LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (180)
Raspunsuri - Pagina 15
emabucuresti spune:
Laura hihihi, foarte tare faza cu blogul!
Merci frumos de info, ia sa vad ce mi-a iesit
aaa, si Nour are acelasi dpn ca mine, deci teoretic exact 31.07.2009
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
laura_dimitris spune:
Ema, ti-a iesit
!!!
Inca "o vorba" sa va mai spun si maduc la nani-nani![]()
1.Apropo de dana si supararea ei ca albert ii spune "mama" bunicii... am si eu una mai mica decat a ei... eleni a mea nu vrea sa adoarma decat leganata de mama...
Ma chinui si cate o ora sa o adorm si in cele din urma ma duc cu ea in brate in camera mamei si dupa 10 minute mama mi-o aduce adormita si o pune in patut
Ce o avea fata asta de nu vrea sa doarma si cu mine ????
2. mi-e o sila de mor sa ma demachiez... mai degraba ma apuc sa spal aragazul decat sa iau dischetele alea si laptele demachiant si sa prestez la fata mea...![]()
3. unde sunteti fetelor care nu mai scrieti pe aici ???
angi,ven, eliza, adrianka, matgravidutz, cretulina, alinush, irinuka, gatta, miri, elia, ceska,?????
4, vrea si dimi care sta in coasta mea sa va scrie ceva
:
DIMI MAMA ELENI ANA TRDNAANMLGR43=W 
Gata !
Ma duc sa vad semifinala eurovision, poate il prind pe catalin josan ca nu i-am auzit piesa pana acum
si noapte buna!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
of,
imi luasem elan sa mai rasfoiesc la zmeurici si iar am citit ceva acolo ce m-a intristat mult...
incepe in curand episodul meu preferat pe tralev&living, acum ce mai apuc sa ma uit si eu un pic la tv, ca ziua nici o sansa
o seara buna si sanatate multa clopoteilor si mamicilor!
aaa, e ziua mea sambata si sotul meu ma tot intreaba ce vreau,iar eu n-am nici o idee...
emabucuresti spune:
Dimi
si tie si surioarei tale
Laura au si ei fixuri, al meu nu mea laptele decat de la mine, asa ca indiferent cat de rau mi-a fost, eu tb sa prestez, seara, noaptea, dimineata
aurel_cris spune:
Buna seara
Am tot muncit zilele acestea prin casa vopsit,aranjat,am zis ca azi e miercuri si vad ca-i joi
.
Nu am mai citit deloc ce sa mai intamplat pe aici dar vreau sa urez si eu La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi si ieri.
LULUA
Sa cresti mare si sa fi fericita frumoasa mica.
RAZVAN GABRIEL,TUDOR GABRIEL
DARIA MARIA,ANTONIA IZABELA 
Avem azi 4 clopotei scumpi de sarbatorit
,le doresc tot binele din lume,sa fie sanatosi si fericiti in viata.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
gabrittza spune:

DARIA,TUDOR,RAZAVAN,ANTONIA

sa fiti sanatosi,sa aveti mult noroc in viata si sa va bucurati parintii zi de zi!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Daca va plictisiti tare tare, am doua filmulte scurte scurte cu Razvi Si bineinteles niste pozici http://good-times.webshots.com/video/3052639770102497651JFJfoK RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
ce vesel e Razvi si ce sosetute frumose are. Mami, el rade tot timpul sau ai ales tu pozele?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
aweya spune:
Anna Laura 
Lulua 
Antonia Izabela 
Daria Maria 
Tudor Gabriel 
Razvan Gabriel 
LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!
LauraD ma bucur mult ca Ioana se simte bine si nu mai este cazul de operatie. Un
pentru sora ta ca-mi imaginez cat de greu i-a fost!
Am vazut poze cu Adela frumusica si filmulete cu Razvanici fotbalistul. II pupam cu drag pe amandoi!
Felicitari clopoteilor care au inceput sa mearga singurei... In curand ne vom plange ca nu mai stau locului nici o secunda.
Multumim celor care ne-au mai transmis urari pentru ziua noastra, imi cer scuze ca nu le mai nominalizez, dar am citit fragmentat si cred ca nu am retinut chiar tot, asa ca nu vreau sa se supere vreo fata ca nu o amintesc. Pentru toate
si multe 
Azi am fost la vaccin, avem 10,800 kg si vreo 80 cm. Mihaita s-a facut un nazdravan, dar mi-e drag de el de mor... chiar daca nu mai fac mai nimic in casa pentru ca trebuie sa ma joc cu el.
Va
si va doresc o noapte linistita!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
ginnette spune:
Seara buna,
Cate-un
pt LauraD, LauraI, Anca, Shose, Dana si inca un
pt Ramo ca a 'stat cu gura' pe mine sa mai pun poze (
).
FELICITARI STEFAN!!!
La cati mai multi pasi si cati mai siguri!
Felicitari 'vorbaretelor' Thea si Pipetzica
.Cred ca sunt mortale!
Un
pt Milan; sper sa nu fie nevoie de prea multe 'doftoriciri'; poate doar la tras curentul combinat cu dinti, si-a iesit o mica febra!
De fapt, eu intrasem sa ma 'vait' putin: buburuza mea s-a kklit iar cam moale; in total de 2 ori, dimineata (un gem mai gros) si pe la 7:00 pm , tot gem dar si cu ceva apa, imprejur - ca aseara.
Febra n-are, vioaie este; maine are in meniu orez+morcov , ceai de menta si mar copt(
).
Acum (la 8:30 pm)i-am facut laptele in zeama de orez si i-am dat si jumatate de pliculet de SMECAT,
Sa ma fi grabit cu SMECTA? Poate o 'betonez'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aweya Azi am fost la vaccin, avem 10,800 kg si vreo 80 cm. Mihaita s-a facut un nazdravan, dar mi-e drag de el de mor... chiar daca nu mai fac mai nimic in casa pentru ca trebuie sa ma joc cu el. Va si va doresc o noapte linistita!Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Super 'bilantul'!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela