 4 ani. Iar in parc unei fetite de varsta ei cu dintii de lapte cariati au inceput sa-i iasa si cei permanenti cariati. Petele apar la supradozare, dar stomatologul a zis ca in Ro nu se florureaza nimic, deci riscul e minim.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/569474404wRLSzZ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Caterina mea are 6.5kg la nici 2 luni....deci stai linistita,
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Laura, chiar vroiam sa te intreb cate kg are Cati. Ma bucur ca in continuare creste bine. Cred ca e campioana la odiseea noastra.

Julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

neatza fetelor....dupa o absenta de 2 zile revenim si noi...nu am avut timp nici macar sa citesc dar am recuperat acum.
Leyre dupa 5 zile de nemancat si-a revenit miraculos si papa in jur de 12ß ml...eu sunt multumita fata de 30-50 in zilele oribile asa ca trebuie sa aveti rabdare si o sa isi revina cu papa (in cazul in care nu au alte probleme).
Vroiam sa dau multe raspunsuri dar nu mi-am notat si acum scriu din aduceri aminte...

Amalia ce zici ca pe mine m-a sunat pe mobil de la Sectorul 3 sa ma duc sa ridic banutii de trusou si prima nastere...ca prima data am uitat sa ne ducem...de fapt o sa se duca al meu...oricum sunt super multumita de personalul de la sect 3 sunt atat de amabili..toti...

Bravegirl noi avem carusel cu activare vocala...e f util... nu tre sa ii dai drumul tot timpul se actuveaza singur de la vocea bebelusului...uite iti pun un link pt exemplificare http://www.e7.ro/carusel-primii-pasi-electronic-pentru-patut-pr-15658.html

Aaaa si ne-am luat si noi babygym si este f incantata de ea...pun poze cu ea la semnatura.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Marysa, tocmai am comandat si eu ieri un carusel cu activare vocala la Bimbomarket. Ma bucur sa aud de la tine ca este intr-adevar folositor.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

mar_ysa acelasi tip de carusel avem si noi, dar ma streseaza ingrozitor melodiile!Sunt stridente, nush ce sa zic. Parca urla, nu canta.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput