Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela75 spune:

buna fetelor
eu am hainute de baietel de la 0 la 2 ani, nu sunt foarte multe, dar sunt bune.
Cine are nevoie, va ajut cu mare drag, numai sa-mi spuneti.
Toate bune,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitruanca spune:

buna MIHAELA75.SUNT DIN PLOIESTI SI AS VREA SI EU NISTE HAINUTE PENTRU 2ANI ID MEU ESTE DELIAD45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dantje eu am mai primit pachete prin euroline,le plateste matusa mea cand le pune la autocar si imi da numarul soferului sa tin legatura cu el si asa stiu exact cand ajunge

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui dumitruanca

buna fetelor voi nu aveti alceva de discutati decat sa barfiti pe toata lumea.mai lasatine in pace pe fiecare.daca vreti sa credeti de unde am hainutele daca nu nu.nu trebuie sa va dau eu explicati la nimenea ca nu am bagat mana in buzunarul nimanui.si o singura data daca mai imi vad ca va folositi de numele meu si id meu va dau in judecata si o sa-mi platiti daune morale de o sa va saturati sa mai barfiti.MAI LASATI BARFA SI MAI BINE AJUTATI UN OM AMARAT.

pai nu ne baga nimeni mana in buzunar dar vrem ca lucrurile sa ajunga la cei care chiar au nevoie de ele ...si sa stii ca poti sa ma dai in judecata ca vad ca pentru asta ai bani.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

buna fetelor voi nu aveti alceva de discutati decat sa barfiti pe toata lumea.mai lasatine in pace pe fiecare.daca vreti sa credeti de unde am hainutele daca nu nu.nu trebuie sa va dau eu explicati la nimenea ca nu am bagat mana in buzunarul nimanui.si o singura data daca mai imi vad ca va folositi de numele meu si id meu va dau in judecata si o sa-mi platiti daune morale de o sa va saturati sa mai barfiti.MAI LASATI BARFA SI MAI BINE AJUTATI UN OM AMARAT.

pai nu ne baga nimeni mana in buzunar dar vrem ca lucrurile sa ajunga la cei care chiar au nevoie de ele ...si sa stii ca poti sa ma dai in judecata ca vad ca pentru asta ai bani.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Exact!Asa ca adauga-ma si pe mine pe lista dar pana atunci chiar nu intelegi ca nu esti bine-venita aici?Ma refer la dumitruanca care nu are bani sa-i cumpere copilului ce-i trebuie dar are bani de pierdut prin tribunale.Daca fetele care mi-au scris PM nu indraznesc sa-ti spuna direct , o fac eu pentru ca n-am nimic de pierdut pe aici!Deci te rugam sa-ti muti taraba cu tot cu injuraturi si amenintari pe unde vrei tu dar nu aici .Si poti sa le iei si pe cele din suita ta de ....care iti aduc osanale inca de la primul post.Te-am intrebat unde stai in Ploiesti.
Nu-ti convine?Astept citatia!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Dantje,din Ploiesti le poate lua maica-mea asa cum ti-am zis ca as fi putut sa le iau eu .Deci ramane valabil.
Beyyy nu-mi trimite ploaie ca am si eu da daca vrei , facem schimb,hihihihi!Eu cu ploaia ta , tu cu ploaia mea!Ce-i drept , e mai frig in ultimile zile decat inainte!

Mergi la inceput

Dragelor,am nevoie urgenta dar urgenta rau , de un carucior pentru un bebe nou nascut in Bacau .Adica nu eu personal am nevoie ca ar insemna ca am luat-o razna dar intelegeti voi.
V-am pupezat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Rugaminte mare pentru fetele care doneaza: evitati userul dumitruanca, dar si alti useri care v-i se par suspecti!
Cine are dovezi este rugat sa le trimita aici, pentru a evita astfel discutiile off-topic si alte neintelegi!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitruanca spune:

ce faci ai inceput sa fi cersatoare LAURANICOLAE.SI CORT AI TU FAI FETITO VEZI CE VORBESTI SI CUM VORBESTI.EU ZIC CA NU STI NIMIC DE MINE DAR ITI PLACE SA BARFESTI,DUTE LA PIATA LA TARABA TU DACA ITI PLACE ASA MULT BARFA.UITE ASA NU VREAU SA IES DUPA ACEST SAIT.NU VEDETI CA PUTE-AM SA MA INREGISTREZ CU AL NUME DACA MA FEREAM DE CEVA .SI NU ESTE TREABA TA DE UNDE FAC ROST DE BANI PENTRU TRIBUNAL.VAD CA VA PLACE MULT SA BARFITI.

Mergi la inceput