Mamici cu 2 pitici (5)
Raspunsuri - Pagina 15
tonylexa spune:

pentru mamici
bine ca exista aceasta "cafenea" virtuala (asa imi place sa mi-o imaginez---un loc unde se intalnesc prietenele ca sa isi impartaseasca bune si rele si sa se sprijine una pe alta) ![]()
tocmai a scapat daria de raceala si damian a luat-o 
de cateva zile stau si il pazesc cum respira zi si noapte; e prea mic pentru medicamente (doar o luna) si nu pot face altceva decat sa-i curat mucisorii cu batista bebelusului (cu mult ser fiziologic inainte) si sa incerc sa-l hidratez
noroc ca nu are si febra
sambata noaptea am fost cu el la urgente la grigore alexandrescu si a reiesit ca nu are nimic la plamani; ma speriasem cand , in timp ce il tineam in brate, am simtit cum harjia tocmai in spate , la plamani
nu are febra, are multi-multi-multi mucisori ce trebuie curatati des ca sa poata respira, dormi, manca
mananca foarte putin la mese pentru ca nu poate trage
am aflat (si stau cu frica in san) ca daca nu ii curat acesti mucisori cat mai mult si cat mai bine poate face infectie pe trahee si in urechi, asa ca va imaginati cum stau
am comandat un purificator salin pentru a-l ajuta sa respire, maine vine prin curier; de-abia astept
daria vine si il pupa in continuu
;iti e mai mare dragul de ei
intru cand mai pot, acum fug la pitic
tonylexa
mami de
ana daria (10.02.2007) si
andrei damian (14.01.2009)
ana_a spune:
salut!
repede pana nu se trezeste Matei si sa apuc si eu sa strang din bucatarie ![]()
si azi noapte a facut kk de 2 ori....el face prin somn, se foieste, face, nu plange, si adoarme la loc. Eu il trezesc, il bag la dus si apoi plange.
Nu as putea sa il las asa pana dimineatza....
Azi ies in oras sa cumpar pasta petrinii si cutaden sa vedem daca ne ajuta. Azi am sunat doctorita sa o intreb ce sa-i mai dau sa manance...ca eu in disperarea mea i-am scos mai toate legumele/fructe/carnita...mananca copilul numai orez cu morcovi+san si banana cu mar. Mi-a spus sa nu-i tin regim ca nu este de la mancare si ca pot sa-i dau tot ce i-am dat si inainte... Nici nu stiu...ma apuca groaza....
Treaba este ca el nu pare DELOC deranjat de treaba asta....el numai face kk muuult si des...si cam atat. Si pentru ca nu-l pot adormi noaptea decat la san...si-a mai pus o masa delapte in plus...el nu sugea noaptea 
Eu sper sa iasa dintii aia si sa nu-l mai chinuie ca eu o iau razna daca mai simt miros de kk in pampers....
Stefan are de invatat o poezie la serbarea de 8 martie cu "vine primavara" in conditiile in care la Bistrita ninge... deci NU ARE NICI UN PIC DE CHEF sa invete poezia... si eu nici atat nu-mi bat capul! Ieri sa jucat cu un balon plin de faina
si sa tot invartit pe langa mine sa-i dau o scobitoare. Il intreb "da ce vrei sa faci cu ea?" el : "inca nu stiu...dar ma gandesc" Zic: "pai cand stii sigur, imi spui" Bei...ce a facut, ce na facut, ca nu ia mai trebuit scobitoarea cu pricina, da a gasit el alceva cu ce sa intepe balonul, sa vada cum de este asa ca o plastelina...si ofcourse ca sa umplut de faina din cap pana in picioare
Cica: mamiiii da sa vezi ca eu de fapt am vrut sa fac o magie care nu mi-a iesit " moama ce texte are in el...si ma traduce in fel si chip...
Gata, fug ca am bucataria ca dupa razboi...
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

