fumatul in timpul alaptarii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Parerea mea e ca oricat te speli pe maini tot mirosi a duhan. Fumul intra in haine,piele, par, in tot.Citisem undeva ca un bebe tinut la piept in timp ce mama poarta haine imbacsite de fum e fumat pasiv pt bebe ca inhaleaza mirosul de tigara din haine.

Fiecare face cum vrea dar chesti cu "fumez ca ma enervez" e o tampenie dupa capul meu. Pai asa ar fuma toti sau mai rau ca doar toti avem nervi. Copiii trebuie sa primeasca ce e mai bun de la mama, fumul de tutun nu se califica la cel mai bun. Faceti un sacrificiu ca la urma urmei si pt voi il faceti. Fumatul, mai ales la sarcina/alaptare" e un moft extrem de nociv nicidecum un lucru necasar fara de care nu poti scapa de nervi.Pt asta s-a inventat Yoga, Thai Chi si altele asemenea :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
Comparatia cu africancele mis e pare dusa la extrem. E drept isi cresc foarte natural copii dar nu cred ca trebuie sa luam si ce e rau de la ele. Tu ai avea curajul de a ii oferi copilului tau un san transpirat si nespalat?

Si ce e rau la ele daca zici ca isi cresc copii natural?

Citat:
Apoi chiar si luand de bun exemplul tau, africancele acelea asa traiesc ele deci asa miros de obicei: si in timpul sarcinii cand bebele isi formeaza mirosul mamei si dupa nastere. E normal sa nu faca diferenta.

Cum adica? Bebelusul invata mirosul mamei inca de cand e in burtica? Si ce anume "miroase"??? Peretii uterului?

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Diana, dupa ce mai studiezi un pic semantica o sa putem purta un dialog. Poate atunci o sa interpretezi corect ce zic.

FUMATUL DAUNEAZA PUNCT.
Chiar nu am timp de polemici fara rost, am lucruri mai bune de facut.
mamica respectiva poate sa se abtina de la fumat. Dovada ca a rezistat in timpul sarcinii, acum ea trebuie sustinuta sa nu se reapuce de un viciu atat de nociv pentru ea si pentru copil. nimeni NU A INCURAJAT-O SA DEA LAPTE PRAF, asa ca ex cu lll sunt inutile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Anamona,

Sa inteleg ca cel ce NU accepta raspunsul tau este prost si punct?
De ce te crispezi atata? s-ar putea sa faci riduri ridulete si parca vad ca o sa vii sa te plangi ca nu ti-a reusit Botox-ul.

Relax baby ,la vita e bella

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Iry, e super ca te-ai lasat de fumat in timul sarcinii. Ar fi pacat sa te apuci acum, eu zic sa te gandesti bine, bine inainte sa-ti aprinzi tigara si sa nu o mai aprinzi

E adevarat ca mai sunt si alti factori nocivi pentru copil si pentru tine in afara de fumat(de ex: stresul, alimentatia plina de E-uri), dar eu zic sa excluzi ce poti din toxinele astea. Cum stresul uneori e cam greu sa-l elimini, E-urile sa le scoti de tot din alimentatie la fel, macar de fumat sa nu te apuci.

Vointa multa,
Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Anamona,

De ce te crispezi atata? s-ar putea sa faci riduri ridulete si parca vad ca o sa vii sa te plangi ca nu ti-a reusit Botox-ul.

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Ionica, o discutie in contradictoriu se poate purta si civilizat aducand argumente si nu jigniri.
daca nu poti face asta, cred ca poti gasi alte locuri unde te poti manifesta in voie, nicidecum aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iry282000 spune:

Uauuuuuuuuuuu,fetelor! Cand vreti sa fiti convingatoare,va reuseste f.bine.Va multumesc pt.raspunsuri,dar as vrea sa ma explic mai bine cu unele dintre voi(blackpanterro):eu nu am zis ca vreau sa ma apuc de fumat ca ma enerveaza baiatul sau ca el e o greutate pt mine,doar ca toate situatiile adunate la un loc(le-am descris in mesajul initial) imi dau impulsul de a fuma o tigara. Asta nu inseamna ca nu sunt o mama buna sau ca nu stiu sa ma comport cu al meu copil.Parerea mea e ca faptul de a fuma nu face din tine o mama rea,inconstienta,nepasatoare.....etc. Ce ziceti,gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui iry282000

Uauuuuuuuuuuu,fetelor! Cand vreti sa fiti convingatoare,va reuseste f.bine.Va multumesc pt.raspunsuri,dar as vrea sa ma explic mai bine cu unele dintre voi(blackpanterro):eu nu am zis ca vreau sa ma apuc de fumat ca ma enerveaza baiatul sau ca el e o greutate pt mine,doar ca toate situatiile adunate la un loc(le-am descris in mesajul initial) imi dau impulsul de a fuma o tigara. Asta nu inseamna ca nu sunt o mama buna sau ca nu stiu sa ma comport cu al meu copil.Parerea mea e ca faptul de a fuma nu face din tine o mama rea,inconstienta,nepasatoare.....etc. Ce ziceti,gresesc?

IRY

Pai nu am spus ca te enerveaza baiatul...din cate am inteles te enerveaza cumnata. Dar aia nu e relevant si spuneam ca exista mai multe feluri de a de debarasa de nervi.

Stiu ca e greu tare cu bebe mic, am fost si eu acolo, singura, fara nici un ajutor, sotul era pe mare si eu cu o nenorocita de depresie care a durat luni de zile.Nu m-am apucat insa de fumat.
Tu te-ai lasat 9 luni, chiar crezi ca reintoarcerea la cel mai unul dintre cele mai scarbosoase obicee umane(dupa parerea mea, evident) e o chestie buna?Daca tu crezi ca iti aduce un plus existentei tale, reapuca-te daca nu, rezista

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pai argumente ti-am tot adus,tu nimic si nimic,e ca tine domle.
Cu ce te-am jignit?vorbindu-ti despre botox?
Anamona,eu cred ca supararea si tonul pe care-l folosesti are alte radacini profunde.
Trage aer in piept si spune-ti ca viata este frumoasa chiar daca unii ca mine s-au apucat de fumat dupa 9 luni de abstinenta.

Si inca o data, La vita e bella!

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Anamona,

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Ionica, o discutie in contradictoriu se poate purta si civilizat aducand argumente si nu jigniri.
daca nu poti face asta, cred ca poti gasi alte locuri unde te poti manifesta in voie, nicidecum aici.

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iry282000

IRY

Iry, ma bucur ca ai revenit. Asta inseamna ca iti pasa.
Pentru puiul tau vei fi mama punct. Tu vei fi persoana "cea mai cea" si nimeni nu te va egala. Copilul tau nu iti va da calificative iar ce zic altii chiar nu conteaza. Dar asta nu are legatura cu fumatul.

Sfatul meu e sa te aduni, sa respiri adanc si vei vedea ca esti mai puternica decat crezi. Nu ai nevoie de tigari, ca dovada ca ai rezistat 9 luni fara. De cate ori te tenteaza, retrage-te intr0un colt si inlocuieste tigara cu un mar :) mult mai sanatos. O sa vezi ca functioneaza.

Creaza-ti in casa o oazae liniste in care sa poti sa iti iubesti puiul asa cum numai o MAMA stie.

Tigara e toxica si fa tot posibilul sa o eviti.
Iti repet si eu am fumat (peste un pachet pe zi) dar in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata am renuntat instantaneu. Acum am o fetita de 3 luni, te inteleg f bine cat de greu este: sunt singura cu fetita acasa toata ziua, alaptez la cerere si ma trezesc de 5 ori pe noapte pentru a alapta. Dar stiu sigur ca degeaba fac fata acestor greutati si ma lupt sa alaptez cat mai mult daca apoi stric totul cu mizeriile astea toxice de tigari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Comparatia cu africancele mis e pare dusa la extrem. E drept isi cresc foarte natural copii dar nu cred ca trebuie sa luam si ce e rau de la ele. Tu ai avea curajul de a ii oferi copilului tau un san transpirat si nespalat?

Si ce e rau la ele daca zici ca isi cresc copii natural?

Draga mea , am inteles perfect ce ai vrut sa zici, era vorba despre faptul ca ele, care isi cresc copiii natural, ii alapteaza chiar si transpirate, la munca fiind. Da? Nu asta ai zis? Iar eu te intrebam ce e rau in asta.
A, si nu mi-ai raspuns la intrebarea mea legata de mirosul care se dezvolta in uterul mamei.

Citat:
Diana, dupa ce mai studiezi un pic semantica o sa putem purta un dialog. Poate atunci o sa interpretezi corect ce zic.

Iubita mea, dupa doua licente (limba si literatura romana si limba si literatura engleza) nu cred ca mai am nevoie de "meditatii".

Mergi la inceput