Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Iar n-am apucat sa citesc decat ce s-a scris la capitolul asta (adica 2 pagini...)

Noi suntem bine, avem 5 sapt. jumate, dar ne cam chinuim cu alaptatul. Tot am impresia ca nu se satura, ca n-am lapte destul. In ultimele 3 zile a trebuit sa ii suplimentez o masa cu formula pe zi si azi a baut 120 ml dupa ce a stat la san. Mie mi se pare f. mult. S-ar putea sa aiba si puseu de crestere, dar nici laptele meu nu ajunge. In timpul zilei cere san la o ora, o ora jumate si sta mult si suge. Prcatic e toata ziua la san. Noaptea nu vrea deloc, ca doarme. :) Iar seara, cand cere f. mult, se enerveaza ca nu mai e nimic si trage de san si plange...

Nu mai stiu ce sa fac, ca vreau sa-l alaptez exclusiv, dar vad ca nu se poate. Si mai ceva. Mie nu-mi curg sanii, dar deloc, deloc. Ar trebui sa curga daca ar fi lapte mult, nu? Eu nu stiu ce e aia sa uzi tricoul de lapte...

Mai e cineva care are lapte destul si careia nu-i curg sanii deloc?

Andy, mami de Andrei

Miruna mea cred ca a inceput puseul de crestere de 3 luni, mananca din ora in ora iar sanii sunt moi, parca n-au nimic in ei. Dar de fiecare data cand termina de mancat se vede laptic in gurita ei, deci e clar ca este lapte. La tine se enerveaza la sfarsit, seara pt ca nu mai curge mult, cum zic eu para malaiata in gura lui natafleata. Sanii la inceput de supt au ei un pic de lapte inmagazinat si laptele curge mult si repede, bebe nu face decat sa innghita. Cand se termina rezerva respectiva, bebe trebuie sa munceasca sa suga sa faca sanul sa produca lapte din nou. De asta se enerveaza bebele tau. Continua cu alaptarea ca faci bine.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye multa putere iubita! Suntem alaturi de tine si ne rugam pentru sanatatea lui Stefanut!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Da fetelor, luni e ziua cea mare: prima operatie! Duminica plecam la Timisoara si luni, la ora 3, intra in operatie. Asa ca...tineti-ne pumnii si rugati-va sa fie totul bine! Va multumesc din suflet!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Bertha la noi deja s-a ajuns la un scaun la 2-3 zile. Culmea este ca nu pare prea deranjat de asta, asa ca nu iau nici o masura. La David am aplicat toate metodele ca sa iasa afara, pentru ca plangea de numai..

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Amelia, de cate ori mai face kk Luca? La noi s-a redus considerabil nr cam de 3-4 ori/zi, uneori numai de 2 ori.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha astept rasp cu interes...taranca ma fa sa fie balacila sanatos tun
revin bb trezit

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ramo din cate stiu eu si mia zis doca da e de rau..trebuie pe umr ca urma de la vaccin sa fie de kminim 3 mm daca nu la 9 luni se repeta parca vaccinul asta cu tbc-ul
ginye bravo curaj vb cu noi iti va face bine

si de

Offf...ce ti-e si cu vaccinul asta...dar e musai sa se vada de pe acum la nici 2 luni sau apare semnul si mai incolo, pana la 9 luni?Eu tin minte de la finutul meu ca prin luna 4-5 a inceput sa se vada.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo pe la 9 luni se face din nou vaccinul parca sau pana in 9 luni...sermnul ar trebui sa fie prezent si acuma de cand ai facut vaccinul..roseata aia nu o are pe umar
masaoara sa aiba 3 mm

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ramo pe la 9 luni se face din nou vaccinul parca sau pana in 9 luni...sermnul ar trebui sa fie prezent si acuma de cand ai facut vaccinul..roseata aia nu o are pe umar
masaoara sa aiba 3 mm

si de

Nu am vazut roseata...ma mai uit diseara la baita.
Dupa botez, pe 11 sau 12 mergem la vaccinul de 2 luni si o sa-i spun dr. daca nu e, sa vedem ce spune.
Fetelor, dr. m-a sfatuit ca vaccinul de 2 luni, sa-l facem dupa botez.Ea face 2 luni pe 2 februarie.A spus ca-i e frica sa nu faca vreo reactie naspa si sa n-o mai putem boteza...dar si asa parca mi-e frica sa nu raceasca la botez...stiu ca se spune ca la botez nu se raceste...

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ramo, Caterinei i-a copt cateva saptamani bune vaccinul....abia de vreo saptamana i-a cazut coaja si i-a ramas semn. Eu stiu ca nu e bine daca nu ramane semn, cica ar trebui refacut, mai bine intrebi medicul.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mar-ysa, dulcica foc bombonica ta!I se vede vaccinul in poza cu masajul...
Fetelor la bebeii vostri se vede vaccinul facut in maternitate...la bubulina mea nu se vede...de ce oare???e de rau ca nu se vede?

02.12.2008

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Doamne Gynie, ce-a mai trecut timpul, deja aveti prima operatie....tinem pumnii si ne rugam pentru voi luni. Suntem alaturi de tine si sunt convinsa ca totul va fi bine

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Da fetelor, luni e ziua cea mare: prima operatie! Duminica plecam la Timisoara si luni, la ora 3, intra in operatie. Asa ca...tineti-ne pumnii si rugati-va sa fie totul bine! Va multumesc din suflet!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput