Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 21
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Dyana si la mine sughite bebelina de zor dar eu o simt ca o inimioara /o pulsatie regulata jos - nu se misca prea mult altfel cand sughite. Oare bebeii vor sughita asa pana la nastere sau este doar o perioada care trece? chatonel bun venit , sarcina usoara si bb sanatos iti doresc ![]() 28+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
ALINA bebe va sughita asa pana la nastere si dupa nastere inca vreo cateva luni
De aici si sfaturile avizate pe care le vei primi ca sughite de frig si sa il imbraci mai gros
Eu stiu sigur ca am primit sfaturi de genul asta la greu; dar de fapt este vorba despre muschiul diafragma care nu este 100% maturizat. Sper ca m-am exprimat corect! Asta sa nu mai spun de cate ori nu am auzit: Da-i zeama de lamaie ca ii treceCHATONEL iti doresc si eu bun venit si un bebe la termen!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
shasa spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Felicitari Ayla. Ai fost o curajoasa!!! Sa-ti traiasca fetele sa fie sanatoase si papacioase!! Aceleasi urari si de la JOANNA. Cred ca taticul este in culmea fericirii Ieri v-am urmarit cu sufletul la gura..chiar ca a fost o nastere in direct!!!!!! Si la mine au aparut semne se sarcina... ![]() Poze |
Sa va ajute DD si sa fie cu doua liniute
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 29+
mababei spune:
Eu astazi am cu siguranta, cea mai proasta zi de cand sunt insarcinata!
Ma doare capul, ma doare sciaticul si merg ca o babuta, au revenit durerile in zona X, am arsuri inca de dimineata, ma sfasie stomacul la intervale repetate, nu stiu daca din cauza ca bebe si-a bagat picioarele fix in el sau ca am mancat ceva rau ca vad ca-s si nitel cufurita
si-s si singura acasa. Si mai e si o vreme......

mihaela
32+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
shasa spune:
Am schimbat si noi preixul, semnatura
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
chatonel spune:
| citat din mesajul lui mababei Chatonel, bine ai venit! ![]() Ca sa-ti apara figura cu burtica si caruciorul roz, trebuie sa scrii la sectiunea semnatura ( tot la optiuni profil )in paranteze patrate [] cuvantul gravi, fara spatii, apoi nr. de saptamani si din nou in paranteze patrate cuvantul fetita. Apoi salvezi de la trimite datele.Iar pentru poze pune ghilimele " inainte de http si la sfarsitul link-ului. ![]() mihaela 32+ ![]() Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase! |
super, merci pt precizari. Deocamdata nu mai reusesc sa intru in profil, nu-mi recunoaste parola, da cred ca e de "la ei", ca merge site-ul cam in reluare la mine... asa ca nu ma panichez si astept ziua de miine, sa vedem daca ma mai lasa sa intru in profil.

pentru primire, nu va mai numesc pe fiecare ca ametesc tot plimbind pagina in sus si-n jos :))Vroiam sa va-ntreb daca aveti dureri la incheieturile miinilor si daca va mai incap inelele... ca io-s cam la limita si ma doare glezna de la mina dreapta si-am impresia ca e un tendon pe-acolo care face greva??!!
Ca sa va mai zic de mine, sint in medical de 10 zile, si nu ma mai intorc la servici decit dupa nastere- am avut contractii, dureri abdominale etc, probabil ca BBlina isi face loc; am vazut ca sint aici fete gravi in luna a 8-a, cam ca mine, si care zic ca inca merg la servici. IO nu mai pot, pur si simplu, sa am program de trezire si sa stau 8 ore la servici, sint prea obosita!! Mi se-ntimpla sa am si ameteli si greturi (desi in primele 3 luni nu am avut) cind sint obosita.
[url=http://frise.netenviesdemariage.com/]
[/url]http://forum.desprecopii.com/forum/fetita.gif
shasa spune:
MONICA suntem cu gandul la bebelinele tale. Sa va ajute Dumnezeu sa iesiti cat mai repede din spital, sa ajungeti la greutatea potrivita pentru externare.
SPer ca micuta sa poata respira singurica in curand
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
shasa spune:
CHATONEL sa sti ca si pe mine ma strang inelele, iar dimineata cand ma trezesc nici nu pot strange mana in pumn ca ma doare si o simt imobila. Am vorbit cu dr. meu si mi-a spus sa am grija la consumul de sare si bineanteles sa beau apa multa. MariaK zicea ceva de ceai de codite de cirese, ca pe ea a ajutat-o. Mie nu mi-a spus dr. decat sa am grija la consum sare si ca este ceva normal, mai ales ca nu retin apa decat maini picioare si mai ales dimineata la trezire!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
shasa spune:
Fetelor care stiti, nu trebuie deschis capitol nou? Ca eu nu am habar
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
chatonel spune:
shasa, io nu prea maninc sarat de fel, imi place sarea dar stiu ca retin imediat apa in organism daca abuzez, asa cum mi s-a-ntimplat in noiembrie trecut, cind am fost in ro si-am mincat o groaza de muraturi si-apoi am tras o saptamina sa-si revina picioarele la forma initiala, din butucii pe care ii facusem 
De baut apa si-altele, acum, ca nu e foarte cald, nu cred ca depasesc doi litrii, dar vara sint pe la 3-4 lejer.
Fille du Sud
32+
Toulouse, la ville rose