Nou stil de viata (249)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Mihaser, incintata de cunostinta...
Zuzi, imi pare rau de mama ta, sper sa se faca bine sau macar sa nu fie mai rau.
Tzunica, am vazut si eu "The Reader", foarte frumos filmul dar trist. Cind mi-am dat seama ce vroia sa faca tipa in inchisoare mi-au dat lacrimile.
Niste comedii imi recomanzi?
Ma duc sa fac o baie...cu sare de baie de vanilie...zice ca e relaxanta, sa vedem daca se tine de cuvint.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Dragelor multumesc.
Madelaine gandeste pozitiv si poate ai sa reusesti sa scapi de ceea ce te macina acum.
Pentru amatoare am gasit mai multe despre www.horoscop-chinezesc.ro/horoscop-chinezesc-2009/" target="_blank">Horoscopul Chinezesc pe 2009.
Delidana relaxare maxima. Faci baie singura sau cu SK?
Tzuni esti bine? Ce-ai mancat azi?
Mephaal tu esti ok?
Happy ce zici de vremea de azi? Nu mai e funny deloc.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
In sfarsit merge bine netul
Zuzi imi pare rau de mama ta :( Sanatate multa ii doresc.
Lai distractie placuta. Ce sa alegi? Nu stiu stiu. AI putea lua o apple pie sau numai un capucino. Te-ai uitat daca restaurantul are pagina de net cu meniul?
Mi-ai adus aminte ca si eu niste ton in congelator Chiar ma gandeam acu ceva timp ce sa fac langa ca garnitura. Da nu stiu daca feniculul imi place ;)
Mai astept sugestii de la cine are
Gusta atunci si pt tine
Delia relax placuta.. Nu uita si ceva muzica lenta
Meniul de azi:
D: terci de ovaz cu seminte de in
G: un iaurt cu o lingurita de fulgi de ovaz
P: restul de aseara
G: morcovi cu goacamole picant ca dip
C: varza calita cu pulpe de pui
desert: mar ras cu 2 biscuiti
Sport: o ora de aerobic
la toate
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
puskin spune:
Buna seara,
Intru sa va , sunt moarta de oboseala, am avut o zi super nasoala.
Mancarea mea de azi:
07.45- 80g sardine in ulei, 30g ficat de cod, 20g seminte de dovleac
11.30 - 25g seminte de dovleac
13.30 - 100g feta prajita (haloumi), salata verde 150g, ulei de masline
20.00 - 100g miel, 200g fasole verde, ulei de masline
Total 1,477 calorii
Merg la somn...
mephala30 spune:
, si eu pe-aici. Am citit... dar nu-mi bate vantul din spate sa ma-ndemne la scris, .
Afara ploua, ploua, ploua si, ciudat, imi e bine, . Am gresit topicul oare? toate enunturile incep cu "a", :)...ei si?
n-ati inteles mare lucru? nici nu conteaza, :)....schitam o introducere atipica.
Zuzi, multumim de capitol nou. Imi pare rau ca suferi, imi pare rau pentru mama ta.
Clau, si zi asa, ne-am intalnit in vis, cele 3 gratii, :).
Madelaine, viata e asa cum e, cumul de bucurii + suferinte. In plus, trece repede. Fii inteleapta!
Delia, salut, salut! Mda, filmul e trist...bag seama ca anul acesta se poarta tristetea, sondarea starilor launtrice, exacerbarea suferintei (in general). Ce crezi? Bat campii?
Tzuni, am vazut VCB, mi s-a parut dragut, dar incomplet.
Carmen cu Iustin si Teodor
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Am votat, si acum sa va zic ce am papat eu azi:
Dimineatza : un sandwich cu pui (mic)
Pranz: 100 gr branza, 2 felii sunca de praga, masline si 1 cub branza topita
Cina: 3 mandarine + 2 bombonici mici(ca muream de pofta)
Zuzilici sanatate multa mamei tale...si tie sa iti aline Doamne Doamne durerea si dorul de casa. Imi inchipui ce e in sufletul tau si cel mai nasol e ca nu poti fi alaturi de ea. Dar ai incredere ca va fi bine...
Mihaser esti o frumoasa, si iti sta super in rochia roz.
Gata ca sunt franta...si merg la nani!
toata gasca!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
hcclara spune:
da, Carmen si era asa real visul si era asa de bine...
Zuzi imi pare rau pt mama ta, multa sanatate!
pupici la toate, plec la nani!
violeta70 spune:
Buna seara fete frumoase!
Crystina asa mai vii de acasa: normal ca o lingurita de maioneza nu se pune. E clar ca mananci cantitati reduse. Dieta WW am incercat-o si eu dar ma enerveaza sa stau sa adun puncte. Inca odata felicitari!
Tzuni si eu cred ca nu-ti merge cantarul. La ce diete postezi imposibil sa te ingrasi!
Delia tocmai am aflat ca cu dam teste grila ci avem de facut cate un proiect la fiecare disciplina. Deocamdata asteptam sa se afiseze pe site, ca site-ul nu merge de sambata
Zuzi please, la subiectul trecut am postat si eu greutatea: 67.00, adica -0.500 grame Nu ca ar fi foarte mult, dar parca nu-i stagnare. Poti sa-mi modifici si mie? Nu-mi trebuie floricica ca mi-o iau in cap, dar parca greutatea mi-ar place sa o vad acolo.
.
Laura bine ai revenit. Binenteles ca nu te-am uitat!
madelaine capul sus!
Pup toate fetele