Mamici cu 2 pitici (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Eu... am pierdut demult sirul. Nu mai stiu cine ce mai face. Am citit doar in diagonala. Oana, multa sanatate sotului tau!!!! Imi inchipui ca e greu dar... fruntea sus! O sa te descurci.

A trecut saptamana cu musafiri; a fost dificil sa ai doi bebelusi de 6 luni in casa. NU stiu cand o sa am timp sa pun poze. Nici de la Revelion nu am apucat sa pun pe net deci... Acum urmeaza sa vine altcineva la noi pentru cateva zile; vor sa cumpere o masina second hand de pe aici si stau la noi. Apoi plecam noi intr-o vizita la niste prieteni... si uite e gata si luna asta. NU stiu ce se intampla la noi in ultima vreme dar parca sunt intr-un carusel si ma invart ametitor printre diverse evenimente. Abia astept sa se mai linisteasca lucrurile. Daca s-or linisti.

Noi suntem sanatosi. Toti. Lucia creste cu fiecare zi. Are 7700g si 67,2cm. E un copil tare vesel si cuminte. Cand ii este somn o pun in patut si se culca singurica fara probleme. Noaptea doarme de la 22 la 7 dimineata iar peste zi vreo 4 reprize scurte de somn. E topita dupa frate-su, cand e el in camera nu misca decat din ochii cat cepele cu care il urmareste. Stefan e un baiat tare cuminte si dulce. O iubeste tare mult pe sora-sa; cand vine de undeva fuge repede la ea sa vada ce face, la fel si dimineata, se duce intai la Lucia si abia apoi la baie. Cat a fost la noi baietelul prietenilor nostri tot timpul Stefan avea grija ca nu cumva sa-i ia jucariile lu' sora-sa iar daca reusea sa prinda o jucarie se ducea repede la el si-i spunea ca e jucaria Luciei si ca are nevoie de ea de parca bietul copil ar fi priceput ce zice. Cand suntem undeva plecati Stefan e tare grijuliu sa nu-i fie frig, sa aiba jucarii, sa nu-si piarda suzeta, etc. Deci n-avem probleme cu gelozia fata de sora-sa insa cu gelozia fata de tata-su nu stiu daca o s-o rezolvam prea curand; daca-l pup pe taica-su si pe el nu face o mutra de copil parasit la coltul strazii si daca nu ma sesizez sa recompensez "nedreptatea" isi ascunde fata in maini si ofteaza. No, hai ca v-am povestit o multime de chestii pe care nu stiu daca voiati sa le stiti dar eu am simtit nevoia sa va up-datez cu ce mai e pe la noi. Va pup pe toate si va urez numai bine!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai trecem si noi pe aici dupa putina pauza.
Speram ca sunteti ok, nu am reusit sa citesc tot din urma.[pup
Oana multa sanatate sotului si putere sa treceti peste, cred ca e tare greu singurica cu doi copilasi si sotul bolnav, sper sa se refaca sotul si sa reveniti la programul normal, sa fie acasa langa voi.
Noi suntem bine, e zapada la noi a nins de numa nu a mai fost asa zapada in ultimii 18 ani aici. Normal ca s-a blocat tot si scolile au fost inchise doua zile din cauza vremii, noi ieri trebuia sa mergem la gradinitza pt o jumatate de ora de proba pt Ari si sa duc eu hartiile si contractul, dar daca a fost inchis a ramas ca o sa ma sune sa reprogramam. Pe 23 feb la ora 9 va incepe si tre sa platim 8 lire pe zi pt 2 ore jumate pana face 3 ani cand devine gratis de la stat.
Ami crete e fetita mare deja avem si un dintisor dr jos care ne chinuie si rontaim orice si adormim seara dar dupa ceva plansete si urelte si agitatie maxima. In rest papa binisor dim la 9 cereale si seara la 4-4.30 legumele. In rest laptic. S-a mai pufosit de cand papa solide, e f jucausa toata ziua gangureste scoate diverse sunete si ii place mult sa stea jos pe paturitza sa se joace cu jucariile ei, o adora pe surioara mai mare rade la ea de numa, noi nu reusim sa o facem sa rada asa cum reuseste Ari si Ari o iubeste de numa dim se trezeste si merge la ea ca le-am mutat in aceeasi camera mereu zice ca e cute baby si ca o iubeste pe sister, deci momentan totul e cate se poate de ok.
Ari s-a bucurat mult de zapada zilele astea i s-a parut super ca poate face si ea oameni de zapada si bulgari. O sa punem si niste poze mai pe seara cu zapada.
Tre sa fug ca s-a trezit Ari si incepe programul de dupa amiaz adik facut papitza pt printese apoi pt noi baitza si nani la fete si pe la vreo 8 reusim si noi sa ne linistim sa stam putin la tv si apoi nani ca vine o alta zi.
Pupici si saltari tuturor si revenim mai incolo cu pozele.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Poze din vacanta de iarna. Cam tarziu dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!!
Oana acum vad.. uff !! multa sanatate sotului tau si tie multa putere! Nu te necaji cu Paul ca si Sofia are momente in care imi spune ca il vrea pe daddy sau ca nu face ceva cu mine ca astepta sa vina taticul ei.. si ma simt ca un ... mic de tot.

Dana multa rabdare si nervi de otel si sper sa plecati cat mai repede sa fiti voi cu voi, si sa va linistiti.

Ana multa sanatate puiutilor! Asteptam vesti de la voi - bune musai!!!

Claudia mai ce distractie pe capul vostru!! Faine pozele ce baiat dragastos ai..si ce mancarici pe acolo... si ( se vede ca sunt la dieta da?- lasa peisaje si cladiri, lasa copii faini - mancarea imi afce mie cu ochiul!!!)

Doniro mult succes in operatiunea" Pampersul"

Gabitza tinem pumnii sa iasa dintocii repejor sa scapati de chin.Hai tu Raducu!!

Mada eiii lume noua.. chiar ma gandeam ce mai faceti si voi si alte fete care trag chiulul!! Tinem pumnii printesei Ari sa mearga totul bine la gradi!! cand ai vreme mai pune si tu poze noi cu papusicile.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Ah! uitam iar: hai sa ne vedeti:
ce mai face Sabinuta: www.dropshots.com/camiM#date/2009-02-03/13:39:06" target="_blank">film

si
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna fetelor
nu am reusit sa mai intru
ce bine va inteleg mamicilor
imi vine sa
daria a racit rau de tot, tuseste si nu poate dormi noaptea, e irascibila, a avut febra
noroc ca sotul meu se ocupa de ea si eu ma pot ocupa de damian; am luat si eu raceala si imi e teama sa nu i-o dau si celui mic; de fapt, sunt terorizata de acest gand pentru ca abia are 3 saptamani
situatia e cam asa: eu dorm cu dodo (damian) si sotul cu daria ca sa putem supraveghea situatia mai bine
dar e foarte greu cand sotul e plecat ziua si eu raman "abandoanata"; cel putin asa ma simt
desi e si tatal meu aici, nu prea imi e de folos pentru ca nu are rabdare cu daria si ea plange aproape in continuu
mi se rupe sufletul de ea; nu mai stiu cum sa fac sa o scap mai pede de raceala
voi ce stiti despre aparatele cu aerosoli? parca as lua unul, dar sunt in dubii
m-am interesat si pretul e in jur de 230 ron

oana --- multa sanatate sotului tau si sper sa-ti dea DD putere sa treci peste tot si sa ai grija de copii la cote maxime

ana --- ca sa insanatositi repede

gabitza --- inarmeazate cu rabdare ca aparitia dintilor e cum e, dar sa vezi cum e la masele ; nu uita ca poti folosi si geluri pentru atenuarea durerii de la nivelul gingiei

claudia --- felicitari pentru o fetita asa cuminte

nico --- referitor la gelozia dintre frati pot sa-ti spun ca noi o implicam pe daria in tot ce facem cu dodo:sa schimbam scutecul (ea aduce paturica absorbanta, punga, servetele umede, alege scutecul pe care il punem fratiorului ei in functie de animalutele de pe el), cand ii facem baie seara fratiorului ei (daria ii da cu apa pe burtica sa nu ii fie frig, ea aduce cremele, duce hainele murdare la masina de spalat), cand dodo plange, daria vine si ii vorbeste sa-l linisteasca
in plus, mi-a venit ideea sa-i explic ca ea e fetita ca mami si poate sa imbrace cu fustite si pantalonasi, in timp ce dodo e "doar un baietel" care nu poate folosi decat pantaloni; acum e incantata si imi arata TOATE hainutele ei pe care "dodo nu" poate sa le imbrace

tuturor mamicilor si puiutilor

tonylexa (27.01.1980)--- mami ana daria (10.02.2007) si andrei damian (14.01.2009)

Mergi la inceput

Cami, am vazut poze si film: Dumnezeule, ce mult a crescut Sabina!!! Si ce s-a schimbat! Acum e blonda! Oau! Si mai si merge! Ce mult am mai lipsit de pe aici!
Tonylexa, ce pot sa-ti spun e ca eu am fost de cateva ori ba cu gripa ba cu raceala, ba Stefan a fost cu diversi virusi iar micuta mea nu a luat nimic desi ea e prematur nascuta si deci cu un start mai slabut. Am respectat masurile clasice de prevenire si anume nu am folosit aceleasi "tacamuri" nu ne-am pupat si in general am incercat sa nu ne amestecam fluidele cu exceptia laptelui meu pe care i l-am oferit in continuare. Sper sa mearga si la tine. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Aici sunt poze din ianuarie.

Azi avem program incarcat: ergoterapie, cumparat echipament de sport pt. gradi (cel vechi nu-i mai vine) si abia apoi acasa. Daca avem timp dupa masa mergem la piscina caci m-a mancat in fund si i-am cumparat slipi noi de baie si acum ma toaca la cap sa mergem la piscina sa-i probeze. Cand am timp mai revin. Pup, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Scriu scurt ca trebuie sa merg la culcare.
Am vazut pozele tale Claudia,superbe,ei,Stefan si-a scris pentru prima data numele,felicitari.Lucia e mare si dragalasa si tu mandra cu 2 copii frumosi
Cami,ce frumos,cum se plimba draga de ea
Tony,si Alex are o tuse urata,fara alte simptome,acum suntem la a doua tura de antibiotic si nu vad vreo imbunatatire.M-am gandit si eu la aparat cu aerosoli,cam asa sunt preturile,in jur de 200-250ron.Ma mai uit pe net sa vad care e mai bun,dar sper totusi sa-i treaca ca dureaza de prea mult timpSanatate multa!
Oana,sanatate multa sotului,sper sa treceti cu bine de acest hop.Asa deodata a facut icter?
Dana,sa treaca starea nasoala
Ana,sanatate multa si voua
Mada, pe toate,ma bucur ca sunteti bine
Somn usor!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

salut si hai la !

Claudia, Iulia multumesc frumos..

Claudia felicitari lui Stefan.. ce fain scrie.. hihi!! Sa stii Sabina era blonda de la inceput.. acum are parul mai mare si se vede mai bine.

Mergi la inceput