Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 22
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Daniela pentru fetita de 4 ani a pus Mariutza_mea azi un colet cu rechizite si anunt cand il primeste. Poate ar trebui sa trecem pe prima pagina fiecare ce a trimis si pentru cine. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
stiam ca a trimis, pentru ca ati "discutat" aici, deci totul e transparent... eu spuneam de alte fete care au intrat aici, au cerut, au primit si nu au spus nimic ca au primit si cer in continuare... asta ma deranjeaza... am deja in vizor cateva cazuri...
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
mariutza_mea spune:
mi-e rusine sa apelez la voi, dar nu reusesc sa ma descurc..va rog daca ma poate ajuta cineva cu haine pt mine.cele pe care le am nu ma incap, iar cele care imi vin cat de cat sunt subtiri, mai mult de vara. macar o pereche de pantaloni si o bluza daca are cineva, sa ma imbrac cand ies afara, ca in casa ma descurc eu cumva! sper sa nu supar pe nimeni cu anuntul meu aici.
maminuta spune:
Buna,
Eu ofer un carut Baby Care in stare buna.Londou +scaunel de masina.
Maminuta,mami de DARIA
cryss26buc spune:
buna ma intereseaza pe mine carutul pt fetita de 4 luni .Eu urmeaza sa ma intalnesc cu miha 75 pt hainute pt baietelul de 6 luni