Mamici cu 2 pitici (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Merge netu' meu cu galme de azi dimineata.

Printre picaturi am mai descarcat poze cu baietii. Deci, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-02-17" target="_blank">sedinta foto cu piticu' mic la pampersul gol Il schimbam de dimineata si mi s-a parut asa de dulce ca imediat am pus mana pe aparat. Mai am niste poze de februarie incepand de aici si poze cu baietii impreuna, incepand de aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mancal-ar mama pe el de puiut adorabil, ce dulce este el. Si ce frumos se joaca cei doi fratiori, mori de dragul lor nu altceva, noi fetele cu noi stim despre ce e vorba!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Iulia, ce frumos ca va mai gasiti timp si pentru voi! La noi este mai greu , ca nu prea avem cu cine lasa copii, dar si cand evadam parca suntem iar adolescenti! Am vazut ca ati petrecut foarte frumos ziua indragositilor, va doresc sa aveti in fiecare zi declaratii de dragoste!
Crengu, insanatosire grabnica Rianei si folositi in continuare batista, ii este de mare ajutor acum!
Ana, pupici si lui Matei, ii dai totusi ceva de regim ptr burtica?
Oana, nu mai sunt la curent cu noutatile, dar din cate retin nu trebuia sa se inceapta votarea fotografiilor pe 15.02? Ma tot bat la cap prietenii cand pot intra sa ne sustina si nu stiu ce sa le spun!
Pa pupicesc acum pe toate, eu am fugit deoarece ma asteapta o intalnire cu freza densistului! Beahhhh!!!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,ma bucur ca e mai bine funduletul
Crengu,bine ca se vede o ameliorare,inseamna ca nu ia degeaba,ca Alex al meu
Ada,sper sa treceti de iarna asta fara nicio raceala
Vali,,daca tot avem cu cine lasa copiii,ar fi pacat sa nu profitamIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Alexia de Vela,La multi aniIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

La multi ani,Alexia de mami Vela, pentru aniversarea primului anisor. Sa cresti mare si frumoasa!
Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru ziua de nastere a Alexandrei. Am luat invitatiile , mai avem de cumparat cadoul fetii. Inca nu este hotarata, dar eu am ochit 2 jocuri logice. Cred ca sunt cele mai potrivite pentru ea in momentul de fata, ca papasi are destule si oricum mai mult de 2 saptamanai nu se joaca cu ele.Am decis sa-si serbam ziua de nastere la Mc. Nu avem spatiu suficient acasa si asa scap si de curatenia de dupa.
Am venit de la densit , m-am ales cu o masea in minus, si ma chinui de o juma de ora sa dau gata o saratea. M-a luat o fooooame si nu prea pot manca cel putin pentru inca 2-3 ore!, noroc ca nu am dureri asta mai imi lipsea. Miercurea viitoare trebuie sa merg din nou sa vedem la ce tortura ma mai pune!
Am primit si o veste nasoala, instructorul meu de la scoala de sofat mi-a rupt piciorul si acum astept sa mi se reprogrameze sedintele. dar am zis, sa dau eu maine o fuga pana la scoala ca e la doi pasi de locuinta sa fiu sigura ca se rezolva. Abia am inceput si io sa prin gustul si nu imi prea convine sa stau pe bara acum.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Promiteam cateva pozici.
In cele de mai jos suntem in parculet
ne distram in zilele calduroase a lui februarie

Uitati si freza mea cea noua si picii mei

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Vali,ti-am admirat domnisoara eleganta,flacaul alintat,dar si pe tine bruneta.FrumosIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetele!!!!!!

Valentia, cand am citit ca ti-a rupt piciorul instructorul , am facut niste ochi maaaaari. Dar apoi m-am prins ca din graba ai tastat aiurea.
Stiu cum e cu maseaua scoasa. Uite sa treaca. Arati foarte bine , iti sta excelent bruneta, recunosc ca nu-mi aduc aminte cum erai inainte dar acum arati super, iti scoate ochii in evidenta. Si ce copii frumosi si mari ai!!!!!!!!!

La noi totul bine. Rianna este bine, acuma nu stiu, parca prea repede s-a facut bine. Poate mergea si fara antibiotic dar daca mi-a dat, nu puteam sa-mi asum eu raspunderea sa nu-i dau, ca daca se agrava sau cobora la plaman, nu mi-as fi iertat-o. In fine, o sticluta de antibiotic nu e asa o nenorocire.
Si Cristian incepuse sa tuseasca si i-am dat niste rinatiol si i-am facut aerosoli cu fluimucil, vad ca nu a mai tusit noaptea asta. Sper sa treaca cu bine.
Eu mi-am facut radiografie la plaman si mi-a iesit ceva , insa nu pneumonie, dar nu mi-a mai dat antibiotice ca s-a speriat doctorita cand i-am zis cate am luat in ultimul timp. Mi-a dat doar Acc 200, pastile de eurespal, calciu, ca cica se poate contracta gatul de la lipsa de calciu , si mi-a mai dat ventolin , ca a zis ca parca suna a astm criza pe care i-am descrs-o. Mi-a facut si sprirometrie , parca asa se cheama dar a iesit bine. Daca mai fac vreo criza, bag repede ventolinul. Dar parca ma simt mult mai bine, am facut si eu aerosoli si cred ca s-a mai potolit tusea si flegma.

Am promis ca o sa ies zilnic macar jumate de ora afara, ca eu cred ca si de la statul in casa incep sa-mi apara diverse boli. sa ma mai ventilez , sa mai circule singele, plus ca ma timpesc in casa. Imi este foarte greu sa ies dar o sa incerc, macar in fata blocului.

Hai ca v-am naucit.
Pup fetele!!!!!!!!!!!!

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Crengu,daca i-a trecut Riannei,e bine.Cat despre iesitul la aer,sunt de acord,cred ca statul in casa face mai mult rau de cele mai multe ori.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

ma mai primiti?

am intrat sa va mai salut, nu am apucat sa citesc din urma dar ma voi stradui

toate mamicile si pe puiutii lor sper ca toata lumea e bine

noi suntem inca tot 2 in 1, dar nu mai e mult doar 6 sapta,mani pana la termen, apoi cand va dori printesa sa iasa vom vedea

daniel e si el bine-mai o raceala mai niste viroze dar in general fara probleme grave.in sfarsit a inceput sa astepte si el venirea surioarei- dar nu stiu in ce masura intelege el exact ce inseamna asta si cum va reactiona atunci, dar vom vedea la timpul potivit.

noi am lipsit motivat- si din pacate vom mai lipsi- ne-am apucat de renovare ca sa ne putem muta inainte sa nasc, si sper din tot sufletul sa fie asa.
si e nevoie de mine mai tot timpul acolo pt indicatii, ca doara eu stiu ce si cum vreau- sotul nu se prea implica in decoratiuni si aranjamente.dar sper ca dupa ce nasc -cel mai tarziu sa am mai mult timp de forum, asta daca ma vor lasa piticii
acum va pe toate si sper sa mai pot intra din cand in cand sa nu ma uitati

34+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

AMR = 6 sapt

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput