Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8
Raspunsuri - Pagina 20
danielac spune:
Va rog mult, in momentul in care dati o parte din lucrurile pe care le aveti de donat...sa ma anuntati aici, ca sa le pot sterge din lista! Multumesc!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
ddeiutzz spune:
Am si eu o mare rugaminte la voi...Ne trebuie neaparat un scaunel de masa, ca sa ii dau sa pape in el, dar mai ales, ca sa il pot tine cu mine in bucatarie cand spal vasele sau cand fac mancare ca l-as pune in premergator, dar trage tot de prin dulap, de aragaz, de cabluri si de ce mai am eu pe acolo. Si daca il las singur intr-o camera, plange...trebuie sa ma vada. Daca ne-ar putea ajuta cineva, raman datoare si poate reusesc si eu sa ajut cu ceva.
Multumesc.
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc mariutza nu pt ca i l am dat eu pe al meu rebeca nu mai intra de mult in el multumesc oricum |
as vrea si eu sa ajut aceasta fata. Imi poti da mai multe detalii pe PM? Eu am vrut sa iti trimit un PM insa nu il ai activat.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Carmen_So spune:
Alexiuli, ma bucur ca l-ai primit, mai colectez si mai trimit.
Mariutza_mea, lasa-mi nr tau de telefon, sa te sune cei de la Fan Courier, au zis ca nu era nimeni acasa. Coletul tau e singurul care nu a ajuns, dar e si cel mai departe, imi pare tare rau ca ajunge asa tarziu. Trimite-mi nr tau pe mesaje private, sa pot sa-l dau repede la Fan.
lena4ka spune:
am pierdut copilul,imi pare rau,sunt suparata,nu mai am nevoie de hainute,va multumesc oricum
P.S.nu sunt ancadragoman pe care o suspectati
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui lena4ka am pierdut copilul,imi pare rau,sunt suparata,nu mai am nevoie de hainute,va multumesc oricum P.S.nu sunt ancadragoman pe care o suspectati |
imi pare rau pentru pierderea ta dar nu inteleg ce legatura am eu cu tine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
anisiap spune:
citat din mesajul lui alexiuli Buna fetelor..Carmen,in primul rand multumesc din suflet pt pachet,insa abia azi am aflat ca l-ai trimis,habar nu am avut pana acum,din cauza ca noi nu stam acolo,la adresa aia,stam la tara,si acolo locuiesc cumnata si socrul meu,dar nu vb cu ei,si nu a binevoit niciunul sa ne trimita macar un sms sa stim ca am primit un pachet:(..O sa vb azi cu cineva sa mearga sa ia pachetul si sa mi-l tr la tara,si te anunt cand l-am primit..Scuze ca nu am raspuns pana acum,nu am putut sa intru 6 zile deloc pe internet,am avut probleme cu calculatorul,unitatea se infierbanta ft tare si mirosea a ars,si a venit un baiat si a desfacut-o si vad ca deocamdata e bine,sper sa mai tina,daca ma lasa calc,am incurcat-o..:(Inca o data multumesc din suflet,si sper sa te rasplateasca Dumnezeu pt ceea ce faci.. Lena4ka,daca intri si citesti mesajul poate dai un semn,ziceai ca ai mare nevoie de hainute,ti-am dat id-ul insa nimic..poate nu era asa mare nevoia,sau nu ai vrut sa ne intalnim,dupa cum ti-am zis am fost in iasi sapt trecuta si ti-as fi putut aduce hainute.. Mi se pare ft ciudat ca unii au nevoie de hainute urgent,dar doar daca sunt de firma sau daca le trimiti prin posta..eu stiu ca daca am nevoie de un lucru si cineva se ofera sa ma ajute fac tot ce pot ca sa intru in posesia lui..E posibil sa fi avut dreptate cand ati zis ca Lena4ka e dumitruanca:(Cel mai rau e ca oamenii astia care se tin de prostii si cer diverse lucruri ca mai apoi sa le vanda sau cine stie pt ce le cer,iau sansa unor copii care chiar au nevoie de ele,ai caror parinti nu au posibilitati materiale sa le cumpere..Spre exemplu toate hainutele care le am si le-am avut eu le-am primit de la alte mamici,si nu pot descrie in cuvinte ce au insemnat pt mine,mai ales cand eram disperata ca nu am nici macar o bluzita sa imi imbrac copilul..Mi-ar parea bine daca toate lucrurile de la persoanele care ajuta ar ajunge la oameni care au nevoie de ele cu adevarat,pt care orice lucru,oricat de mic inseamna un ajutor.. Ramina,LA MULTI ANI pt Maria,sa creasca mare,sanatoasa si sa te bucuri de ea si de Daria,sa ai multa sanatate si putere si tu,ca sa poti avea frija de ele,copiii sunt realizarile noastre cele mai mari,si chiar daca e mai greu,vor veni si vremuri mai bune,important este sa ii iubim,si sa ii ingrijim asa cum trebuie..Cat despre rautatile care se zic,nu le pune la suflet,nu se merita,se pare ca exista oameni care din lipsa de ocupatie,ii vorbesc pe altii de rau.. Cryss,eu am cateva hainute de la baietelul meu,insa nu stiu daca i-ar veni fetitei,daca zici ca are 4 luni,al meu are 4 luni si e un grasunel,nu ii mai vine aproape nimic:)..Daca e mai micuta pot sa selectez cateva care i-ar fi bune si sa le trimit.. Va pup,numai bine! |
cred ca te a confundat cu dumitruanca.....
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327