Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 28
malta spune:
Buna, dragele mele mamici! Sunt Malta de pe odiseea,,Mamici de ghiocei martie-aprilie 2009'. Ma numesc Altam Aurica si sunt invatatoare.
Vreau sa va prezint cazul unei mamici ce-si creste singura baietelul care e nascut pe 7 iulie 2008, deci are 8 luni. Nu a lucrat, deci traieste din cei 200RON.
Rog din tot sufletul meu aici, poate exista o mamica ce poate renunta la hainutele copilasului care i-au ramas, cred, mici. Eu voi naste peste o luna, deci bebele meu va fi mai mic si nu o voi putea ajuta.
Stiu ca nu va avea nevoie mai mult de o jumatate de sacosica de hainute.Se va multumi cu putin pentru ca nu mai are deloc. O singura mamica e de ajuns sa o ajute, dar din inima.
Nu stiu daca am facut bine ca v-am deranjat, e jenant, dar in afara de cateva hainute, sigur nu-si va dori nimic decat sanatate.
Din partea mea urez numai bine copilasilor vostri.
Lasati PM daca vrea o mamica sa-i dau adresa ei. Nu vreau sa o fac publica fara acceptul ei.
Va multumesc anticipat!
mistral spune:
Ancadragoman,trimite-mi pe PM adresa.
Debi,mami de Bianca(11.06.1999)si Andreea(10.08.2001)
danielac spune:
Malta, o sa vd ce pot face pentru mamica respectiva si te anunt... astept un raspuns de la una din fetele care doneaza si daca e ok te anunt si ii trimit eu...
Ddeiutz, fara suparare, ai putea o vreme sa te abtii sa mai ceri ceva??? Toata lumea observa ca sunt contradictii intre mesajele expuse de tine... ba nu ai bani... ba ceri pentru altii...ba faci acte de caritate... ba ceri pentru tine... crede-ma ca ne-ai bagat in "ceata" de tot! As dorii sa nu imi raspunzi ci sa te abtii o vreme!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
mariutza_mea spune:
malta, spune te rog, daca stii cati cm are talpita baiatului si ce inaltime are? o salopeta de blug si o pereche de pantofi as avea eu, dar vreau sa stiu daca se potriveste dimensiunea, fetita mea le-a purtat pe la 9-10luni, si nu le pastrez pt fetita cea mica pt ca ar insemna sa le poarte in toiul verii astept rasp pupici si numai bine
ddeiutzz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Malta, o sa vd ce pot face pentru mamica respectiva si te anunt... astept un raspuns de la una din fetele care doneaza si daca e ok te anunt si ii trimit eu... Ddeiutz, fara suparare, ai putea o vreme sa te abtii sa mai ceri ceva??? Toata lumea observa ca sunt contradictii intre mesajele expuse de tine... ba nu ai bani... ba ceri pentru altii...ba faci acte de caritate... ba ceri pentru tine... crede-ma ca ne-ai bagat in "ceata" de tot! As dorii sa nu imi raspunzi ci sa te abtii o vreme! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
Am trimis unor fete de aici pt ca si eu am fost ajutata. Si pt fetita de 5 luni - tarcul, renuntam eu la 30 de lei, pt ca si ei mi-au dat mie, fara sa imi ceara inapoi...nu contau astia 30 de lei, ci bucuria acelei mamici. Spune-mi ce mai e neclar, ca sa te scot din "ceata".
ddeiutzz spune:
mariuta, te-am rugat sa imi mai dai o data adresa ta, ca am sters mesajele, am uitat ca e si adresa ta acolo.
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui ddeiutzz mariuta, te-am rugat sa imi mai dai o data adresa ta, ca am sters mesajele, am uitat ca e si adresa ta acolo. |
ddeiutzz daca vrei sunt la oferta in dorohoi cereale pt bebe peste 6 luni 1 cutie+1 gratis la 5(4,9)ron ambele...numai k expira pe la sf lui mai. am luat si eu pt daria chiar daca are 3 luni jumate, ii pun in laptic. sunt de la firma riri dar sa stii ca sunt f bune. sunt pachete gen 1 cutie cu fructec+ 1 cutie cu legume, 1cutie portocale+ 1 cutie morcov..daca vrei iti spun maine exact ce sortimente sunt. si daca mai sunt si alte mamici care vor le pot ajuta sa cumpere ca sunt ieftine si bune
ddeiutzz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariutza_mea
ddeiutzz daca vrei sunt la oferta in dorohoi cereale pt bebe peste 6 luni 1 cutie+1 gratis la 5(4,9)ron ambele...numai k expira pe la sf lui mai. am luat si eu pt daria chiar daca are 3 luni jumate, ii pun in laptic. sunt de la firma riri dar sa stii ca sunt f bune. sunt pachete gen 1 cutie cu fructec+ 1 cutie cu legume, 1cutie portocale+ 1 cutie morcov..daca vrei iti spun maine exact ce sortimente sunt. si daca mai sunt si alte mamici care vor le pot ajuta sa cumpere ca sunt ieftine si bune mami de Daria si Maria |
Sigur sunt bune? ca la 5 lei si una gratis cam da de gandit. Sigur ca as vrea, momentan nu mai am bani, dar cred ca pe 20 voi avea. Am sa iti trimit un pm. Mersi ca mi-ai zis. Azi am dat 22 lei pe o cutie...chiar imi pare rau.
mariutza_mea spune:
Sigur sunt bune? ca la 5 lei si una gratis cam da de gandit. Sigur ca as vrea, momentan nu mai am bani, dar cred ca pe 20 voi avea. Am sa iti trimit un pm. Mersi ca mi-ai zis. Azi am dat 22 lei pe o cutie...chiar imi pare rau. |
sunt 100% bune.eu am folosit la maria(de pe la 8luni, cand le am descoperit). sunt la oferta pt ca expira in doua luni.
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ddeiutzz
Am trimis unor fete de aici pt ca si eu am fost ajutata. Si pt fetita de 5 luni - tarcul, renuntam eu la 30 de lei, pt ca si ei mi-au dat mie, fara sa imi ceara inapoi...nu contau astia 30 de lei, ci bucuria acelei mamici. Spune-mi ce mai e neclar, ca sa te scot din "ceata". |
te rugasem destul de frumos sa te abtii...nu sa imi raspunzi... din pacate stiu destule despre ce faci si nu vrea sa starnim aici nici o disputa... topicul acesta sa ramana curat!
Te rog inca odata... abtine-te o vreme...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.