Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 8
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Tocmai ce am pierdut frumusete de raspuns lung si detaliat
. Incerc sa fac un rezumat.
Vera si Cristinele, sa va traiasca sotii.
Ioana, ce cool esti in pozele de la munte, sa-ti fie de bine iesirea si la mai multe.
Diana, felicitari pt bebe2, sarcina usoara.
Vera, ti-am admirat copiii in poze, mama, ce frumoase e Iulia, iar Vlad are niste ochi superbi si un zambet minunat.
Dana, felicitari pentru Alberto, uau, ce maricel e, mai poti sa-l iei in brate?
Miflore, Victor doarme in pat normal de pe la vreun an si jumate, l-am mutat cand ii amenajam camera Soniei.
Pampersi nu mai are nici ziua nici noaptea, daca-i vine in timpul notii se trezeste si face la o olita care e la el in camera si apoi il striga pe ta-su sa vina sa i-o goleasca
. Noi nu am avut accidente cand i-am scos pampersii, au fost vreo 2-3 cand era ff obosit, s-a trezit dar i-a dat drumul inainte sa ajunga la olita.
De dormit, el doarme 8-9 ore pe noapte, iar dupa-amiaza depinde: la scoala doarme cam 1,5 ore; acasa are zile cand nu doarme deloc si zile cand doarme 3 ore, insa de la 5 la 8 si apoi noaptea adoarme si mai tarziu ca de obicei.
Noi am fost bolnavi, din nou, incepand cu we trecut. Copiii au facut febra, am fost cu ei la dr si ne-a speriat ca a zis ca Victor ar putea avea pneumonie. Luni i-am facut radiografie si i-a iesit "numai" bronsita. Sonia tragea si ea de o raceala de dupa varicela, asa ca ambii copii au stat acasa toata saptamana si au luat antibiotic. Acum sunt mai bine, dar intre timp ne-am imbolnavit si noi, adultii, e asa o gripa nenorocita, cu dureri musculare, febra, tuse si pe mama a lovit-o cel mai rau, trei zile nu a putut sa iasa din camera ei. Am zacut si eu, faceam cu randul cu sotul, unul in pat, unul cu copiii. Dar incet-incet, ne revenim.
In alta ordine de idei, azi am fost la scoala la Victor, am avut intalnire cu profesoara lui sa ne spuna cum a evoluat de cand a inceput scoala. Ne-a zis de bine, s-a integrat detul de usor, e sociabil, se joaca frumos, vorbeste bine, cunoaste multe lucruri, e autonom dar si ascultator. Trebuie sa facem cu el acasa exercitii de desenat si decupat, ca la scoala nu prea are rabdare, prefera sa se joace sau sa vorbeasca decat sa faca astfel de activitati, hmm, oare cu cine seamana? Ne-a dat si un dosar plin cu tot felul de desene, planse, exercitii pe care le-a facut pana acum, unele sunt lizibile, unele sunt doar pete de culori si linii aiurea, dar e haios, avem baiet mare, dom'le.
Ma opresc aici, vad ca am scris romane. Sanatate multa tuturor copiilor bolnaviori, we placut si pupaturi,
Poze noi
Sonia la Un An!
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom!
Mary
, Antoanela
, multumim pentru felicitari!![]()
Antoanela sa stii ca Alberto nu prea mai vrea el in brate, spune ca el e baiat mare acum. ![]()
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Sa aveti un weekend placut alaturi de cei dragi!
Dana Lucia si
Alberto
ege spune:

chiar ca se vb probl.serioase.si ege doarme tot asa putin ,vreo 10 ore noaptea si ziua depinde.
unt mananca cu paine branza,cascaval,ar manca si gol.fructe da,prefera clementinele fara samburi daca se poate,mananca banane,mere depinde,conteaza f mult dc mancam si noi.
noi am scapat de la 1.8 ani de pampersi dar inca face la olita,nu se dezbraca singura.probabil asta si din cauza ca inca nu am dat-o la gradinita.probabil at o sa le faca singura.
paste ar manca in fiecare zi,nu ii place pestele.lapte bea doar dim cand mananca cereale.
si ea e manechin,are vreo 15.5 kg,iar inaltimea nu o mai stiu.
aveti idee caand incepe baby expo?
andreeeea spune:
Hai sa mai raspundem la o intrebare care pe mine ma preocupa mai ales in vacante. Cum adorm piticodromii la pranz, cand au "atata treaba"? singuri sau cu o companie, cu anumite ritualuri, repede sau dupa munci de convingere?
- ca in vacante si week-end mie mi se pare ca nu mai gasesc argumenta cu care sa o conving pe Maria sa doarma la pranz. Si dupa epuizarea arsenalului, mai dureaza vreo ora pana adoarme (desi la gradinita cred ca adoarme imediat, ca nu au cu cine sa negocieze)...
Andreea,
31+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeeea Hai sa mai raspundem la o intrebare care pe mine ma preocupa mai ales in vacante. Cum adorm piticodromii la pranz, cand au "atata treaba"? singuri sau cu o companie, cu anumite ritualuri, repede sau dupa munci de convingere? - ca in vacante si week-end mie mi se pare ca nu mai gasesc argumenta cu care sa o conving pe Maria sa doarma la pranz. Si dupa epuizarea arsenalului, mai dureaza vreo ora pana adoarme (desi la gradinita cred ca adoarme imediat, ca nu au cu cine sa negocieze)... Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png |
Pai asta e o intrebare grea rau de tot. Ca ritual eu ii citesc o pove scurta...dar asta nu inseana ca adoarme. No way. Poate sa se joace si o ora inainte de a adormi...cu frate-su bineintzeles ca ii culc impreuna si mai aud din cand in cand cate un chiot. Ma duc la ei si o amenint ca o scot din camera. Uneori e necesar o data alte ori si de 3 ori..in fine...pe la 4 ani nu o voi mai obliga sa doarma la amiaza.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
nanadana spune:
La Multi ani!!!!!!!!!piticodrom pe anul 2009

am citit, dar am in cap un amestec de toate, ca nu mai stiu pe cine sa felict si pe cine sa laud
,asa ca va fac un mare pupi la totii si toate 

marinela79 spune:
Dragele mele, citind de kilogramele copiilor vostri am ajuns la concluzia ca al meu e subnutrit, se vede clar ca din cauza mofturilor a ramas piticul piticodromului.Are 14,4kg, inaltime nu stiu, peste un metru, ca s-a lungit mult in ultima vreme, dar e la categoria musca-minuscula, vai de capul nostru.
El seara doarme doar cand se sting toate becurile, de aceea si stam o vreme pe intuneric pana adoarme....asta cand e tati acasa.Ca de s eintampla sa fie iesit, doarme fara probleme,cu mami nu comenteaza, citesc povestea sau pun una audio, inchid usa dar las lumina de la acvariu aprinsa si plec.
Ziua, la pranz, la fel, ii lasam o muzica speciala pt somn, lenta, acoruri de chitara, ciripit de pasarele, sau alte minunatii, isi ia o jucarie in brate, si adoarme.Bineinteles ca ne spune ca el nu doarme, ca el a dormit aseara, ca el vrea sa se joace.Ii spun frumos ca si eu si tati dormim, ca dupa masa trebuie sa ne "relaxam"-asta e cuvantul preferat...si ies.Adoarme in 15 min maxim.V-am spus, regulile astea pot sa cada daca pe tati il apuca compasiunea si dragul de fecior, de multe ori dorm impreuna si noaptea si la pranz, iar cand se trezeste primul lucru pe care il spune e "tati".Ca sa nu mai spun ce mult il iubeste, ca la el, orice fiinta de pe pamant care apare insotita de o alta fiinta mai mare, in mintea lui e "tati si bebe".Uneori chiar sunt geloasa pe iubirea asta, dar imi dau seama ca la noi in familie eu sunt cu regulile, deh, invatamantul m-a facut asa, dar sunt de parere ca tuturor copiilor le plac regulile daca sunt trasate inteligent.Chiar vorbeam cu educatoarea lui, ca vede si ea cum copiii, atunci cand este vacarm, asteapta ca ea sa se impuna, sa ia atitudine, se uita spre ea "voila, Christianne!!!!"..
Deci, mai sunt baieti care isi idolatrizeaza tatal?Ca d eobicei baietii trag la mamici...eu nu am avut norocul asta.
Va pup, azi sunt si eu pe aici, ca e ziua noastra de vorbit acasa cu familionul si prietenii de acolo si inrosim firul messengerului.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marinela79 Dragele mele, citind de kilogramele copiilor vostri am ajuns la concluzia ca al meu e subnutrit, se vede clar ca din cauza mofturilor a ramas piticul piticodromului.Are 14,4kg, inaltime nu stiu, peste un metru, ca s-a lungit mult in ultima vreme, dar e la categoria musca-minuscula, vai de capul nostru. El seara doarme doar cand se sting toate becurile, de aceea si stam o vreme pe intuneric pana adoarme....asta cand e tati acasa.Ca de s eintampla sa fie iesit, doarme fara probleme,cu mami nu comenteaza, citesc povestea sau pun una audio, inchid usa dar las lumina de la acvariu aprinsa si plec. Ziua, la pranz, la fel, ii lasam o muzica speciala pt somn, lenta, acoruri de chitara, ciripit de pasarele, sau alte minunatii, isi ia o jucarie in brate, si adoarme.Bineinteles ca ne spune ca el nu doarme, ca el a dormit aseara, ca el vrea sa se joace.Ii spun frumos ca si eu si tati dormim, ca dupa masa trebuie sa ne "relaxam"-asta e cuvantul preferat...si ies.Adoarme in 15 min maxim.V-am spus, regulile astea pot sa cada daca pe tati il apuca compasiunea si dragul de fecior, de multe ori dorm impreuna si noaptea si la pranz, iar cand se trezeste primul lucru pe care il spune e "tati".Ca sa nu mai spun ce mult il iubeste, ca la el, orice fiinta de pe pamant care apare insotita de o alta fiinta mai mare, in mintea lui e "tati si bebe".Uneori chiar sunt geloasa pe iubirea asta, dar imi dau seama ca la noi in familie eu sunt cu regulile, deh, invatamantul m-a facut asa, dar sunt de parere ca tuturor copiilor le plac regulile daca sunt trasate inteligent.Chiar vorbeam cu educatoarea lui, ca vede si ea cum copiii, atunci cand este vacarm, asteapta ca ea sa se impuna, sa ia atitudine, se uita spre ea "voila, Christianne!!!!".. Deci, mai sunt baieti care isi idolatrizeaza tatal?Ca d eobicei baietii trag la mamici...eu nu am avut norocul asta. ![]() Va pup, azi sunt si eu pe aici, ca e ziua noastra de vorbit acasa cu familionul si prietenii de acolo si inrosim firul messengerului. Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent" de aici incolo alte poze noi cu noi www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris Mozart www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline |
Pe cine vede mai mult dintre voi? Cred ca asta ar fi o explicatie.
Anto
, multam de complimente si eu v-am admirat in poze mi-au placut f mult alea in care se vede cine cu cine seamana, mai ales ca sunt si ei diferiti. La noi e simpatica situatia. Cand merg in parc cu copiii se uita la fii-miu si imi zic: el seamna cu tata, nu? As, da de unde...Iulia seamana cu el. Vlad nu seamana cu nici unul. Inchipuie-ti ce se intampla cand iesim si cu tata[:)))].Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
oaana spune:
Am si eu o intrebare si apoi raspund siu eu la celelalte.Cate lichide beau ai vostri?Ca am impresia ca Iosua bea prea putina apa(ca altceva nu ii dau),lapte bea uneori 300ml alteori 600ml.
Anto ,sanatate multa multa la toti.
stiu eu cum e cu toti bolnavi
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
Tonnia spune:
Dinu cred ca e cel mai slab, are sub 14, aproape 14. Dar nu mi se pare prea slab poate pt ca nu e nici prea inalt, haha, are vreo 97.
Marinela, eu am 2 mamosi acasa, sa nu ma plictisesc cumva.
Oaana, Dinu bea cam 300 ml apa pe zi. Lapte nu, supe nu, uneori un suc de portocale.
nanadana 
Va pup pe toate! Duminica frumoasa!
De luni ploua asa ca afara cu voi!