Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Vroiam sa va-ntreb daca aveti dureri la incheieturile miinilor si daca va mai incap inelele... ca io-s cam la limita si ma doare glezna de la mina dreapta si-am impresia ca e un tendon pe-acolo care face greva??!!

Salutam, Chatonel!

Eu am renuntat complet la inele. Desi nu mi s-au umflat foarte tare mainile, a fost suficient cat sa se vada urma inelului, ceea ce imi dadea un sentiment de anxietate... incheieturile mainilor nu ma dor... dar ceva apa acumulez si aici, ceea ce imi da niste amorteli groaznice in timpul noptii, ma trezesc paralitica...
In mod teoretic, responsabil ar trebui sa fie sodiul sangvin, dar al meu e kiar redus. Probabil ca pacatosul a plecat cu apa cu tot in tesuturi... cat timp edemele nu sunt mari, tensiunea e buna, sumarul de urina-ok, stau linitita... Sper sa ramana asa.

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Silvia4, magazine de copii in Baneaza Shopping City nu prea sunt...in afara de Fox Kids si Marks&Spencer, unde intr-adevar gasesti chestii dragute dar mai ales pentru copii mai mari, nu pentru new borns.

In schimb in Feeria - este in continuarea magaziunului Baneasa - sunt mai multe, Prenatal, Mothercare, si inca vreo trei cred.

Este deschis pana la 10, daca ajungi la 7 e perfect!

Shopping placut si sa ne spui ce ai gasit frumos!

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sasha, ba da, cam la pag. 21 se schimba capitolul. Dae nu cred ca-i bai daca mai scriem pina apare vreo fata care cunoaste procedura de...avansare.

Gina 30+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput