Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
denisamada spune:
Mi-ati ramas datoare (cele care detineti informatia ) cu explicatia referitoare la moasa si datul de grinda. In ce consta obiceiul asta?
Am uitat sa ma laud! Acum avem si noi comoda pentru infasat, saltelutza urmeaza sa o akizitionam separat. Am facut-o pe comanda. A iesit super-dragutza. Daca nu gasim patut sa ne placa, s-ar putea sa apela la aceeasi metoda... desi mai potrivit ar fi un patut de panza, ca noi "facem naveta".
Denisa-Madalina 28+ cu Adela
georgyiuly spune:
Ayla ! Nastere usoara si sanatate fetitelor!
Ne pentru tine si fetitele tale sa fie totul bine!
!
georgiana
32+ Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
Leeloo21 spune:
monica: " Avem apoape 5 cm.deja mi-e frica "
si normal! zapacitele
[red] Ayla si printesele ei[red]
alt mesaj..raspuns la intrebarea: sotul cum se simte?
"Pana acum a fost ok.el e calm de felul lui.doar nu are el contractii .nu va asteptati sa lesine ca nu e genul de fricos.o sa il las pe el sa dea vestea ca eu intru in sala de nastere si putin probabil sa pot scrie printre impinsaturi oare ase le spune?"
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
Floric spune:
HAI AYLA Saracuta de ea ce a mai tras de azi dimineata. Poate pana cand ne culcam e gata minunea.
Doamne ajuta/i Monicai si scurteaza/i durerile
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui curea Revin fetelor cu mesaj, Monica intrase de 2 zile in saptamna 32, mesajul ei este " Incerc sa vb cu voi printre contractii nu mai dureaza mult SPER" Fetelor nu stiu cum a fost soarta monica, pe mine m-a adaugat pe mess si de atunci ii scriu in fiecare zi, azi cand am vazut ca este ziua cea mare... am lasat munca de-oparte si am incercat sa o imbarbatez si incurajez, i-am transmis mesajele voastre toate, sperand ca vor conta pt ea. Suntem o adevarata familie observ, chiar daca suntem in orase si tari diferite. Sentimentul de MAMA ne uneste f mult, suferintele si bucuriile ne-au apropiat facandu-ne sa ne simti mai unite ca niciodata. Nu aveti idee cat de important este sa stii ca acolo undeva cateva sufelete ne gandim la suferinta uneia si ne rugam pt sanatatea si binele lor. Cristina |
Da, mare dreptate ai, chiar este important sa stii ca cineva se gandeste la tine si se roaga sa-ti fie bine si este impresionant cand pe acel cineva pe care nu l-ai vazut niciodata si poate nu-l vei vedea, dar a reusit prin grija sa-ti miste sufletul. Sa stii ca si eu am facut acelasi lucru, am copiat toate mesajele de incurajare si i le-am trimis, pentru ca stiu ca-i face bine... asa ca probabil le-a citit de 2 ori.
Carmen 29+
carmenada spune:
de la AYLA" Deja curge iar lichid.merg pe masa a chemat sotul dr. cred ca e de la cealalta. oare cata apa o fi pe acolo ca tot uda sunt si am somoioc de vata"
Carmen 29+
cocufan spune:
Monica iti doresc sa scapi cat mai repede si mai usor de nastere si sa ai bebeluse sanatoase si luptatoare!
32+
aris26 spune:
fetelor eu m-am apucat sa calculez ascendentul pentru printesele Monicai. se pare ca o sa fie varsatoare cu ascendent in balantza
32+
poze
AMR 8 saptamani
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 fetelor eu m-am apucat sa calculez ascendentul pentru printesele Monicai. se pare ca o sa fie varsatoare cu ascendent in balantza 32+ poze AMR 8 saptamani |
Cum calculezi ascendentul? vreau si eu detalii,please
Carmen 29+
aris26 spune:
uite:http://www.eastrolog.ro/ascendent/calculeaza-ascendentul.php
noroc cu netul ca altfel nu m-ash pricepe nici eu
32+
poze
AMR 8 saptamani