Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 7
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Daniela te rog daca poti sa mai treci in listuta o fetita din Deva ,Teo care are 4 ani si are mare nevoie de hainute si cam ce ii trebuie pentru gradinita .Eu cunosc familia care este mai nevoiasa si eu din cand in cand ii mai pun cate un pachet fetitei.Pentru listuta te rog sa scri ca are 108 cm la 4 ani .Multumesc . anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
cu un ghiozdanel pt gradinita, culori, creioane, ascutitoare, carioci, si o carte mare de colorat(de vreo 200 pag cred) o pot ajuta eu o adresa pe pm as vrea!
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Daniela te rog daca poti sa mai treci in listuta o fetita din Deva ,Teo care are 4 ani si are mare nevoie de hainute si cam ce ii trebuie pentru gradinita .Eu cunosc familia care este mai nevoiasa si eu din cand in cand ii mai pun cate un pachet fetitei.Pentru listuta te rog sa scri ca are 108 cm la 4 ani .Multumesc . anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
cu un ghiozdanel pt gradinita, culori, creioane, ascutitoare, carioci, si o carte mare de colorat(de vreo 200 pag cred) o pot ajuta eu o adresa pe pm as vrea!
danielac spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Daniela mersi mult anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Anca, da-mi adresa ta, pe PM, ca sa iti trimit si eu cate ceva pentru micuta ta protejata!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
roxanaz spune:
Anca.Diana
Trimis la - 05/02/2009 : 16:30:07
--------------------------------------------------------------------------------
Donez cutie de milumil junior 600g. Am cumparat -o si am incercat cateva masuri. Nu i a priit lui bebe. Locuiesc zona 1 Mai/Domenii.
ancadragoman spune:
Fetelor va multumesc mult de tot atat in numele meu cat si in numele Ramonei ,mama fetitei.Aveti PM cu adresa ei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
cryss26buc spune:
Fetelor o fetita de 6 luni are mare nevoie de vit D3 injectabil cel putin 3 fiole daca stiti pe cineva care doneaza sau chiar sa le vanda le platesc eu va rog e urgent nu se gasesc nicaieri
dumitruanca spune:
buna seara m-ar interesa si pe minecutiade lapte milumil junior deoarece avem o fetita de 2ani si traim din salriu sotului de 800ron va rog daca puteti sa mi-l dati si mie tel deliad45
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui dumitruanca buna seara m-ar interesa si pe minecutiade lapte milumil junior deoarece avem o fetita de 2ani si traim din salriu sotului de 800ron va rog daca puteti sa mi-l dati si mie tel deliad45 |
Asta chiar e culmea tupeului!
.............................
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Asta chiar e culmea tupeului! ............................. |
de ce?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Laura25 spune:
Pt ca la un copil de 2 ani se poate da foarte ok lapte de vaca, care costa mult mai putin decat milumil-ul.
Cred ca la asta s-a referit Laura.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me