LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 7
ginnette spune:
Am uitat sa va spun am vorbit cu LauraD; e bine Ioana; e acasa.
Pana la urma n-a mai fost nevoie de operatie.
Intra ea, mai tarziu sa dea detalii.
Roli, deci piticul Marc este incantat; super!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Helloooo zuzulici dragi !!!!
muuuulti gabritza, camelia, ellenutza, nicole, roxanici, dana, natalia, mari, cati, madalina, larisuca !!!! pentru grija si gandurile bune la adresa ioanei -nepotica mea!
Revin si eu in mijlocul vostru dupa cateva zile horror !
Acum suntem, bine, fericiti ca totul s-a sfarsit cu bine!
Ioana a fost internata la budimex. A fost programata pentru operatie iar sora-mea a bocit 24 de ore non stop cu gandul la anestezia generala ce trebuia sa i se faca. Din fericire buba se mai resorbise singura, puroiul incepuse sa iasa si nu a mai ajuns la operatie ci doar a curatat acolo. Acum, singura problema este ca lesina de plans la fiecare pipi pentru ca ii intra in rana. Dar, asta este... asteptam sa se cicatrizeze.
Si, vorba sora-mii... nu exista durere si problema mai mare decat sa-ti vezi puiul pangand ca este bolnavior, ca-l doare ceva....
Roxanici, ellenutza multumesc mult pentru mesajele de acum
Hai ca am inceput mesajul acesta acum o ora.... Intre timp m-a mai chemat sefu', am fost la masa sa mananc...
Ce a mai retinut "neuronu'"...
LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURII SI IMPINIRI!!! SA AVETI O VIATA LUMINOASA CA O ZI FRUMOASA DE PRIMAVARA !!!!
DARIUTZA
TUDORAS
ANTONIA
RAZVANEL
Ana, iar a facut pufosel enterocolita ??? Nu stiu sa-ti interpretez rezultatele alea... Ai fost la alergolog cu el ? Eu cunosc o dr. alergolog suuuper misto si foarte buna profesionista - zic eu... Daca ai nevoie sa-mi spui. Snatate si multi lui davidosu' pufosu!!!
Dana,nu fii supi ! Tu esti mama lui si foarte curand va realiza si el. Si faptul ca stai doar in pat o faci tot pentru un pui mic al tau care are nevoie de asta... Ioana lui sora-mea zice "mama" atat ei cat si lui taica-sau...
Laurici, wow cate cuvinte stie Theuta !!! Bravo ei si mamicii ei ca o invata !!!!
RLC - ce bucur ca ati scapat de spital !!!!
Honey, felicitari pentru tortuletul reusit ! Arata super. M-am bucurat si ca am mai vazut fotografii cu scumpicul de Aj!! La multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti toti trei !!! Cum mai este AJ cu urechiusa? Veti mai face operatia aceea ?
Larisuc, ce bine imi pare ca ai primit suzetele !!! Si imi cer inca odata scuze ca am intarziat atat Tare nasol ma simt din cauza asta! Si cred ca-mi voi cere scuze cam odata pe saptamana pana mi-o iesi sentimentul asta de culpa din cap...!! si multumesc mult si eu !!!!
Ce vroiam sa mai zic ???
Natalia, bine ca i-a trecut lui stefi "buba" de la popou! Cat despre reactii la infrarix... Eleni nu a facut decat o stare de subfebrilitate de 37.5 si doar in ziua cu vaccinul.
Anca, nu cumva si lui stefanut ii ies niscai maselute...?
Roxanici, am uitat sa-ti zic... Mie nu-mi place malaiul de tara si evit sa-l folosesc pentru ca: Mama mea a avut ani buni tone de porumb in curte pentru ca avem ceva terenuri d'astea arabile
de la bunici. A incercat toate variantele posibile de depozitat porumbul si... tot ajungeau niscai soricei p'acolo... Stiu sigur ca asta este chestie general valabila. Unde'i porumb sunt si soareci... Si prelucrarea porumbului prin morarit in malai nu poate inlatura - zic eu - eventualele urme ... Da-i mai bine malai din comert. Acum, probabil nu are nicio chestie pentru ca oricum, fierbve malaiul acela de'l ia gaia pana se face mamaliga dar... astia sunt piticii mei si ti i-am impartasit si tie !
Trimit, in sfarsit mesajul....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danonique ELLENUTAROXANAANCA va multumesc ptr incurajari.Azi dupa 3 saptamani de stat numai in casa in sfarsit voi iesi si eu afara.Sper sa nu stam mult in trafic ca tocmai azi s-au gasit astia sa faca greve. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
si euuu vreau pupic
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
beinazutza spune:
ziua buna!
RAZVAN GABRIEL
TUDOR
DARIA MARIA
ANTONUA IZABELA
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI !
AM FOST SI NOI AZI LA VACCIN.A REACTIONAT DESTUL DE BINE. AM FACUT SI INFARIX SI PRIORIX. LA CONTROLUL DE AN AVEM URMATOARELE:
GREUTATE-9400
INALTIME-79 cm
In mare suntem bine.
anca.b spune:
laura, ...s-ar putea sa fie ceva maselutza...dar nu ma lasa sa ma uit in guritza...roade tot ce prinde si baleste mult..om vedea. ma bucur ca e bine ioana mica si ca nu e nevoie de operatie!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ginnette spune:
citat din mesajul lui laura_dimitris Helloooo zuzulici dragi !!!! Roxanici, am uitat sa-ti zic... Mie nu-mi place malaiul de tara si evit sa-l folosesc pentru ca: Mama mea a avut ani buni tone de porumb in curte pentru ca avem ceva terenuri d'astea arabile de la bunici. A incercat toate variantele posibile de depozitat porumbul si... tot ajungeau niscai soricei p'acolo... Stiu sigur ca asta este chestie general valabila. Unde'i porumb sunt si soareci... Si prelucrarea porumbului prin morarit in malai nu poate inlatura - zic eu - eventualele urme ... Da-i mai bine malai din comert. Acum, probabil nu are nicio chestie pentru ca oricum, fierbve malaiul acela de'l ia gaia pana se face mamaliga dar... astia sunt piticii mei si ti i-am impartasit si tie ! Trimit, in sfarsit mesajul.... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Eu nu ma stresez de ei, dar chiar sa-i dau buburuzei de pe unde au trecut ei.... bleah!
Uite ca nu m-am gandit. O sa-i zic lu' Dan sa nu mai aduca.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
laura_dimitris spune:
Ramon, uite de la mine si pentru tine si pentru razavanel!
Anca, asta o fi! chiar daca nu se vede inca nimic... se pare ca durerea este si cand incepe dintisorul sa coboare...Da-i si tu dentinox, ceva gel de dintisori... Eu asa fac cu eleni cand o vad ca este maraita.
Roxanici, hai ca nu vreau sa te sperii !!!! Uite pot sa-ti spun ca eu sunt copil crescut la tara si cred ca mi-a dat bunica-mea saptamanal mamaliga si n-am patit nimic! So, poate sa aduca dan malai si-l mancati voi !
Si, poate ca nu-i asa cum am zis eu... Poate nenea ala are spatii de depozitare "safe"...
Si, ti-am spus ca eu cred ca a facut asa de la ananas!
la buburuza frumoasa!!!
Alinush, mi-am dat seama ca te-am tot sunat zilele astea pentru ca, habar n-am de ce se formeaza singur nr. tau...Am telefon d'ala cu clapeta si logic ar fi sa nu se formeze singure numerele.. Dar tu esti cap de lista in agenda mea asa ca te tot bipai...
! A ramas pe 14 sarbatorirea lui luca ?
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
Laura ma bucur ca nu a mai fost nevoie de operatie.sa-i treaca repede si sa nu o mai doara.Of mila mi cand plang copiii de durere.Bine ar fi sa nu stie ce inseamna aia.
Beinazutza foarte bine stati si voi la controlu de 1 an.
Roxi de soricei prin porumb stiu si eu ca are si soacra la tara.Dar oare unde nu sunt?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui beinazutza ziua buna! RAZVAN GABRIEL TUDOR DARIA MARIA ANTONUA IZABELA SA CRESTETI MARI SI SANATOSI ! AM FOST SI NOI AZI LA VACCIN.A REACTIONAT DESTUL DE BINE. AM FACUT SI INFARIX SI PRIORIX. LA CONTROLUL DE AN AVEM URMATOARELE: GREUTATE-9400 INALTIME-79 cm In mare suntem bine. |
bravooooo!!!!
si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
Natalia, stefan a facut pentaxim. a fost somnolent a doua zi dupa vaccin. febra n-a facut atunci, insa azi mi se pare un pic caldutz...partea buna e ca i-a revenit pofta de mincare de doua zile...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii