Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 6
crystina spune:
Neata fetelor.
Eu nu o sa am net pentru cateva zile..yuck!
O zi buna la toata lumea si ne auzim curand.
Hai lamitele!
Va pup!
donna79 spune:
Buna dimineata!
Zuzilici, sanatate multa mamei tale! Ai incredere ca va fi bine.
Vik, multumesc si eu cred ca am facut o alegere buna mergand la acest nutritionist. Sper numai sa fiu eu serioasa pana la capat, ca nu sunt tocmai un model de perseverenta.
Zilele astea am mancat cam mult, m-am straduit sa fie sanatos dar totusi am depasit cantitativ. Sa zicem ca din pricina rusilor...am cam simtit nevoia de comfort-food. Maine plec la munte, pana duminica. O sa incerc sa fac mai multa miscare si sa mananc corect.
Made...draga mea, si eu m-am gandit mereu ca nu am ce cauta la terapie, ca eu, absolventa de psihologie, siiiigur le stiu pe toate. Si uite asa am ajuns in punctul in care nu mi-am mai putut gestiona sentimentele, in punctul in care lucrurile mi se intamplau, nu le mai faceam eu sa se intample, in punctul in care mi-am auzit clar vocea interioara strigand "Ma urasc!!!" Ma rog, ce incerc eu sa-ti spun e ca ar trebui sa privesti mai deschis ideea asta cu mersul la un psihoterapeut iar pana te vei decide, incearca sa identifici situatiile sau persoanele din viata ta care iti submineaza increderea in tine si sa incerci (stiu ca suna simplist) sa le limitezi. Nu lasa pe nimeni si nimic sa te devalorizeze si poti sa incepi prin a te iubi mai mult! Gandeste-te ca te duci intr-un magazin, te uiti la o rochie si vanzatoarea iti zice: hmmm, nu prea e buna, nu-i mare lucru de capul ei, si materialul e cam prost, eu nu as cumpara-o. In momentele in care ne uram, suntem in dezacord cu noi, ne prezentam altora ca o marfa proasta. E ca si cu le-am spune ca nu meritam sa fim tratate bine, ca nu valoram mai nimic. Si atunci ce mai putem astepta de la ei?
Scuze pentru roman, poate am scris ca sa vad si eu mai bine si sa-mi intre in cap. Eu te pup si iti sunt aproape, sa treci peste asta.
toate fetele dragi!
Donna
aliclara spune:
Netaza la toata lumea!
Zuzi imi pare tare rau. Si tata a facut unu inainte de nunta mea, de nu mai stiam ce s mai fac. Ideea este ca el fiind un revolutionar innascut nu s-a tinut de tratament si acum este bine (isi ridica singur casa). Asa ca sunt convinsa ca si mama ta isi va reveni.
Bun-venit fetelor noi - scuze ca nu va nominalizez, dar am o proasta memorie a numelor.
Cu papatul ma descurc bine spre dezastruos. Aseara am poftit la ceva si am papat (nu spun ce ca mi-o fur pe cocoasa), dar se pare ca sunt sub numarul de calorii recomandate - undeva pe la 1900.
Va las si eu un ceai verde si o zi buna!
Am facut abdomene. Doar 20 pe seara ca nu ma tine coloana, dar am bagat si 20 de genoflexiuni. Clara e calare pe mine si facem amandoua gimnastica "sa aratam bine".
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
carina spune:
Neata dragelor,
Liris: eu am avut o extractie prin saptamana 27-28. Se face anestezie doar cu xilina si e ok. Dar doar medicul poate pune in balanta costurile si beneficiile unei interventii.
Zuzi: imi pare rau pentru mama ta. Incearca sa fii optimista cand vorbesti cu ea. Legat de cum ma simt eu: ieri parea ca merge spre bine, azi iar ma simt ca naiba. Imi vine sa ma bag sub birou si sa dorm.
Tumpi: odihna placuta.
Claudia: distractie si taclale placute cu prietenele.
Donna: Nu stiam ca si tu ai terminat psiho.
Roxa: ce faci? Unde-i Rolo?
An-k: tu ai incercat vreodata sa scrii ce mananci si mai ales cat?
O chestie: cand faceti jurnalul nu omiteti nimic pe principiul:"o lingurita de x nu conteaza". Asta apropos de ce zicea Violeta aseara ca o lingurita de mayo nu conteaza: conteaza pentru ca are cam atatea calorii cat un mar micut daca e light sau mai aproape dublu daca nu e light. In plus de cele mai multe ori tunningul alimentatiei se face la nivelul asta.
Meniul de azi:
salata de boeuf (200g), fructe scazute la cuptor (visine, capsuni si zmeura) cu granola (cateva grame cat sa se simta ca e crocant)
piept de curcan la cuptor cu noddles integrali
bagel cu ceva omleta si salata cred
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
zisaCami spune:
Va multumesc mult ca va ganditi la mine si imi cer scuze ca nu va raspund fiecareia in parte!
Eu sunt in mare criza de timp si cu nervii in "pioneze" din cauza renovarii ... de la un sifon care trebuia schimbat in baie, am ajuns sa schimb absolut tot: gresie, faianta, obiecte sanitare ... dar asta nu e tot: mai grav e ca mi-au pus faianta stramb si implicit si tavanul ... imi vine sa ma impusc si am 2 solutii: ori las stramb si refac totul peste un an-doi, cand ma linistesc; ori dau toata faianta jos din nou si refac totul!
Toata noaptea am visat numai gresii si faiante ... asta in conditiile in care in mai putin de 24 de ore nasc! Abia astept anestezia totala ... sa ma mai odihnesc si eu!
Va imbratisez cu drag pe toate si sper ca voi fi mai activa cat de curand.
Am luat 20 kg in total pe perioada sarcinii. Raportez 85,2 kg.
Zuzilici multa sanatate mamei tale!
38 +
Inimioara meaRadu Costin
mihaser spune:
Neata fetele!
Va multumesc din suflet si un ptr tzuni, lai, delidana,dordia, gusta, zuzi!
Ma bucur ca va place rochita mea roz...io nu prea indrasnesc sa port roz, dar la nunta respectiva am zis sa risc!
M-am cantarit si eu azi dimineata si am 62,5 kg...-200 de grame...mai mare rasu`
Aseara am vb de pachet de impachetari langa mine la un salon si sper din februarie sa merg...daca nu pot sa pap cioco macar sa ma impachetez in ea!
Imi pare rau ca aveti probleme zuzi si madelaine...sper sa se rezolve!
an-k bafta la scoala!
zisacami nastere usoara!
Eu azi o sa pap asa
dimineata o banana si o placinta cu branza
pranz ciorba de legume si piept de pui cu salata
seara un iaurt si jumate de ananas.
sunt singura cu kinderii si cam disperata...ma gandesc sa chem o firma de curatenie sa ma ajute ca nu mai pot, desi nu-mi place sa recunosc ...de obicei ma mai ajuta mama, dar si ei au pb si nici nu ma mai vait la ei...nu o mai chem de la 600 de km sa smotruiasca pe la mine...decat sa se joace cu kinderii...i-o fi ajuns de-o viata numai munca...
Va pup si va doresc numai bine tuturor!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Hopes spune:
Zuzulici, imi pare rau ptr. mama ta. Te
Va pe toate si va doresc sa aveti o zi cat mai buna.
Eu azi mananc fructe pana la pranz : adica mere si portocale. Apoi bors cu carne de pui si o feliuta subtire de paine. Apoi inca un mar si o portocala, diseara sper sa nu mai bag nimic in gura.
gusta spune:
Neatza.
Donna imi place ce i-ai scris lui Madelaine si felicitari pentru jurnal.
Liris eu nu am ce sa iti zic de masea ca eu si acuma fug de dentist.
Cami multa bafta maine si tin pumni stransi.
An-k hai ca trebuie sa slabesti.
Lou a incercat-o da e prea mare pentru ea.Dar ma pune pe mine sa fac si ea imi da bidonul cu apa si spune hai mai mami mai repede.Si in timpul asta ea sare pe pat si se distreaza ca eu nu pot sa ii fac nimic.
Claudia acuma am citit si eu de Aida si ce ma bucur.
Nu am dormit azi noapte ca pe pui mic l-a durut urechiusa si asa am stat cu ea pe mine ca cica asa ii mai trecea urechea si pe la 7 am adormit si eu 1 ora ,acuma vad ca e bine dar astept sa vad ce o sa mai fie.
Si acuma sa va zic 2 vorbe despre mine.De cand am inceput sa imi schimb gandirea sa imi acord si mie un pic de timp sa imi pun prioritatile pe lista e din ce in mai bine,plus programul pe care mi l-am facut si lucrurile care mi le-am pus pe lista pentru anul asta imi dau mai multa putere si dorinta de a arata ca vreau sa imi fie mai bine.Incep sa am mai multa incredere in mine si sper sa numai cad in depresii din cauza de lucruri total neimportante.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Tumpi spatele se revolta imediat dupa ce ma dau jos ,dar mai astept sa vad ce o sa fie.
Hopes si tie o zi buna.
Crys sa ai repede net.
Fetele de la concurs saptamana viitoare facem un clasament provizoriu ?
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase, pentru sfaturi si pentru 'romane'.
Dupa ziua de ieri am simtit un zvac de vointa si i-am declarat organismului meu: 'INCEPAND DE ACUM INCOLO EU SUNT SEFUL.!'Asadar...sunt in perioada in care preiau controlul asupra a tot ceea ce bag in gura, indiferent ca se numeste tigara sau mancare.
Va rog din suflet sa ma scoateti din lista de pauzate si sa ma treceti la treaba.
Greutatea actuala: 71.8kg;
Target: 55kg;
Zuzi, sanatate mamei tale.
Cami, nastere usoara si bebe sanatos.
Donna, si eu sunt pasionata de psihologie. Poate schimbam cateva vorbe si pe mess. Una peste alta, multumesc de sfaturi.
Mihaser, esti tare faina in rochita roz.Si imi place ca ai par lung, de zana.
Va las acum. Ma duc sa iau juniorul de la gradi si sa-l las la mama pentru ca eu dau o raita prin magazine de amenajari interioare. Sper ca la sfarsitul asta de saptamana sa ma mut si mai am cateva retusuri. Am obosit rau de mutari. Este a treia oara in ultimii 5 ani cand ma mut.Sper insa ca acum sa fie pentru cel putin 5-10 cand sper sa imi iau o casa la curte. Apartamentul asta l-am renovat in 4 ani si sunt epuizata, dar pot sa spun ca in sfarsit este casa mea si a iesit superba. Un singur lucru imi displace: urasc blocurile...eu vreau spatiu si curtea mea cu pomisori si flori frumoase si balansoar.Pana atunci, sper ca odata cu mutarea in noua casa voi incepe si o viata noua, mai fericita.
Revenind la oile noastre: maine postesz tot ce am mancat azi, pentru ca am inceput sa tin jurnal alimentar.
Va pup si va urez o zi frumoasa.
MADELAINE