Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_mami spune:

buna mamici daca cineva are un carucior folosit de vara si ni mai trebuie as avea eu mare nevoie de el am mari probleme cu coloana si de acu e frumos afar an brate ptr mine juma de ora anseamna dureri cunplite sant diagnosticata cu lobosciatica stanga de la 6 luni de sarcina acu ma pot misca numai ca nu am foie sa ridic sau sa tin greutati ,pitica mea are 10 luni pe 8 martie si cantareste 11 kg . si nu numai am hainute dea feti care vreau sa le donez ,cum se procedeaza ,am mai dat pe la mamici mai necajite dar mai am ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena4ka spune:

ma scuzi,era vorba de dumitruanca,va confund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

lena4ka imi pare sincer rau de pierderea suferita nici nu vreau sa mi inchipui cum e sa pierzi un copil...dumnezeu sa l ierte desii nu facuse nici un pacat..in cate luni erai cand l ai pierdut..daca ne poti spune sunt alaturi de tine cu sufletul dumnezeu sa va intareasca sa va dea putere sa mergeti mai departe si curand sa aveti un copilas..nu mai asculta rautatile de pe saituri...ce a fost a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Lena4ka,imi pare rau,nu am stiut,sper ca nu te-am suparat cu ceva,daca da,imi cer scuze nu am facut-o intentionat si nici intr-un caz cu rautate..Dumnezeu sa il ierte si sa il ocroteasca..Iar pt tine si sotul tau,sa fiti puternici,sa va dea Dumnezeu sanatate si copilasii pe care vi-i doriti..Nu uita ca ceea ce nu te invinge,te face mai puternic.Ai grija de tine,si inca o data,sincer imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lena4ka

ma scuzi,era vorba de dumitruanca,va confund

ok,nu face nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caludia spune:

Buna,am si eu de donat niste hainute pt o fetita care se v-a naste la vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Buna, caludia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Va rog inca odata, din sulfet, sa postati aici daca primiti colete de la fetele care doneaza, pentru ca se pare ca sunt multe persoane care au primit (totul s-a aflat de la acest topic!) si apoi au uitat sa scrie asta, in schimb cer in continuare colete... (sincer nu inteleg cand primesti 1-2 saci de haine de la cine, pentru un copil, ce iti mai trebuie si de la altii....???)

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daniela pentru fetita de 4 ani a pus Mariutza_mea azi un colet cu rechizite si anunt cand il primeste.
Poate ar trebui sa trecem pe prima pagina fiecare ce a trimis si pentru cine.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Carmen_so sarut mana. avum 15min am primit coletul. multumim din suflet! maria a fost super incantata de cadou de acum are ocupatie! multumim mult si sa aveti parte numai de impliniri si bucurii!

Mergi la inceput