Mamici cu 2 pitici (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,mltumim!
Manu,m-am gandit la asta,ai aparat?Am citit in ultimul timp despre aparatul cu aerosoli,cica si-ar face mai repede efectul medicamentele.Maine margem iar la medic.Nu vad nicio ameliorare.Acceasi tuse,fara nimic altceva
Oana,daca vrei sa povestesti,suntem aiciIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Nu,nu am aparat dar sa sti ca o sa imi achizitionez unul neaparat ,acum suntem bine dar nu prea mananca ,.dr. zice ca de la dintisor nu are pofta de mancare ,el manca f.bine pina nu demult ,sper sa-si revina cu mancatul,el e foarte vioi in rest ,nu stiu ce sa zic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Al meu sot e in spital cu un icter destul de urat - l-am internat ieri. Eu, cu pruncii, dragii de ei.
Ma ajuta socrii cat pot - insa e destul de greu noaptea - noaptea trecuta a fost cam scurta, sa vedem asta.
La 4.50 Ana a facut kk - am spalat-o frumusel (a facut k lumea, asa cum face ea...) si cand am atipit amandoua, a inceput sa planga de numa' Paul dupa tata.... s-a trezit de-a binelea, Ana la fel. Apoi au atipit pe rand - si plagea cel treaz (amandoi cu mine in pat, unul in stanga, unul in dreapta, cand era Ana in mijloc se tot jucau impreuna) asa ca la 6 Paul mi-a cerut hotarat lapte. I-am incalzit (ei doi se hlizeau unul la altul... eu eram muci de somn) si i-am dat. Ana a adormit bine de tot, el a atipit - eu am cazut ca rapusa. M-a trezit Paul dupa o ora, Ana a dormit mai mult.
Nu vreau sa-l trimit la bunici prea mult peste zi pentru ca azi mi-a spus ca Ana are mama si el are tata - el n-are mama asa ca nu-l mai las asa mult cum il lasam, mai ales ca al meu sot e in spital si habar n-am cat o sa-l tina.

Sper sa-mi ajute DD sa fac fata

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Oana,draga de tine prin ce treci,stiu ca e foarte greu singura cu copii,dar cred totusi ca in situatia de fata (cu sotul in spital si tote treburile )ai putea sa-l lasi cate putin la bunici,s-au sa vina bunica la tine sa te ajute ca ,practic e imposibil sa te descurci singura ,multa rabdare si insanatosire grabnica sotului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata fetelor!

Julax, pacatoasa treaba cu tusea si ma iales la puisori asa mici...Am auzit si eu de aerosoli, nu stiu prea multe decat ca sunt buni dar as vrea sa stiu daca exista si aparate pe care le poti cumpara si de unde......Nici cu ceai de ceapa nu a mers...La noi functioneaza foarte bine...Multa sanatate si sa auzim de bine!

Cami, multumim si va dorim si voua sanatate multa! De plecat nici nu mai stiu cand plecam, avem atatea de facut pana atunci, am fi vrut sa putem pleca p la sf lunii dar....deja nu imi mai fac planuri...Cred ca mama va merge cu noi pentru ca nu cred ca as pute face fata cu doi copii la un drum asa lung si schimband 3 avioane! Poate daca erau mai mari ma incumetam....
Va pupam si spor la treaba cu gargaritele mici!!!!

Oana, cum s-a intamplat una ca asta? Sanatate sotului tau sa vina cat mai repede acasa!!! Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii sa treci cu bine peste asta si copilasii sa inteleaga situatia si sa nu te supere foarte tare!Sunt convinsa ca te doar atunci cand spune Paul ca nu are mama, dar nu cred ca o spune in sensul p care il vezi tu.....Si nu cred ca esti asa invizibila sau preocupata de Ana tot timpul incat sa nu iti simta prezenta....
De cand sotul meu e plecat peste mari si tari, Dvd a inceput sa inventeze povesti cu un tatic care avea doi copii...Clar ca pe tatic il cheama Cris si p copii Dvd si Lucas, iar mama este invizibila....

Mai fetelor, de vreo 3 zile am o stare de cacao si m-as certa cu toata lumea...nu imi convine nimic si parca ma enerveaza si cel mai mic cuvant spus aiurea...Nu inteleg....Nici nu am mai zambit macar....
Pe de alta parte, si statul prea mult in aceeasi casa cu parintii, fie ei si ai mei, parca nu mai e ce era odata...Le multumesc din suflet pentru ajutor dar cred ca era mai bine sa stam in case diferite....Sa ma ierte Dumnezeu dar deja avem fiecare pareri si viziuni diferite si asta dauneaza de cele mai multe ori....Nu vreau sa ma cert cu ei si de aceea ajung sa ma inchid in mine...Ei gata, va pup pe toate, toate, si sa ne auzim sanatosi!!!!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi ne chinuim cu dintii de sus. Sunt umflate gingiile la cei 4 de sus, unul a spart deja. E maraici, n-a dormit bine azi noapte, si normal ca nici eu pe linga el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

multumesc fetelor pt suport revin mai tarziu - deocamdata se pare ca nu-i hepatita si se simte mult mai bine.

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mai dam si noi un semn de viata. Am lipsit de acasa din cauza de centrala stricata (apa calda si caldura ioc), dar am revenit. Pe Victor l-am lasat in continuare la ai mei, la Snagov. Il luam cand ne intoarcem de la munte (cam peste o saptamana). In rest nimic deosebit. Luptam cu Pampersii (azi e cam a 5-a zi cand o las pe Daria fara la somnul de pranz). Pana acum a facut doar o data (in prima zi), in rest am trezit-o, am dus-o la baie, a facut si a adormit la loc. Azi nu mai vreau sa o trezesc, sa vedem daca face pe ea.
Oana, imi pare rau ca treci prin perioada asta grea. Imi imaginez cat iti e de greu, dar bine ca sunt puii sanatosi. Fii tare, ca va fi bine .
Nico, ref gelozia dintre frati, la noi nu au fost asa mari probleme decat in primele 3-4 saptamani de la nasterea lui Victor, cand Daria (desi avea doar 1 an jumate), de cate ori ma vedea cu el in brate incepea sa planga si zicea "nani nani", adica sa il duc la nani (stia ca asa am timp de ea). Dupa aceea au mai fost "incidente" (si inca mai sunt) din cauza de jucarii (intotdeauna copilu' 1 vrea jucaria copilului 2 si invers). Dar in mare il iubeste, il pupa, il smotoceste, mai ales de cand il vede mai rar. Sa vedem ce urmeaza cand reintregim gasca.
Cam atat, ca m-am lungit. Va pupam!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna seara fetelor!

eu am copii mucosi si Matei are bronsita, nu am avut timp de loc sa mai scriu, mai citesc uneori insa cam pe sarite. Revin eu in forta dupa ce se mai linistesc apele.

va

analis bine ai venit la noi!as mai avea nevoie de datele voastre de nastere sa va complectez in listuta!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Oana, multa sanatate sotului tau!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput