Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Iulia uite ce am gasit de dermatita si asa cum a spus si Cleo scrie ca nu e contagioasa http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Dermatologie-estetica/Dermatita_de_contact_354.html EDIT: http://www. sfatulmedicului .ro/articole/Dermatologie-estetica/Dermatita_de_contact_354.html |
sar'na ma uit acu...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
iulia83 spune:
citat din mesajul lui Danicris Am trimis mail pe contu' comun referitor la repasteurizarea laptelui. Habar n-aveam de asta. Voi stiati ca daca nu se vinde pana in termenul de expirare laptele este reprocesat ? Si nu o data ... Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
da! pana la 5x te uiti pe fundul cutiei si vezi ce nr. e. 1 inseamna ca s-a reprocesat o sg data, 5 de 5x, nici un nr, niciodata.
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
iulia83 spune:
citat din mesajul lui cleo78 edit: astia m-au filmat la scoala de shoferi www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A&eurl" target="_blank"> uitati-ma aici o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
mi_bebelina spune:
Cleo, pusa pe shotii ca intotdeauna.
Laura, multa sanatate lui Mirci
Ylari, vezi partea buna a lucrurilor. Te duci la munca si induri rautatile unora, stai departe de Yubi si accepti si micile neintelegri cu mama ta pentru un lucru: SA ITI CUMPERI CASA TA, SA TRAIESTI LINISTITA ALATURI DE FAMILIA TA.
Andree, mai ce doctorita tampita. Sper sa iti dea cele mai bune recomandari pediatra si sa o avertizezi la urmatoarea intalnire pe dr de familie ca vii la ea pt retete, pt cantarit, masurat, eventual vaccinuri. Asta era un fel mai diplomat de a zice sa nu-si bage nasul unde nu-i fierbe oala.
Cleoooo, esti prin zona? Voiam sa te intreb cum coci tu sfecla? In cuptor, In tava, in bucati, intreaga....tot dichisul. Fie-ti mila si de mine. Sau poate stie si altcineva?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Danicris spune:
Servus, mamicutze-harnicutze.
Andree27, sa ne spui cum e cu putulica lui Ericut. Da’ ce-a apucat-o sa traga de puta lui ? Uof, saracutu’. Sanatate multa.
Adriana, citind postarea ta mi-ai adus aminte de toate babele care ma opresc pe strada sa-i pun copilului fular la gura. Mda. Legat de sfatuitorii fara noima, fara logica si mai ales fara bun simt, eu m-am saturat sa-i accept asa cum sunt asa ca o sa-i pun la punct de cate ori imi dau ocazia. Aici ma refer in mod special la persoane gen matusa-mea care sunt de-a dreptul stresante. Credeti-ma, era sa-mi pierd laptele dupa 2 luni de “sfaturi” non-stop, ma trezeam noaptea gandindu-ma la ineptiile ei, m-a jignit foarte tare.
Ylari, mai-mai, prin ce treci si tu, si cu separarea si cu individa aia barfitoare de la tine de la serviciu. Ce sa zic ? Sa-ti dea Doamne-Doamne puterea sa treci peste perioada asta.
Simonacip, ai dreptate ca depinde de copil. Am o vecina care are un Mircisor de 3 ani. Si la aceasta varsta se trezeste noaptea si ghici ce ? Papa un biberon cu lapte. Eeeee, da’ macar pot sa sper, nu ?
Lilly, ti-am vazut plimbareata. Ce haioasa e ! Si ce viteza are !
Iulia, sanatate multa. Sa-si faca repede efectu’ tratamentu’ ca sa nu mai ai neplaceri.
Andrada, ce soacra ai si tu ! Infasat in patura groasa, zici ? Doamneeeeee …
Gabitza, sa inteleg ca la voi deja e gata decalotarea ? Si a facut-o tati ? Uof, la noi nu i-a iesit capusorul. Si mi-e o fricaaaaaaa … Nu vreau sa ajunga la chirurg. Ce sa fac ? Mie pediatra mi-a zis sa-i dau cu vitamina A uleioasa, pe-asta cu unguentul oftalmic n-o stiam.
Reallaura, ce rau imi pare sa aud asemenea vesti, cred ca este sfasietor sa-l vezi cum sufera. Pupam Mirciulicu’ si ii dorim sa se faca bine cat mai repede.
Pupez pe toata lumea. Am plecat la joaca, pa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
sfecla rosie o coc in cuptor, jos de tot, la foc mic. 1 ora, 1 ora si ceva. Si pun si neshte barabule mici mici, ca imi plac.
