o intrebare mai...intima

o intrebare mai...intima | Autor: roxica

Link direct la acest mesaj

fetelor am si eu o intrebare mai...ciudatica...vreau sa stiu si eu cum se "poarta"....epilatul inghinal definitiv sau nu? pina nu de curind rideam de cite ori auzeam cind ma duceam la epilat daca vreau "total"...ma refer la zona inghinala...dar am auzit mai multe prietene care practica asa ceva si ma intreb cum e mai de "bun-simt"....tinind cont ca mai mergi la un control ginecologic si sa nu te faci de ris....sper sa nu ma fac de ris cu aceasta intrebare dar vreau si eu sa stiu daca asa e mai "normal"....asa cum te epilezi pe picioare, mustata, pe brate sau sub-brat poate ca asa e "civilizat" sa te epilezi si inghinal..total
va multumesc..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Eu nu stiu cum se mai poarta, insa eu ma fac vara "la pielea goala", si e o super senzatie...Daca tie iti place asa, poate sa nu fie in trend, dar asta e mai putin imp. Cat despre cand mergi la control, stai linistita, au vazut ei de toate felurile:D]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Total tot timpul .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

De prima data cand am fost la cosmetica, am zis ca total vreau. Si de atunci numai asa ma fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

total de ani de zile ma fac, pentru ca ma simt bine, si arata si Doamna mai inocenta

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Apropo de chestia asta, barbatii vostri ce zic? Ca al meu zice ca nu-i place ca seman cu o fetita...si se simte cam pedofil A, si inca o chestie cand am fost la ginecolog: se uita, pufneste pe nas asa, zice:"nu trebuie sa mai radeti parul de acolo, ca are si el rolul lui..." Si inca vreo doua asistente se uita si ele si zic:"e, asa e moda. domnu'profesor!"Oaaa, sa mor acolo!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Brazilian imi place mai mult cu o fasiuta acolo,e mai trendy

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Din punctul meu de vedere,in cazul asta,bunul simt nu depaseste linia chilotului.Si nici nu este lasat sa creasca salbatic(pentru igiena).Tot ceea ce merge de la linia chilotului spre interior,fiecare decidem cum se "poarta":total,frezat,brazilian,playboy,inimoare,vopsit,etc,dupa placerea fiecaruia.In ceea ce priveste gineco,cu sau fara par,e "normal"oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Apropo de chestia asta, barbatii vostri ce zic? Ca al meu zice ca nu-i place ca seman cu o fetita...si se simte cam pedofil A, si inca o chestie cand am fost la ginecolog: se uita, pufneste pe nas asa, zice:"nu trebuie sa mai radeti parul de acolo, ca are si el rolul lui..." Si inca vreo doua asistente se uita si ele si zic:"e, asa e moda. domnu'profesor!"Oaaa, sa mor acolo!

"sky is the limit!"

Cam asa am patit si eu singura data cand am fost epilata total inghinal.
Al meu a avut soc, si chiar m-a rugat, daca nu cere prea mult sa evit pe viitor sa ma epilez in ast' mod, ca nu se poate apropia de mine, se simte ca un pedofil, ca face ceva gresit/interzis.

asa ca am decis ptr epilatul stil brazilian, mi se pare decent si super sexy, si lui al meu la fel...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cat timp am lucrat intr-un ONG care se ocupa cu educatia sexuala si educarea pentru prevenirea de its-uri in randul adolescentilor, am citit in materialele care erau prezentate si elevilor faptul ca parul pubian avea cu ani in urma rolul de a feri femeile de infectii, pentru ca nu se spalau asa des , acum in schimb "ajuta" la raspoandirea mirosurilor neplacute, pentru ca nu se mai pune problema lipsei conditiilor de a ne spala.
Pentru mine si asta e un motiv ca sa iau jos tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Cat timp am lucrat intr-un ONG care se ocupa cu educatia sexuala si educarea pentru prevenirea de its-uri in randul adolescentilor, am citit in materialele care erau prezentate si elevilor faptul ca parul pubian avea cu ani in urma rolul de a feri femeile de infectii, pentru ca nu se spalau asa des , acum in schimb "ajuta" la raspoandirea mirosurilor neplacute, pentru ca nu se mai pune problema lipsei conditiilor de a ne spala.
Pentru mine si asta e un motiv ca sa iau jos tot .

... n-am inteles nimic....adica daca ne spalam in fiecare zi , nu ne mai fereste de infectii???

Mergi la inceput