Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Lorich, tinem pumnii sa fie totul bine cu analizele alea. Multa sanatate. ![]() Alysh, tot rau spre bine ai sa vezi pana la urma cum se aranjeaza toate. ![]() Eu posed una bucata plangacios sau mai bine zis plangacioasa... nu stiu ce a avut astazi dar e tare maraita. Suntem singurele zilele astea si cred ca sunt obosita si i-am transmis si ei starea mea. Vrea cineva o fetita plangacioasa? Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)O comoara, o comoara... |
Hai ca o luam noi. Da' nu de tot ca plange mami dupa ea.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
socrate spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Saru'mana ![]() Cleo, sper ca sambata sa ajunga Bogdan, ca pachetul e sigilat de 10 zile. Te anunt cu numarul pachetului de indata ce l-a pus. ![]() Mai fetelor, care cum va spalati bebeii in cada, cum ii tineti ca sa ii spalati si sa-i limpeziti pe cap? Ca eu de-aia luai scaunul ala cica deluxe, cu spatar, ca sa-l pot da pe spate si sa-l limpezesc bine la capsor... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) |
Miss LMA pentru sotul tau.
In ceea ce priveste spalatul pe cap eu fac asa, cu mana stanga ii torn apa pe cap storcand o manusa de aia de baie, mana dreapta o tin deasupra fruntii lui si trag mana in spate cand curge apa. Astfel ii ajunge putin pe fata, fiind sampon pt copii nu il deranjeaza mai sufla daca ii ajunge pe nas. Repet miscarea de cateva ori. El nu sta locului nici un minut deci in nici un caz nu l-as putea spala fara suport nici cu mine in cada. Am incercat odata am transpirat amandoi. Dupa ce il scot din suport il spal frumos la fund si la putza iar el incearca sa se zbata cat poate de mult. Deh, i-am zis sa fie un luptator, ne luptam cand dormim, cand mancam, cand ne jucam, cand ne imbracam, cand ne dezbracam, ne schimbam...toata ziua.Trebuia sa fiu mai concreta in explicatii.
socrate spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Andrei a alergat ca bezmeticul prin casa, cum face ca de obicei, s-a impiedicat si a dat cu obrazul/ochiul de o margine de taburet, s-a invinetit de zici ca i-a tras cineva una. ![]() Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
sa treaca.Doamne ce ne asteapta si eu ziceam ca dupa ce invata...uoff saracul pui.
socrate spune:
| citat din mesajul lui Simonix Fetelor, eu l-am tuns pe Robert a doua oara Incredibil cat de repede ii creste parul ... Va pupic, fug acasa la cupchil :) Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
cum ai tuns copilul??? pai si motzul? si ce daca ii atarna parul in nas, tb sa ii faci codita
Alysh spune:
| citat din mesajul lui cleo78 La urma: o dushca de ulei de masline care a fo virgin acu 1 luna cand am cumparat sticla. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |

pacat ca n-am timp sa-ti citesc toate mesajele, cred ca m-as prapadi de ras zilnic
cannd am un mic ragaz citesc si eu mai mult pe unde vad ca-mi apare numele sau ca e o pb grava

Vlady
socrate spune:
Alysh sper sa gaseasca repede sotul tau un servici mult mai bun ca cel vechi. Imi pare rau ca tb sa treci prin asta acum.
sa ai noroc.
Apropo de mancare acum dupa peripetia de azi cu osul, inca imi ingheata sangele in mine, o sa fac si eu ca si cleo, fierb tot cu cutitul dupa aia cu blenderul ca sa ma asigur ca oase nema, si bag la congelat.
Cineva zicea de piersicile de la congelator, or avea gust ciudat dar amestecat cu cereale au gust ok. Io asa ii dau copilului.
bratafel spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Andrei a alergat ca bezmeticul prin casa, cum face ca de obicei, s-a impiedicat si a dat cu obrazul/ochiul de o margine de taburet, s-a invinetit de zici ca i-a tras cineva una. ![]() Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
mititelul!!

7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Micaela06 spune:
Andrada79,Danicris v-o dau voua dc o vreti
da tb sa-mi da-ti in schimb un baiat pt tati nostru, sa-l faca pescar.
Acu am reusit sa culc copilu, ma declar epuizata si ma duc la culcare si eu.
MissParker, la multi ani pt sotul tau, sa iti traiasca si sa aveti numa bucurii. El e varsator si tu scorpion? asta e combinatia si la parintii mei... nu pot sa spun decat: "saracu tata"

Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Magnetism79 spune:
Pt Gabitzam pupici la cel mic ce s-a lovit!!!!!!!!!!!Of imi pare tare rau si eu am patit la fel, m-am lovit cand eram mica exact intr-unul dintre pometi si s-a umflat instant zici ca aveam un cartof sub piele, ei bien a venit o vecina si mi-a pus o lama mare de cutit pe umflatura? De ce ? pt ca e rece si trage repede asta pt ca pe atunci mama nu avea o punga cu gheata la congelator.
Acum stati sa mai citesc din urma sa vad ce si cum s-a mai intamplat aici ca azi am fost si singura si bolnava acasa si chiar nu am avut timp sa fac mai nimic ca a trebuit sa stau cu pui mic, tati vine maine , bona a avut o urgenta, soacra-mea e la munte , sora-mea care e venita in Bucuresti a avut un training si desi trebuia sa vina azi pe la mine nu a terminat , termina de-abia sambata si pleaca direct la Brasov ca mai are neste treburi de rezolvat.
Dar pui mic e f. cuminte , parca stie mititelul ca sunt bolnava, sta si se joaca in fundulet in pat langa mine si rade ce stie elAcum doarme de vreo 2 ore si pana dim la 9 nici o sansa sa se scoale,lemn doarme
va pupez pe toate
Doloress spune:
Miss La multi ani pentru Bogdan! Magdone si al tau e Varsator? Facem un club de sotii de Varsator aici. Si al meu implineste 30 acusi acusi, e inca mic copil, de aceea si-a cumparat Playstation si se joaca toata ziua cum are ocazia. Gabi il spala pe Patrick, eu nu reusesc. El il tine cu mana stanga si cu dreapta il clateste si il spala. Ii intra putin sapun in ochisori insa nu e bai, nu se agita prea tare.
Cleo la fel fac si eu, fierb si apoi bag la blender. Azi am papat dimineata pepene galben + para + afine + banana si la pranz sfecla rosie + sparanghel + dovlecel + ou. Fructele au avut succes, legumele mai putin. Cum arata dupa ce a papat sfecla rosie? Ca un vampir din filmele de groaza, rosu pe la gura, pe maini, pe scaun
Ii mai lipsea toporul din mana.
Stefany pai cu gasitul jobului la inceput e tot timpul greu. Insa nu dispera, se mai angajeaza lumea in continuare. Mie mi-a luat cam o luna, insa sotului vreo 3 luni la inceput. Bine, avantajul meu a fost ca am lucrat la inceput o luna intr-un call-center, o prietena m-a bagat acolo. Apoi am trecut imediat pe CV, aveam oarecum faimoasa lor experienta canadiana pe care tot o cer. Eventual si tu poti face la fel, te duci o luna-doua oriunde si apoi iti cauti altceva. Oricum la call-center angajeaza permanent, ca ala nu e job, e cosmar! Pleaca lumea in veselie de acolo. Eu am stat o luna acolo si am si acum sechele, nu raspund niciodata la telefon, urasc sa dau telefoane, ma zburlesc numai cand il vad. Trebuia sa recuperez bani de la omuleti (americani) care nu-si mai platisera cartile de credit de ani de zile. Cate injuraturi mi-am luat in luna aceea mi-a ajuns pe toata viata
Atunci am luat contact direct cu stilul american al bancilor de a acorda credite la tot omuletul, fara nici un fel de discernamant si care a dus la celebra criza care ne omoara acum. Veneam acasa si plangeam efectiv, dar ce sa-i fac, eram la inceput, trimisesem sute de cv-uri peste tot si nimeni nu ma suna, toti cereau experienta canadiana, banii din tara se evaporasera de ceva timp si eram disperati. Al meu sot nu vorbea o boaba de franceza, astepta sa mearga la scoala, eu eram singura salvare. Asa ca m-am dus si la call-center. Bine, erau acolo oameni care castigau o gramada, li se dadea un anumit comision din suma recuperata, daca treceai de un anumit prag. Dar aia foloseau tot felul de mijloace, ajungeau sa ameninte lumea. Eu cu vocea mea de copil de 5 ani, care ma rugam frumos de ei : Va rog sa va platiti datoria, normal ca nu recuperam nimic
Off, cat m-am intins! Ideea e ca la inceput mergi oriunde, atat cat sa bagi in CV si mai apoi iti cauti linistita altceva. Mult succes!
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

pt sotior
Te anunt cu numarul pachetului de indata ce l-a pus.

Incredibil cat de repede ii creste parul ...