Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ...stai linistita , cu bucurie acceptam ce e dat de la Dumnezeu , cu umilinta si rugaciune asteptam minunea sa o infaptuiasca ... si nu uita , la mine in casa nu se plange , apuc sa plang cand ies pe usa sau noaptea pe muteste in rest auzi rasete si muzica. Daca ma vezi pe mine cum rad la desene si ce caterinca fac , poate poate se antreneaza si Kiss ai zice ca nu mai sunt normala. Dar de cele mai multe ori doar ochisorii ii rad de glumele mele si ii multumesc lui Dumnezeu chiar daca pt atat. Restul va si va imbratisez din mers in drum spre pat sunt restanta tare la somn si greu ma reanimez peste zi , la care Kissy imi zice azi:"pai ce o sa faci ca atunci cand va fi bebe o sa te trezesti pentru amandoi" am reusit sa o fac sa inteleaga ca pana vine bebe va trece mult timp si ea pana atunci va fi bine si de mare ajutor ... acum , cum o vrea bunul Dumnezeu usor |
inca un mesaj de-al tau ... inca o lectie pentru mine .... inca o dovada ca esti o femeie deosebita si puternica te pup si te imbratisez de 1000000000... de ori
ce tare e kisssy .... scumpa de ea .... dumnezeu sa va ajute sa aveti numai zile cu zambete in ochii kissulynei
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
aidaciolac spune:
asta ii place mult lu' Kissy , mie imi place dar zic pas , doar o miros
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
tuturor. La noi e zi de avarie .... toata lumea la pat. Lori nu mai are febra asa de mare dar tuseste si e o circoteca intreaga pana isi ia siropelele, mai ales antibioticul. Maine mergem la control, pentru ca la radiografie s-a ivit o zona cu opacitate (?) si trebuie vazut cum evolueaza. Calin arata ca o fantoma, e singurul care mai bantuie pentru aprovizionare si chestii strict necesare dar schioaptata rau, e neras, alb ca hartia si cu niste cearcana cat farfuriile ... chiar imi era teama sa nu-l opreasca astia la filtre, cam seamana cu un terorist arab. La mine, ce sa zic, doare cuiu ca naiba, sangerez, tusesc de-mi dau duhul si ma doare rau capul. deci, o sambata de avarie, in care tot ce pot sa-mi doresc e sa fim din nou bine.
Clau, tu esti suparata pe mine?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
andanii spune:
danitin sanatate multaaa multaaa ca avarie puternica la voi azi sa treaca
restul fetelor la cuparaturi ????
aida nu mai bei cafea ???? nici tigara ????
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
silvana75 spune:
salutare si de la mine si multa sanatate bolnaviorilor
Andanii scuze, se pare ca te confund
Fetele, cu cine o confund eu pe andanii? mi-am adus aminte si intalnirea, cea de la ziua ea de la baru ala din unirii fara geamuri ... va amintiti?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gabirus spune:
Silva, poate cu Ionela o confunzi?
Dani, multa sanatate! Nu mai dau nici un sfat, ca nu de asta ai tu nevoie acuma! Ia uite pentru tine ceva www.yanksing.com/img/our-cuisine/deem-sum-gallery/dessert-items/mango-pudding-lg.jpg" target="_blank">BUN si ceva CALD
Restul lumii a disparut? Vizite? Treburi? Eu tocmai am facut budinca
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
Nu, nu e Ionela ... cu Ionela vorbesc uneori pe mes deci sigur nu e ea. Imi aduc minte de o tipa inalta cu paru lung si cret, puteam sa bag mana in foc ca e Andanii, parca o vad in fata ochiilor, stiu si locu unde statea la baru respectiv ... hai ma luminati-ma ca nu ma las pana nu aflu, io am idei putine da' fixe
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gabirus spune:
Nu mai avem poze de la eveniment, Silva? Eu chiar nu imi amintesc cine ar putea fi ...
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
Eu am ceva poze, dar nu cu toata trupa. Poate stie Doris ceva ...
Silvana si Paul
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Sara buna, la lume...
Ajuns si noi home...dimineata la munca, am servit pranzul, apoi cu Ines la cumparaturi, apoi la spalat masina, baut un capucino cu scortisoara la omv, si cam atat...
Danitin, avarie pe bune la voi...sanatate maxima si refacere rapida...si sa mergi cu Lori la control, neaparat!
Ce antibiotic i-a dat?
Silva, recunosc ca m-ai bagat in ceata, deci, hai s-o lamurim...
In primul rand a cui era ziua? doi la mana...care-i baru cu pricina?
Sa fie Cioco( Angi)? sau Amutza?
Aidule, vad ca azi ati fost in parametrii, asa ca ma bucur nespus...
Pup pe Kissy si pe samburila...vb pt maine...
Gabi, merci ca mi-ai pove, mai mult ca sigur si noi ne vom ciocni cu astfel de aspecte, mai ales la peda...unde-s numai fitze de mitze...
Mariuca, pe unde esti? ai mai facut ceva placinte?
superba melodia, si pustoaica la fel, am mai auzit-o si mi-a ramas draga la sufletzel...
Andooo, cand poti da-mi un tel sa-ti pove de ginerica Iulia, ce discutii tari au avut...numa sa-ti iei scaun, sa sezi..
Clau, sa stapanesti sanatoasa cadoul...
hai ca-s prin zona...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories