Mamici cu 2 pitici (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

pentru toata lumea.
Am o stare Ma uit cum nu-i trece tusea lui Alex si deja ma gandesc ca i s-a pus un diagnostic gresit.Magandesc ca er putea avea polipi.Nu stiu ce sa mai zic.Vom merge la un alt pediatru,apoi poate la orl.Cand ma gandesc ca de o luna tot inghite atatea siropuri im vine sa pe unii medici.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Cami multumim.
Rromanitza ms. Insanatosire grabnica. Uff aiurea cu actele astea acusi tre sa incepem si noi alergatura dupa acte stampile porcuri si etc, si mai si costa o multimea de bani. pe care evident nu ii avem de cand cu criza asta.
Iulia ms. Daaa are mult mai mult par Ari pana la un an a fost tare chelbosica, abia dupa 1 an 1 an si a inceput sa ii creasca parul.
Oana uff mai cate probleme au dat peste voi. Imi pare tare rau ca e bolnavior Paul, insanatosire grabnica.
Felicitari pt dintisorii printesei.
Gabi insanatosire grabnica si voua.
Uff Iulia greu cu medicii astai greu sa gasesti unul bun.
Sa va spunem si despre noi, am fost ieri cu Ari la gradinitza, pre school, si Ari a fost super incantata a fost ziua de proba ea nici bine nu i-am dat geaca jos ca deja era la copii sa se joace, e f frumos la fiecare copil le face un dosar cu poza si numele lor si acolo noteaza orice activitate noua face copilul si evolutia si progresele si pune poze cu ce face copilul si la sf de an ni-l da noua ca amintire. Pe la 1o jumate-11 le ofera un snack suna un clopot si le zice ca e deschis bufetul si daca vor sa mearga sa pape le da suc/lapte sa bea si de papat cate un biscuite prajiturica, stafide chestii de astea de rontait ii invata sa se spele toti pe maini inainte de a se pune la masa si ii incurajeaza sa faca totul singurei e ca si cum ar fi acasa da is mai multi is ca o familie acolo is 10 adulti la 24 de copii asta cand e full ieri erau numai 14 copii si erau 5 adulti.
Cu mersul la toaleta a zis ca e ok daca nu face sa ii pun pull ups si ei o incurajeaza sa mearga la toaleta, in fiecare zi trebuie sa aiba la ea o gentutza cu papuci de schimb pt inautru, cizme de cauciuc welllies la noi in caz ca ploua sau e noroi afara, ca ies in fiecare zi si afara la aer si un set de hainutze curate in caz ca se murdareasc uda sua au vreun accident de mers la toaleta. Mai trebuie sa luam etichete ca toate hainele si papucii trebuie sa fie etichetate in caz ca se pierd sau ceva sa stie a cui sunt, asa ca weekendul asta trebuie sa cumparam ce mai are nevoie pt pre school si sa dau com,anda la etichete si de pe 23 incepem ofocial gradi.
Pe 22 mai avem si un botez unde tre sa mergem si deja mi-e groaza ca si asa suntem cam in buda cu banii ca deh criza asta financiara ne-a afectat si pe noi. Da na trebuie sa mergem si nu putem merge cu mana goala asa ca tre sa laum si ceva pt botez plus na niste bani.
Na cam astea sunt stirile noi, Ami e bine creste papa mai binisor incepe sa deschida guritza am testat ieri si pestele si ii place de numa, se pare ca e mai bine ca la Ari cu diversificarea ea e mai iubitoare de papa decat de lapte.
Pupici la toata gasca fug la printese revin mai incolo.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetele
Imi cer mii de scuze ca nu am intrat. Nici nu am citit. Nu am avut timp. Am fost in febra cautarilor de concedii!
Si va anunt cu mandrie ca mi-am luat bilet la mare, la Bulgari!!!!
Sunt tare happy. Turcia nu ne-am permis anul asta avand in vedere criza.

O sa citesc din urma si revin, dar sa-mi fac timp.
Pup toate mamicile si puii din dotare!!!!!!!!!!!!!

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ei, bravo, Crengu, felicitari pentru biletul de Bulgaria! In ce perioada o sa fie si in ce statiune? In perioada asta sunt preturi mai bune? De ce ai luat de acum?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare!
Nu stiu daca si la voi merge la fel de incet forumul, dar pe mine ma scoate din sarite!
Sanatate multa tuturor, imi pare asa de rau ca sunt bolnavi copii!

Noutati despre noi: Dragos a renuntat la pempersul de zi, il mai punem doar la reprizele de somn si noaptea!David a implinit 4 luni si e inca alaptat, sper sa mai reusesc macar pana la 6 luni si as fi cea mai fericita mamica!
In rest...toata ziua cu iezii mei intr-o rutina depresiva uneori, dar cresc ei mari si voi recupera si eu!
Si noi visam la concediu, dar....noi vrem Croatia si nu stiu daca va fi, cand va fi, cu toate incertitudinile acestui an!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am iesit azi din spital, sa vedem acuma cu ce ne-am procopsit pe acolo - nu stim de la ce a facut alergie (mister complet) stim ca paraziti n-are, si trebuie sa eliminam pe cat posibil ce stim ca-i alergem vanatoare de stafii cu plasa de fluturi in dotare
Sper ca n-am cules virsui sau microbi de prin spital - si nici gandaci

Mada, ce fete mari ai ce fain zici de gradinita

Bravo Dragos al lui Sanziana

Crengu, sa aveti parte de timp frumos! Eu sper sa ajung la munte anul asta.

Iulia, numai ce am vazut in spital ce pot unii.... tare-mi pare rau pt Alex

Un gand bun si la fiecare mamica si puiutzii

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Crengu,foarte frumos ca v-ati luat bilet.daca se poate spune cat a costat si perioada?Am spus si noi ca ne vom lua din timp ca e mult mai convenabil,dar...cred ca tot pe la noi vom merge anul asta,desi mi-ar placea mai departe ,dar cu 2 copii mici...mi se pare greu
Sanziana,felicitari pentru reusita ,am scapat si noi de pampers ziua de vreo doua saptamani,nu stiu daca v-am zis
Oana,ma bucur ca ati ajuns acasa,ar trebui sa nu ma mai plang,bine ca e ceva ce se poate trata la domiciliu(ma refer la tusea lui Alex)
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

helou!
Am luat bilete acum ca nu stiu ce mi-a venit asa intr-o zi cu concediul. De la pozele Iuliei mi se trage.

Initial am vrut in Turcia. de fapt trebuia sa merg anul trecut acolo dar din cauza de col deschis, am renuntat, ca nu aveam de gand sa nasc o turcoaica.
Asa ca, am zis anul asta imi fac pofta cu Turcia. Insa,...am vazut preturile, mai ales la avion, si pe fondul crizei imi e cam frica sa bag 2000 de euroi intr-un concediu.
Apoi m-am uitat la bulgari, am mai fost acolo si mi-a placut foarte mult.
Aaaa, de fapt , am vrut si la noi , in Mamaia, dar la ce preturi sunt.......am lasat-o balta. La hotel, nici o sansa iar la un particular mi-a ceru 3 milioane pe un apartament departe de plaja, asa ca am zis pas.
Acum doi ani am tocat la mamaia 40-50 mil la un kkt de hotel de 2 stele , in plin sezon ce-i drept si conditiile de la romani sunt cum sunt.

Mi=am luat 7 nopti la Kalikra Superior, cu ultra all inclusive, o oferta super tare, cu papa non stop si bauturi si din import, etc, este oferta pe net , nu mai descriu.
Am dat 1000 euroi , in prima jumate a lunii iulie.
deci....Bulgaria........venim!!!!!!!!!!!!!!

Sunt tare happy!!!!!!!!

Am luat acum pentru ca am citi la subiectul cu Bulgaria, fetele spuneau ca nu mai sunt locuri la hotelul asta sau ca toata lumea se grabeste sa cumpere.
oricum, a durat cateva zile pana am luat decizia, vazut sute de hoteluri, intai Romania, apoi Turcia, apoi Bulgaria, citi pagini de pareri, preturi, etc, de aia nu am avut timp sa intru la voi.

Oana, insanatosire grabnica sotului si lui Paul.

Claudia, vazut poze superbe cu maimutzica ta, ce mare s-a facut!!!!

Iulia, si la tine sanatate multa lui Alex. Si al meu a tsit si am ajuns la antibiotic, vad ca i-a trecut tusea. Mai vezi daca ai sirop de muguri de brad sau sirop de sfecla facut la cuptor, scobesti sfecla, pui zahar, etc.

Sanziana, si la mine merge super prost forumul, bravo pentru Dragos , bravo pentru alaptat.
Si maimutza mea papa tzata si acum, e mai buna ca orice.
la noi diversificarea se reduce la 2-3 lingurie de solid/ zi.

Mergi la inceput

Iulia, Bulgaria nu e departe, de la vama mai faci maxim o ora.
Nu se compara serviciile cu cele de la noi.

Mada, succes cu gradinita si te inteleg cu botezul. Eu anul asta deja am 2 nunti sigure si ma apuca amocul cand ma gandesc la bani.

Hai ca mai revin ca mitza mea se smiorcaie. S-a simtit cam neglijata. A inceput sa fie mai obraznicuta acum de cand s-a marit.
Am scapat si de vaccin si de acum, trai neneaca pana la vara!

Mergi la inceput

Crengu,ce dragut,de la pozele mele de pe litoralul romanesc ai ajuns pe litoralul bulgaresc.Foarte tare!Mi-ar placea si mie sa ajung pe acolo,dar,momentan si 1000 euro mi se pare multPoate la anul...anul asta speram sa ne descurcam cu 500 euro pe la noi.Oricum,distractie placuta,e super ca mergeti in niste conditii de exceptieIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput