LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 8
danonique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
si euuu vreau pupic RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 1 AN www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ramonab spune:
Dana sa nu ma intelegi gresit ca as astepta cumva recunostinta publica, da mi-e sa nu crezi tu ca eu nu sunt alaturi de tine.
Am crezut ca nu ai observat postul meu.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
danonique spune:
LAURA ma bucur ca nepotica nu a avut nevoie de operatie.Ieri mi-a venit patutul ptr bebe si abia astept sa il monteze sotul.El spune sa mai asteptam putin ca pana se va naste bebe numai nou nu va mai fi ptr ca Vanessa il va folosi ptr bebelusii ei.Voi ati spalat lenjeria ptr patut inainte de prima folosire?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
RAMONA tu chiar esti printre fetele care sunt mereu alaturi de mine si de fiecare data mi-ai raspuns si m-ai incurajat.Vina mea este ca am trimis mesajul fara a mai verifica.
poze albert
Ellenuta spune:
laurici Doamne ce bine ca nu a mai fost nevoie de operatie .. printesa cu ochii albastri
beinazutza ce bine ca nu a plans pitica la vaccinuri. stati bine la kg si la cm!
uite acum cand vorbiti voi despre cantitatea de suc/apa/ceai, fac si eu legatura cu setea evei .. asta inainte sa-i iasa si al doilea incisiv central sus ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
Noaptea trecuta am citit putin si pe la prematuri si mi-am amintit de LALA si BIANCA.Ce mai fac?Mai stie cineva ceva de ele?Sper ca sunt bine!ELLENUTA nu mai ai nici o veste de cand au plecat la parintii ei?
poze albert
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique Noaptea trecuta am citit putin si pe la prematuri si mi-am amintit de LALA si BIANCA.Ce mai fac?Mai stie cineva ceva de ele?Sper ca sunt bine!ELLENUTA nu mai ai nici o veste de cand au plecat la parintii ei? Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
chiar ieri am vb cu lala pe mess. sunt bine, linistite, tot cu parintii ei. nu mai e in slobozia dar spunea ca trebuie sa ajunga acolo ptr divort .. am intrebat-o daca are nevoie de ceva si a spus ca ptr moment se descurca.
cat despre lenjerie .. eu am spalat-o inainte de a o pune pe patut. am spalat si husa saltelutei ca-s nebuna cu spalatu' si dezinfectatu' ..
apropo de asta .. fetelor o solutie de dezinfectat pardoseala, gresia etc .. dar care sa nu puta .. imi puteti indica si mie .. ca domestosul ala e criminal .. imi vine sa-mi vars matzele .. multumesc
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anca.b spune:
Dana, si eu am spalat lenjeria de patut si am calcat-o cu abur inainte de folosire. de fapt la fel am procedat cu toate hainele lui stefan, pina la 9 luni. acum nu le mai calc. le spal in continuare pe cele noi, inainte de folosire.
Elle, si mie imi vine sa mor de la domestos...prin urmare folosesc mister proper, dar nu sint tare multumita.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Dana, eu - ca si ellenutza- sunt dilie cu spalataul/dezinfectatul. Am spalat lenjeria si, din pacate am spalat si aparatorile alea de patut care erau din nu stiu ce chestie umplute si dupa spalat aratau ca naiba ca se "dezumflase"...
Ellenuta, eu folosesc domestos cu lamaie. este unul galben la eticheta si parca nu pute asa de rau ca ala simplu, cu eticheta alba... Dau cu domestos doar o data pe saptamana si, de zi cu zi folosesc un ajax floral cu eticehta rosie si ala miroase chiar frumos. Stii ca am auzit de la o doctorita ca nu este recomandat sa folosim domestos ca este alergen.... A intrebat-o pe o colega de'a mea care a fost cu copilul la doctor ca tusea de mult timp si inexplicabil cumva daca foloseste domestos in casa si colega i-a spus ca da. Pai, cum sa traiesc eu fara ca domestos este viata mea ??!!
Zuzulici, plec spre casa . si sper sa am timp si sa mai intru si de acasa daca nu ne "vedem' maine caci voi fi la birou toata ziua. Dau cafeluta de dimineata!
LalaD, distractie maxima in vacanta si pupici la baietei :unul pentru pletosel, altul pentru harry potter!
Roli, ce bine o fi de baiatul cel mare ca se distreaza departe de parinti ! BVravo tie prntru curajul sa-l lasi sa fie independent!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni