Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

referitor la salteluta

a noastra este din latex, din gama celor care permit bebelusului sa respire.

eu auzisem de cele din cocos ca sunt bune dar au arcuri. poate or fi si fara

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

ieri mi-am luat crema pt sani Garmastan. a fost 33 lei si e un tubulet foarte mic. oare ajunge unul?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ce emotionanta povestea Aylei! Uf si cand am citit de cea care urla ca naste... parca tot mai bine cezariana... Doare taietura cateva zile dar nu atat de tare incat sa tipi. Strangi un pic din dinti si mergi mai departe. Si cele care au copii mari oricum au taietura chiar daca nasc natural, le taie jos... Mai bine pe burta decat acolo.... Parerea mea, va rog sa nu va suparati pe mine. Bine ca Ayla scapa de epiziotomie. Tinem pumnii in continuare!

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Maya, eu daca trec de sapt 34 (si-o sa trec!) facem cezariana, dar sa stii ca nu ai dreptate cind spui "mai bine cezariana"...nici nu se compara...sint convinsa ca durerile sint fff mari, dar pe termen lung nasterea naturala e muuuuult mai ok. nu te supara pe mine te rog, din acest punct de vedere oricum sintem in aceeasi oala....a burticilor decupate...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocufan

ieri mi-am luat crema pt sani Garmastan. a fost 33 lei si e un tubulet foarte mic. oare ajunge unul?

32+

ajunge unul, eu mai am si acum din cel de data trecuta. Daca nu ai probleme cu sanii, ajunge, mai poti cumpara apoi daca ai nevoie.

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Maya, eu daca trec de sapt 34 (si-o sa trec!) facem cezariana, dar sa stii ca nu ai dreptate cind spui "mai bine cezariana"...nici nu se compara...sint convinsa ca durerile sint fff mari, dar pe termen lung nasterea naturala e muuuuult mai ok. nu te supara pe mine te rog, din acest punct de vedere oricum sintem in aceeasi oala....a burticilor decupate...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

sunt de acord cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

"Inainte de ora 7 iar am pierdut mult lichid, s-a rupt apa si la bebe 2, tosmai mi-au pus perfuzie pt dilatatieasa ceva si am picurat sange si ar fi periculos, sper sa se termine repede, ma rasfat, dar cel mai tare mi-e frica pt printesele mele, intru in sala mai scriu dupa .... curand sper. Doamne ajuta!!!sa nu fie totul degeaba sa ajung tot la cutit :(( va multumesc pt sustinere! acesta este mesajul Monicai.
PS. si eu tot de salteluta de cocs stiu, am mai auzit ca si cea din paie este recomandata...nu mai stiu unde am citit...
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

cucufan..tie ti-a recomandat medicul sau cineva de specialitate crema pt sani germastan?
ce stiti fetelor despre ea?...imi este un pic teama sa nu ma dau cu atatea creme care la urma urmei sunt si ele cu toxine chiar daca dam o groaza de bani pe ele si sunt de firma..

am mai auzit de crema asta..lucruri bune..dar voi ce stiti?

putere Ayla!!!

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisigri, Eseea, aveti dreptate, pe termen lung e mai avantajos sa ai nastere naturala dar durerile de atunci plus durerile de la epiziotomie... brrr.
Pisigri,, voi sa nu va suparati pe mine, eu n-am de ce sa ma supar pe voi. Oricum, eu am deja o cezariana, mai mult ca sigur ca si asta tot cezariana va fi. Plus ca placenta chiar daca nu mai e praevia, e tot joasa, deci tot nu e ok pt natural.
De ce zici ca daca treci de 34 de sapt faci cezariana? Nu inteleg, are vreo legatura nr de sapt cu modalitatea de natere? Ma ierti ca te intreb...

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Maya, poate sa nu fie asa dureros, eu am nascut f repede si bine !

garmastan...e speciala pt sani, cam singura de altfel, e f buna, s-ar putea chiar sa aveti nevoie de ea daca faceti rani, etc. Din spital ni s-a recomandat.

Mergi la inceput