Cat ar costa taxiul din Rahova pana la Baneasa?

Cat ar costa taxiul din Rahova pana la Baneasa? | Autor: LauraNicole

Link direct la acest mesaj

In cateva zile tre sa ajung pe alte meleaguri si pentru ca m-ar costa enorm din Ploiesti pana la Baneasa , m-am gandit sa merg cu o zi inainte la soacra-mea si sa iau "tapsiul" de laea pana la Aeroportul Baneasa insa si despre asta am auzit niste chestii de m-au ingrozit.Deci,daca iau una bucata taxiu de firma si nu "piratii din Caraibe" cam cat ar trebui sa ma coste drumul Rahova-Baneasa?Ca masina propie n-am decat masinile de jucarie ale fie-mii si nici la loto n-am castigat inca!Saru'mana de raspunsuri la cine se-ncumeta sa raspunda unei "blonde' ca mine!

.............................

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

In cateva zile tre sa ajung pe alte meleaguri si pentru ca m-ar costa enorm din Ploiesti pana la Baneasa , m-am gandit sa merg cu o zi inainte la soacra-mea si sa iau "tapsiul" de laea pana la Aeroportul Baneasa insa si despre asta am auzit niste chestii de m-au ingrozit.Deci,daca iau una bucata taxiu de firma si nu "piratii din Caraibe" cam cat ar trebui sa ma coste drumul Rahova-Baneasa?Ca masina propie n-am decat masinile de jucarie ale fie-mii si nici la loto n-am castigat inca!Saru'mana de raspunsuri la cine se-ncumeta sa raspunda unei "blonde' ca mine!

O sa te coste <=50 Lei
La aproape oricare din cei de mai jos:
http://www.legaturi.ro/index.php?page=pgtaxi

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Te duc eu, pe mai putin...si-asa nu am servici...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Nu am mers cu taxi pe traseul indicat de tine, dar cred ca depinde mult si de ora la care pleci din Rahova. Daca pleci dimineata intre 7.30-9.30 e infernal traficul si cred ca te va costa mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pina la Baneasa poti ajunge si cu transportul in comun,depinde cite bagaje ai si citi copii atirnati de git.Cum spunea si Mihaela,citeodata este cite o aglomeratie de stai si cite 3 stopuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dulcetica si Mihaela,stiu ca pot ajunge cu transportul in comun dar faza e ca trebuie sa fiu la aeroport la 2-3am asa ca ADIO transport in comun la ora aia!Oricum,multumesc mult pentru ajutor tuturor!

Rufus,pe bune?S-ar putea sa accept dar mi-e ca m-alearga Tora sa te scot din casa la ora aia !

Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Pći daca nenea cu taxi isi da seama ca nu esti de bucuresti, asteapta-te la orice surpriza.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si 12+

http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Sotul meu a plecat tot asa la o ora imposibila la aeroport si am apelat direct la cei de la fly taxi - inca au monopol pe Otopeni. Am sunat seara si am facut comanda pentru dimineata la ora x. Din Crangasi la Otopeni a fost 50 de roni.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ultima varianta aleasa trebuie sa fie Fly taxi - nu prea au masini, si nici tarifele nu sunt niciodata clare. Eu nu am gasit vreo masina la ei (cu exceptia celor din aeroport), ce-i drept in ultimul timp nici ca am mai incercat.

Ai de ajuns in Baneasa - deci nu are legatura cu aeroportul Otopeni. Ia un taxi obisnuit - cobalcescu, Taxi 2000, Meridian, etc - oricare, suni si in maxim 10 min iti vine masina.

Inante se putea face comanda de taxi la ora fixa, acum nu stiu sa mai faca vreuna din firme. Cica trebuie sa suni cu maxim jumatate de ora inainte. dar ce-i drept, niciodata n-au fost probleme cu masinile noaptea - gasesti berechet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Va multumesc mult,tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, chiar si pt Otopeni, nu tb sa luati Fly taxi neaparat. la sosiri are voie sa ajunga orice firma de taxi. E mai aiurea la plecari DIN aeroport, ca numai ei au voie sa stationeze, dar daca iesiti 50-100 m din aeroport in strada sunt o gramada de taxiuri acolo.

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput