Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 26
danielac spune:
La multi ani tuturor mamicilor cu ocazia zilei de 8 martie!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
mariutza_mea spune:
Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.. La multi ani Mamici
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nona_denis Ancadragoman, vad ca ai un baietel de 4 ani sub protectie. Am cateva hainute mici ramase de la Denis al meu ( doua gecute subtiri,doua camasi si ar mai fii cateva dar sunt mai uzate). Daca nu este prea pretentios pot sa ti le trimit. Noi stam la curte si hainutele ( in afara de geci) sunt purtate destul. Mami de Denisache |
Teo este fetita ....mersi mult
Mai fetelor chiar nu are nimeni un scaun de masina mai mare ca situatia devine cam nasoala cu Maria ,o transporta fff greu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
nona_denis spune:
Da, acum si mie Teo imi suna a nume de fetita. Asta e...
Daca le vrea cineva sa-mi dea de stire. Prea mult nu le pot tine ca nu am spatiu.
Mami de Denisache
LauraNicole spune:
La multi ani tuturor cu ocazia zilei de 8 Martie!Am vrut sa va scriu ieri dar m-a scos mandru in oras!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
nona_denis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nona_denis Am cateva hainute mici ramase de la Denis al meu ( doua gecute subtiri,doua camasi si ar mai fii cateva dar sunt mai uzate). Daca nu este prea pretentios pot sa ti le trimit. Noi stam la curte si hainutele ( in afara de geci) sunt purtate destul. |
Am gasit stapanul!
Hainutele vor pleca catre Mondor saptamana aceasta.
Mami de Denisache
mariutza_mea spune:
fetelor...aveti cumva o paturica de joaca pt bebe? sunt dispusa sa o cumpar la un pret acceptabil. nu vreau ceva complicat, ceva cu animalute si ceva sa fosneasca, centru de activitati sau cum se cheama. multumesc
cryss26buc spune:
stiu ca nu aici trebuie sa scriu dar o prietena care are o fetita nascuta prematur la 6 luni fetita are 1 an acum are mare nevoie de un aparat cu aerosoli insa nu isi permite unul nou si are 170 ron max sa dea pe el daca stiti pe cineva va rog sa mi spuneti...fetita a fost data si la povestiri adevarate Maria Laura o cheama si are probleme la nasuc are o tumoare si urmeaza sa fie operata la cluj peste cateva luni ea acum arata de 6 - 7 luni desii a facut in feb 1 anisor.multumesc
ddeiutzz spune:
anca, am luat aseara coletul, nu am mai putut intra sa te anunt. Azi i le voi duce baietelului. Mersi mult!
ancadragoman spune:
Bine ca au ajuns
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2