Nu am dat fetei inca sfecla rosie. Intreb miine dr. La mine la moldova mea se face bors de sfecla rosie, acru, dres cu multa mastana.
danicris, nu baga in seama barfele& sfaturile. Stiu ca e greu, si la un moemnt dat tot iti raceshte cupilu, si iti dai seama ce o sa ai : "ti-am zis io!! am fo sigura". Sa mori tu, de ciuda, mai baba.... din cauza asta in ultimu an tati al nostru nu a mers la parintii lui cred ca doar de ...10 ori. Intr-un an. La scara vecina.... nu ca nu ash vrea io, dar pur si simplu se simte el aiurea. Si le zic: "iar incepeti pisalogeala? " . Stii ce face tati al nostru, cand vin socrii si incep sa ne toace la cap? cred ca instinctual: deschide o carte, si se apuca sa ceteasca. Pur si simplu are un mecanism de aparare, instinctual, nu stiu cum sa ii zic. Nu e bai, ca vin sa ma f**a pe mine la creer. .
Acu am discutii zilnice cu soacra. Ramane ea cu fifi cand conduc..2 ore. SI de obicei nimereshte si o ora de masa. Ei, ii fdac io mancarea, si ii zic: am facut mai mult, dai cat vrea, de ramane nu e bai. Ei, soacra mea o forteaza sa manance tot, si e f. mandra cu asta. O sa ii pregatesc papica mai putina, atunci.... am 5 ore de condus, si deja i-am tot explicat de fiecare data: NU O FORTA. Nu mai vrea, gata. Nu pricepe, ii repet.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Am citit din urma, Laura, sanatate multa si sa-si revina repede - tocmai vroiam sa-ti spun sa ii dai si Biotics, ii face bine la stomacel, dar tu il alaptezi asa ca nu stiu in ce ai putea sa-i dai...iar prolyte e tare naspa la gust, la mine niciunul din copii nu a vrut - nu gasesti nicaieri din alea de la Humana sau milupa? Sunt mult mai bune la gust si bb le va accepta mai usor!
Ylari - nasol cu colega de la job, dar sincera sa fiu eu as face o confruntare - cea mai buna aparare e atacul, asa ca eu m-as duce la ea si i-as spune sa nu se mai dea prietenoasa cind pe la spate ma ingroapa! Marturisesc ca nu am vazut din urma de ce nu mai stai cu sotul - sa inteleg ca din cauza socrilor te-ai mutat la parintii tai? Pai si sotul de ce nu sta si el cu voi?
La noi continua programul de noapte supranumit "scularea din ora in ora"... si cred ca trebuie sa ne obisnuim ca asa va fi cel putin o perioada...bine camacar in rest e ok, raceala i-a trecut si nici nu mai tuseste, maninca foarte bine dupa standardele mele, asa ca eu una ma declar nedormita, dar fericita!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mi_bebelina spune:
citat din mesajul lui cleo78 sfecla rosie o coc in cuptor, jos de tot, la foc mic. 1 ora, 1 ora si ceva. Si pun si neshte barabule mici mici, ca imi plac. Nu am dat fetei inca sfecla rosie. Intreb miine dr. La mine la moldova mea se face bors de sfecla rosie, acru, dres cu multa mastana. danicris, nu baga in seama barfele& sfaturile. Stiu ca e greu, si la un moemnt dat tot iti raceshte cupilu, si iti dai seama ce o sa ai : "ti-am zis io!! am fo sigura". Sa mori tu, de ciuda, mai baba.... din cauza asta in ultimu an tati al nostru nu a mers la parintii lui cred ca doar de ...10 ori. Intr-un an. La scara vecina.... nu ca nu ash vrea io, dar pur si simplu se simte el aiurea. Si le zic: "iar incepeti pisalogeala? " . Stii ce face tati al nostru, cand vin socrii si incep sa ne toace la cap? cred ca instinctual: deschide o carte, si se apuca sa ceteasca. Pur si simplu are un mecanism de aparare, instinctual, nu stiu cum sa ii zic. Nu e bai, ca vin sa ma f**a pe mine la creer. . Acu am discutii zilnice cu soacra. Ramane ea cu fifi cand conduc..2 ore. SI de obicei nimereshte si o ora de masa. Ei, ii fdac io mancarea, si ii zic: am facut mai mult, dai cat vrea, de ramane nu e bai. Ei, soacra mea o forteaza sa manance tot, si e f. mandra cu asta. O sa ii pregatesc papica mai putina, atunci.... am 5 ore de condus, si deja i-am tot explicat de fiecare data: NU O FORTA. Nu mai vrea, gata. Nu pricepe, ii repet. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Sfecla o pun curatat in cuptor? Intreaga, in sferturi, in cubulete?In tava cu apa, fara? Scuze.....dar eu is mai...nestiutoare asa
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Simonix spune:
Danicris - de ce ti-e frica ?? De ce sa ajunga piticul la chirurg ? Pentru ca nu il decalotezi ? Nici eu nu il decalotez si nu mi-e frica si nici nu o sa ajunga la nici un chirurg
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
stefany_p spune:
fetelor, ce inseamna urmatorul comportament:
trezit d ela 3 dimineata la fiecare 15 minute cu urlete???