Piticodromul de Sept - Oct 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Andreea, eu ii dau 2 oua pe saptamana si in plus ce mai prinde din compozitiile mancaricilor, placintelor etc.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor voi mai tineti cont de regula de a nu da carne la 2 mese?
Nici nu stiu pana la ce varsta se aplica.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Vera, si eu ma gandeam zilele trecute la chestia asta. In general o respect, cu toate ca, in zilele in care ii dau peste seara mananca si carne de pui sau curcan la pranz...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare si de la noi
OOo, voi dezbateti aici probleme serioase.
Somn, in jur de 11 ore in 24 de ore, putin mai mult la sfarsit de saptamana.
Untnu mancam...asa ca nu stim ce sa iti spunem despre asta Miflore.El mananca unt de arahide organic, fara zahar, mie mi se pare gretos, lui nu, uneori il amestec cu miere.
Carnitauneori mananca o data pe zi, aleori o data, si de cele mai multe ori o sare.Cel mai mult ii plac snitelele, chiftelutele si crochetele de peste pe care le mai primeste la gradi.Foarte rar mananca carnita in ciorbita sau mancarici.Are el o mancare preferata cu rosii multe si carnita, cu asta il mai pacalesc.In rest toate ciorbel;e trebuie sa aiba galusti in imaginatia lui.E foarte pretentios copilul asta.ii plac cerealele, painea, orezul ,cartofii....deci carbohidrati la greu si eu o iau razna.Mai mananca rosii ,castraveti, broccoli,salata cu ceapa multa,morcovi dar niciodata combinate.Ori e carnita cu o leguma din cele enumerate, ori e orez, in care ii pun unt, spaghete in care ascund branza.La noi merge numai cu ascunsul alimentelor pe care nu le vrea de buna voie/Fructe ...asta e un subiect tare dureros.Mananca un mar doar cu forta, taiat bucatele mici, kiwi, capsuni, cand are el chef, fructe de padure, la fel, niciodata portocale si banane, decat in suc.La gradinita mananca cate putin din cele pe care nu le vrea acasa ,doar pentru ca o iubeste mult pe educatoare.Merge foarte bine sa ii duc o gustarica sanatoasa cand il iau, atunci de obicei mananca.Dar asta inseamna, facut pachet de dimineata, dus la lucru tinut la frigider, adus la gradi cand il iau...mi s-a intamplat de multe ori sa uit de gustare si sa o las in frigider la birou.
In alta ordine d eidei, Ioana, era s anu te recunosc, waw...ce frumusete de mamica, ca sa nu mai spun ce bine aratai pe snowboard.
Vera succes Iuliei.
La multi ani sotilor de Cristina, Kristinutza si Vera!!!!
Felicitari Alberto!!!!!!Ma bucur s aaud ca sunt si copii care vor la scoala.Al meu vrea la lucru.Cand a schimbat gradinita i-am zis ca va merge siel la scoala noua, din cauza ca majoritatea colegilor mergea la scoala.Asa ca acum ne spune ca el s-a saturat sa mearga la scoala, el vrea la lucru sa il ajute pe tati, sa aiba bani.Si noi visam la scoli inalte pentru el.Nu stim cum s afacem sa alegem varianta cea mai buna, si copilului putin ii pasa de visele noastre.
Pupici la tot piticodromul, ma duc si eu sa imi termin papica si sa pregatesc pustiul d ebaita ca acum e cu ochii in Toys si nu are voie decat o ora la tv , plus 20 de minute d eDora ,dimineata.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

legat de pampers, Radu n-are nicio taina, il mai aud in cate o noapte ca merge la baie si face pp la olita, apoi isi tranteste indesat usa de la camera lui. dar de obicei nu face noaptea, desi bea laptic seara.

ei, godzila, la multi ani consortului! sa ne traisca!

vazut pozele Ioanei pe zapada. felicitari!

hehe, se pare ca mesajele mele disperate de iesire din moderare mi-au adus ceva urari pt ziua sotului si pt escapada la Roma. multumesc tuturor! adevarul e ca am un sot care merita toata iubirea mea, ce sa mai comentez...

jadi, bine ai revenit cu mesaje. era sa va dau la OTV drept disparuti misterios.

si Radu a vazut renumitul Bolt. nu l-a impresionat terbil. mai entuziamat a fost de madagascar, chiat ca n-a fost 3D.

pana aici am ajuns cu discutiile voastre. revin mai incolo.

Cristina, mama Radului (3 ani)

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Mai exista vreun copil in afara de Ana mea care sa doarma in patut de bebelus? E-adevarat ca e cu usita. In curand o sa-i fac pat dar trebuie sa ma gandesc la design.
Deocamdata m-a apucat renovarea casei, as vrea sa-nchid balcoanele cu termopan. Probabil ca voi pune si in casa, am tot amanat pentru ca acum am tamplarie de stejar, e mai deosebita doar ca in timp s-a mai uscat lemnul si nu mai e etansa. In fine, o sa vad. Nebunia e cu balcoanele ca-s mari si sunt inchise cu cornier. M-astept la niste scoruri interesante. Aveti vreun pont?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc pt raspunsurile legate de somn. vad ca mai toti dorm asa, in jur de 11 ore.

Eu nu mai aplic nicio regula legata de carne, pot sa-i dau si de 3 ori pe zi pt ca mananca putin. Unt mananca si ai mei, dar nu stiu cat, cat ungi o felie in strat subtire, maxim o felie pe zi. Le mai bag un pic in oul facut "romaneste". Eu m-am cam relaxat cu mancarea, dupa faza aia de inapetenta crunta mi s-a podus un declick in capatana si n-am mai urmarit ca inainte sa manance doar sanatos si etc, sa manance e deviza mea cea noua, haha!

Miflore, si Dinu doarme in patut de copil. Si eu vreau sa-i fac camera altfel in primavara asta. Doarme atat de bine ca de-asta am ezitat sa-i iau pat, am gndeam cu groaza ca incep plimbarile nocturne.

Vera, felicitari Iuliei!!!! Ai o fetita super frumoasa si super isteata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Carne manaca aproape la toate mesele (dimineata si pranzul la gradi - seara acasa). De dormit - doarme in pat de adult de la 1 an (am mai folosit patul de bb in excursii). Unt mananca si un pachet daca l-as lasa. Daca uit untiera pe masa in bucatarie merge si muca din unt, sau scobeste cu degetelul si mananca asa gol! M-am plans pediatrei si mi-a zis sa las copilul in pace. La olita n-au facut niciodata (nici unul din ei) merg la wc dar drumul trece prin fata camerei mele si percutez sa-i ajut- noaptea, ca e intuneric si nu aprindem luminile - ne orientam ca liliecii. Cu dormitul...de la 11 seara pana la 7.30 dimi ar fi 8.5 ore si mai dorm 1-1.30 la gradi - ies maxim 10 ore.
Gata, am raportat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, am vazut la Scoli...ca esti in cautari. Si eu cred ca trebuie s-o dai la grupa mijlocie. Nu poti s-o bagi in grupa cu cei cu 1 an mai mici si sa invete...culori si forme geometrice.

Apropos de gradinita, Dinu e intr-o faza proasta, educatoarea lui preferata lipseste si mai ca nu mai vrea sa se duca. Ori s-a suprapus si altceva, nu prea reusesc sa aflu. Daca mama unui coleg de gradinita afla ceva despre Dinu, o rog sa-mi spuna, chiar daca pare nesemnificativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata,

Ma alatur si eu grupului vostru ca vad ca se discuta treburi serioase.
draga miflore sa stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru, oare mai dorm si alti copii in patutul de bebe? Noi da, dormim. Este preferatul lui.
Noi nu prea ne omoram dupa carnita. Mananca doar la gradi carnita iar acasa....fara.
In schimb am avea o problema. Treaba aia consistenta nu o face decat la olita. Nu vrea pe WC nici mort. Ce este mai nasol e ca daca il trece la gradi...nu face ca nu au olita.

O zi usoara.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput