Mamici cu 2 pitici (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicomico,de acord cu Cami.Daca nici asa nu merge,in ultima instanta am recurs si la pedeapsa.I-am explicat ca doare daca loveste si daca nici asa nu merge stabilim reguli_daca loveste sta 3 minute intr-un loc de pedeapsa,fara sa i se vorbeasca.Poate totusi nu ajungeti pana aici si intelege cu explicatii...
Cami,mai poti?Greu e sa nu dormi noaptea.Poate au trecut cele cateve nopti mai greleIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

camiM multumesc pentru sfaturi
interesanta ideea cu responsabilizarea, la asta nu ma gandisem
o sa incerc si varianta asta, sa il invete ea pe cel mic cum este bine

julax am incercat si cu pedeapsa, am mai si dat cate o palmuta cand il batea ea, si tot mai e geloasa
dar e foarte ciudat ca se joaca cu el, il iubeste, il dragaleste mult timp si deodata isi infige unghiile in fata lui sau il musca de cap

si mai avem o problema - impinge copii sau ii bate
eu nu am avut comportament d-asta cu ea, de curand am mai pedepsit-o, dar ea de mult timp face lucrul asta
desi ii sunt dragii copii si verisoara ei totusi cand se intalnesc tot impinge ea cate un copil
daca o intreb de ce, isi lasa capul in jos si nu spune nimic
voi ati mai auwzit de cazuri de genul asta? le trece cumva cu timpul ca eu tot sper

noi in rest suntem bine, sunt fericita ca sunt sanatosi si mananca binisor amandoi
avem un program de care ne tinem
daca bianca nu l-ar zgaraia pe cel mic ar fi totul excelent

stiti cumva cum se procedeaza cu adeverinta pentru cei 85% din CIC? pentru ca eu am fost la servici aproximativ 11 luni, o jumatate de luna am fost acasa cu bianca (nu avea inca 2 ani) si am mai fost si in concediu medical o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salut mamici!

Sper din suflet sa nu ne uitati dar am avut atat de alergat zilele astea cu plecatul in thailanda....O multime de acte si documente de parca am pleca in cine stie ce tara si sa nu cumva sa fim acolo ilegal.....
Am reusit sa depun si actele pt pasaportul lui Lucas dar am constatat cu stupoare ca al lui Dvd expira in nov. si uite cum aveam nevoie de alta procura de la tati, si o multime de alti nervi....Am observat ca avem atatea reguli tampite.....

Noi suntem bine, eu am avut o problema saptamana asta si as vrea sa imi spuneti daca ati patit vreodata asa: dimineata m-am trezit ok si la vreo 3 ore dupa au inceput niste frisoane groaznice, eram acoperita cu doua pilote si abia daca mai puteam vorbi, asa tare imi clantaneau dintii....Am pus si sticle cu apa calda si nimic....Apoi, stupoare:40 temperatura!!!!!!!!!!!!! De cand ma stiu nu am facut niciodata febra asa mare, doar la varsatul de vant si atunci 38,5! Am luat un algocalmin fiola si a doua zi....nimic....totul era ok ca si cand nu as fi avut vreodata ceva.... Nici acum nu imi explic ce a putut fi! Am fost la dr ginecolog si mi-a spus ca nu e nici o problema cu operatia sau cu sanii....Ce sa cred?
Lucas este ok, l-am taiat la ratia de tzitzi cand am avut febra dar acum este totul ca inainte..
Fetelor am tot promis sa intru mai des dar nu m-au lasat belelele acestea minore de altfel......

Va pup si multa sanatate puiutilor cu probleme si mamicilor grijulii...
Si La Multi Ani pentru sarbatoritele noastre!!!!!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Noi suntem mai bine,mai are Bogdan putini mucuti dar am fost la dr. si e bine nu mai avem tratament ,nu prea mananca a zis dr. ca-i mai iasa un dintisor(al 8-lea )poate sa fie asta cauza ca nu papa ,la si cantarit are 7.950kg si 74 cm la 10luni jumate ,nu e prea slabut?
Nici nu stiu ce sa-i mai dau sa pape ,sa manance si el cu placere..uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicomico,de exemplu,cand ii fac baie Ioanei si e alex pe langa mine,il pun sa tina hainele cu care o schimb,sa-mi aduca un pampers de pe pat(il pregatesc dinainte),sa-i aranjeze prosopul de baie.Cand plange ,ii spun sa vorbeasca cu ea,ca o doare burtica,iar daca tace ii spun ca datorita lui ca i-a spus stiu eu ce.Ii spun de multe ori ca ma bucur ca ma ajuta,nu stiu ce m-as fac efara el
Dana,am patit si eu cu cateva luni in urma la fel,dar nu cu febra asa mare.Bine ca a trecut
Manu,daca starea lui generala e buna,nu stiu cat conteaza kg-ele.Poate nu manaca din cauza dintilor,nu stiu exact ce sa zic...
Of,Alex inca tuseste.i-am dat sirop de tuse,antibiotic si degeaba.Nu vad nicio schimbare.doar tuseste urat,in rest e bine.Ei,vom vedea ce va fi.
va pup!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicomico

salutare fetelor
din cate am citit......asa mai pe sarite , nu am gasit nici un mesaj cu frati gelosi
sa inteleg ca fetita mea e singura geloasa?????
diferenta dintre ei este de 1 an si 11 luni, iar bianca are acum 2 ani si 6 luni si inca il zgaraie, ciupeste, musca, bate.....
am incercat toate metodele, atentie i,am acordat ffffff multa tot ei pentru ca bebe mic a fost de la inceput ffff cuminte, dar degeaba
si tot ea ma transpira si suprasolicita continuu
aveti vreun sfat si pentru mine????
va pup,
nico

Inseamna ca m-ai sarit pe mine.....
Avem un fecior gelos pe surioara - acuma s-a mai imblanzit ceva, da' tot prinde el momentul cand e singurel cu ea si o rastoarna pe spate... si trage biata de ea cate un cap in covor... si plange (o rastoarna din fundulet e spate) acuma ii trece o zgarietura pe obraz... nu mai dau alte amanunte ca azi a fost super-cuminte si grijuliu cu ea. S-a mai domolit gelozeala de cand se joaca si ea cu el - ii prinde capul si il "pupa" cu gurita pe fata - asa ca acuma pot sa sper sa evolueze pozitiv relatia lor.

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

la toata lumea, am o stare mai nasoala, nu ma pun sa povestesc acuma, sper sa intru zilele urmatoare.

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor si o saptamana super!

Oana sper ca nu e nimic grav/serios. te asteptam cand ai chef si vreme sa povestesti despre voi. Numai bine!

Nico asta cu uitatul in pamant e tipica varstei, Sofia daca e certata sau vorbeste cu ea cineva necunoscut inchide ochii(de parca daca nu ne vede nu o certam..). In ceea ce priveste lovitul asta suna a strigat de atentie( fie ea si atentie negativa: ea loveste = voi ii dati atentie).. incearca tu metoda cu responsabilizarea, sa vada ca e fetita mare si incearca sa ii explici - stiu pare de cele mai multe ori lupta in zadar, si nu reusim mereu sa ne abtinem( mai am si eu meciuri de nervi in care ma rastesc sau ridic tonul la ea) dar dupa ce aude placa de cateva ori incepe sa prinda si da roade, cel putin la noi asa e. ba acum spune ea motivul pentru care nu trebuie sa faca un anume lucru. Din pacate pentru fiecare actiune de genul asta trebuie sa o iei de la cap..Sisif scrie pe noi!!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Rromanitza multa sanatate si drum bun! cand plecati? Abia astept sa va aranjati sa intrati in ritm si sa revii cu povesti.

Iulia, Manuela si restul fetelor cu pui bolnaviori multa sanatate!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ziua buna sa aveti si de la noi!
Din cauza unor problemute nu am mai avut timp sa mai intru si pe forum. Am recuparat acum la repezeala atat cat m-au lasat copii.
Iulia, ai incercat pentru Alex aerosolii?
Am avut si eu in primavara trecuta aceeasi problema cu Andrei. In 2 luni cat a durat toata povestea i-am dat n siropuri de tuse si antibiotice si nu se vedea nici o ameliorare. Dupa o saptamana de aerosoli era ca nou. Vezi ce spune medicul voatru si de asta. La noi aerosolii sunt la loc de cinste. De multe ori cand au nasucul infundat si multe secretii in gat ca sa nu-i mai chinui le fac aerosli cu o fiola de ser de 2-3 ori pe zi. Merge intotdeauna.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput