Timisoara, Impreuna!(137) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 7
deya spune:
Ela La multi ani! si de la mine,nu stiu unde mi+a fost capu mai devreme.Sa fii sanatoasa si sa ai putere sa invingi toate greutatile
claudia74 spune:
opss reparat greseala, take time smecheria asta misto, inca nu destul Mary sa ma apuc de batzaiala
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mariaa spune:
no, bun, atunci ma duc linistita la culcare sa te tina o gramada jucaria noo si sa-ti traiasca barbatelu cu asa cadouri
somn usor si vise placute trupa vesela.
Kisulika, vise frumoase pui
un copil creste in inima mea
claudia74 spune:
Mai pai io ziceam c-o punem de-un chef,baileys a fost de incalzire numai,hai Silvano baga ceva de spart pahare.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
ops I did it agaim,scuze nu-i momemtul de chef,Aida si Emma sa vegheze ingerasul asupra voastra si Bunul Dumnezeu sa nu-si ia mila de la voi.
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Dar ceva de suflet putem sa punem, nu? De atmosfera, de dor, de io stiu ce
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 ops I did it agaim,scuze nu-i momemtul de chef,Aida si Emma sa vegheze ingerasul asupra voastra si Bunul Dumnezeu sa nu-si ia mila de la voi. www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
...stai linistita , cu bucurie acceptam ce e dat de la Dumnezeu , cu umilinta si rugaciune asteptam minunea sa o infaptuiasca ... si nu uita , la mine in casa nu se plange , apuc sa plang cand ies pe usa sau noaptea pe muteste in rest auzi rasete si muzica. Daca ma vezi pe mine cum rad la desene si ce caterinca fac , poate poate se antreneaza si Kiss ai zice ca nu mai sunt normala. Dar de cele mai multe ori doar ochisorii ii rad de glumele mele si ii multumesc lui Dumnezeu chiar daca pt atat.
ela, LA MULTI ANI si multa sanatate si liniste sufleteasca si cu incredere mergi inainte
laura felicitari si la mai multe parca si vad mutrita aia mica si scumpa
dana repede pe tratament i.v. sa isi faca mai repede efectul si sa aiba efect maxim si sanatate.
Restul va si va imbratisez din mers in drum spre pat sunt restanta tare la somn si greu ma reanimez peste zi , la care Kissy imi zice azi:"pai ce o sa faci ca atunci cand va fi bebe o sa te trezesti pentru amandoi" am reusit sa o fac sa inteleaga ca pana vine bebe va trece mult timp si ea pana atunci va fi bine si de mare ajutor ... acum , cum o vrea bunul Dumnezeu
usor
Aida ... 4+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Desi e trecut de 12, Ela accepta si din partea mea un sincer La multi ani cu multa sanatate si tot ce-ti doresti
Vestea buna e ca nu sunt pe faimoasa lista, in schimb managera mea, un om deosebit a "coborat" de la functia de manager la sales associate pana se iveste un post liber de manager.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Neatza...
Sunt chiauna de somn, si trebuie sa fiu la job la 9, 30...
Dau o cafa, pe cand va treziti...
Ne auzim diseara...o zi faina...va pupiu pe toate...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
somewhere over the rainbow, skies are blue...somewhere over the rainbow, dreams really do come true
silva, ma bucur tare mult pentru tine
sa aveti o zi exceptionala
un copil creste in inima mea