valentina_22 spune:
Buna dragele mele!
Nu am mai intrat de mult de la voi. S-au intamplit multe, am avut ceva probleme de rezolvat, a fost si virusat calculatoarul si pana nu i-am reinstalat windows-ul nu l-am putut folosi. Acum slava Domnului toate incep sa reintre pe fagasul lor normal. Iar eu va pot salute din nou.
Intai un imens pupic pentru voi si pentru sarbatoritii de pana acum!
Delia de Mikycris ,Ana Daria de tonylexa, Andrei de acin si Nic de cricri
Sa cresteti toti mari si sanatosi si sa-i ascultati pe parintii vostri!
Oana, sper ca sotul tau se simte mai bine si este acasa alaturi de voi!
Iulia, sanatate si puilor tai, cum se mai simt?
rromanitza
si sper ca starea urata a trecut iar acum soarele iti lumineaza strada!
Gabitzam,
lui Raducu, sa iasa odata dintisorii si sa nu mai chinuie baiatul!
Ana, sanatate si puilor tai!
Claudia, frumoasa revizia Luciei. Il pupam si pe cumintelul Stafanut care o iubeste si protejeaza asa de frumoas pe surioara lui. Si Alexandra pe la 2-3 ani avea crize de gelozie fata de mine, nu suporta sa ma apropii de taica-su. Am ignorat-o si cu timpul au trecut acum a inceput sa faca Andrei nazuri din cand in cand. Daca il vede pe taica-su ca sta langa mine lasa totul balta si vine si se baga intre noi doar sa nu pun eu mana pe taticul sau!
[b]Mada, am vazut la stiri ca au fost probleme din cauza gerului pe la voi. Sper ca sunteti bine si va bucurati cat puteti de iarna. Ma bucur sa aud de copii mamaciosi si frumosi si de fratiori cuminti si iubitori. Inca nu am recuperat tot dar sper ca ai pus pozici dupa cum ai promis!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
Claudia, am vazut pozicile din vacanta. Am vazut calendarul, foarte frumos, peisaje minunate, saniuta improvivata a Luciei si pe micul studios! Felicitari lui Stefan pentru noua sa semnatura si ...ai cui sunt pestii aceia minunati?
Cami, am admirat-o si pe micuta soferita, iar Sofia este o dulceata. Are un par asa de frumos..
Tonylexa, sanatate si refacere rapida tie si fetii! Eu am aparat de aerosoli, am dat in jur de 200 ron, de la omron dar sunt foarte multumita de el. In primul rand nu mai depind de cei de la spital, nu mai bat drumurile apoi este mai igienic sa ai propriul aparat.
rromanitza, ce vorbe sunt astea draguta, nu ai mai luat baiaita de mult? Ai doi copii frumosi si reusiti este normal sa nu mai ai organismul de dinainte de sarcina. Tu sa fii sanatoasa ca ai timp sa dai jos kilogramele. Si eu eram obse cu slabitul, facusem mult sport inainte de sarcini, (ju-jitsu) si dupa nasterea lui Andrei incepusem si eu cu idei de-astea. M-a calmat rapid sotul care mi-a interzis sa tin vreo cura a zis ca-i plac mai mult asa, impanata! Acum ce era sa fac sa stric fericirea conjugala!
Ai grija de tine, ti reusit sa mergi la analize?
Oana, ufff. Mititelul, oare de la ce a facut alergia asta pacatoasa? Sper ca mesajul meu sa-l gaseasca acasa in sanul familiei pe micutul Paul. Multi pupici !
Felicitari pentru iepurasii Anei!
Iulia, ce mai face Alex? Cum se mai simte?
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
valentina_22 spune:
Mada, success cu acomodarea lui Ari la gradinita si cu diversificarea lui Ami. Este foarte bine ca-i place pestele, Alexandra mea pana la 3 ani nici nu a vrut sa-l guste. Pana in mai poate se mai aseaza apele, ce sa-i faci si cu criza asta... macar priveste partea buna te vei distra si tu un pic!![]()
Crengu, sa stapaniti sanatosi achizitia. De acum nu mai asteptam decat sa treaca timpul si sa primim pozici de la tine!
Sansiana, felicitari pentru performanta lui Dragos si la cat mai lute lunite fericite lui Dragos . Sper sa va iasa pasenta si sa petereceti concediul in locul visat de voi!
Claudia, aici un aparat de aerosoli nu depaseste 300 ron. Poate ai pe cineva in tara care ti-l poate lua si sa ti-l trimita.
Ada, eu sunt multumita de kilele mele. Adica se putea si mai bine
singurul lucru care ma supara este burtica pe care nu o pot da jos indiferent ce metoda am aplicat. S-au mai pus grasimi si p.e partea dorsala si pulpite dar cum spuneam mai devreme sotului ii par foarte cool, asa ca deocamdata nu simt nevoia sa slabesc. Poate la vara dar pana atunci are grija Andrei sa ma alerge prin toate parcurile!
Eu la 170 cm oscilez intre 60-62 kilograme
Claudia, refacere rapida lui Stefan!
Ada, ce scump este Alex si ce frumos gangureste. 
Nelia, bine ai venit pe la noi. Eu sunt de parere ca fiecare sarcina are farmecul ei si difera de o alta. Cand eram insarcinata cu Alexandra, ma simteam de parca nu as fi.Toata sarcina nu am avut greturi,stari de voma, dureri sau orice alt efect secundar al sarcinii. Poftele nu au fost exagerate, in schimb in sarcina cu Andrei, durerile au fost la ordinea zilei, am avut nenumeroase internari in spital pentru amenintare de avort si nastere prematura(mai tarziu), greturi seara. Eu cred ca raspunsul ti-l poti da numai tu, perioada sarcinii este unica si ireal de frumoasa, eu una daca organismul mi-ar permite l-as face si pe al trei-lea.
Daca vreti cu adevarat, vei trece peste micile neplaceri !
i si mult succe la bb2
Crengu, casa de piatra cumnatelului. Poate se poricopsesc cu o pereche frumoasa de nasi!![]()
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Danybv, bine ia venit pe la noi, te mai asteptam cu mare drag si altadata si multa sanatate familiei tale!
Claudia, sa-i fie de bine sesiunea video lui Stefan si sa o repetati cat mai des. Ma bucur sa aud ca Stefanut este pe drumul cel bun
Tonylexa
Ana, s-ar putea ca pediatra ta sa aiba dreptate!
Eu sunt patita si cu Alex si cu Andrei. Cel putin Andrei chiar daca avea mai putine scaune pe zi decat Matei, in schimb cat a durat toata povestea in jur de 2 saptamani a fot o rana vie la poponeata. Cum i-a aparut dintisorul au disparut si scaunele!
Ai incercat si calciu barbonic? Un vf de citit dizolvat in putina apa sau ceai de 3 ori pe zi. La ei mei a avut efect!
Stefan a fost de nota 20 la faza cu balonul…

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
gabitzam spune:
Valentina, multumesc
Gata, a plesmit si ultimul dinte din cei 4 de sus, si s-a linistit vizibil baiatul meu. Si la fund s-a linistit ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Valentina, multumesc Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Tare ma bucur pentru voi!!Dar de cand va chinuiti asa?Ca eu mai am un pic si fac cu nervii daca mai vad kk in pampers....va multumesc pentru gandurile voastre!
revin cand ma lasa....

Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) micul artist

ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Ana, pupici "cacaciosului" sa treaca la burtica.
Valentina, stiu ca nu e o avere un inhalator, se gasesc cam pe la 50 de euro chiar bune doar ca... inca nu am trecut asta pe lista de cumparaturi. Chiar discut cu sotul actualmente despre asa ceva. Cautam deocamdata pe net informatii pareri, care sunt mai bune, care au iesit mai bine in teste... etc. O sa luam si noi unul ca la frecventa cu care e Stefan bolnav... se justifica.
La noi sunt toate bune. Stefan e mai bine, a fost azi la gradinita. Lucia e ok. Sunt putin desumflata caci s-a anulat ecografia Luciei de sapt. viitoare si am amanat-o tocmai pe 27 martie. Stiu ca e ok dar... preferam sa o faca acum cand scrie la carte si sa imi iau de o grija. Joi e petrecerea de carnaval la gradinita la Stefan deci inca un prilej sa se imbrace in pirat. Trebuie sa ma duc si eu asa ca tre' sa-mi pun si eu macar un nas de clown ceva. Gata, fug la treaba ca miercuri vine un nou calup de musafiri care vor sta la noi... nu stim exact cat; isi cauta masina si cand si-or gasi pleaca.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
gabitzam spune:
Pai sa tot fie vreo 2 luni, Ana, de cand au inceput si dintii, am inceput si diversificarea. Ocazie cu care a facut fel de fel de kk, s-a mai oparit, iar i-a trecut, iar s-a oparit. Acum sper sa mai ia o pauza, dintii 4 de sus sunt iesiti, mananca binisor de acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla