mama tripletilor - sentinta atacata

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

pai tanti aia nu se dete in judecata tocmai ca sa obtina ceva ce nu era... in lege? ca daca era, obtinea pur si simplu.

acuma ca suntem noi de acord sau nu... faza e ca a castigat... si apoi n-a mai castigat pentru ca s-a reclamat viciul de procedura.
Nu ma pricep, dar asta era intrebarea initiala. E posibil sa revoci o sentinta deja data pe viciu de procedura?!

Daca da... ghinion. Eu credeam ca o sentinta deja data se poate contesta printr-un nou proces la o curte superioara (pe la filme si prin carti cu americani ... dar nu stiu daca la noi e asa, ca nu ma pricep. Un jurist ar putea raspunde la intrebarea initiala.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

nu intotdeauna ce e prevazut intr-o lege se obtine in mod automat. Altfel, nu ar mai exista procese.

si da, o sentinta poate fi atacata pe motiv de viciu de procedura. Atat de reclamant cat si de parat,,,,,,si nu numai oriunde ci si in State ( se pare ca nu ai vazut destule filme americane ).

Mami de fetita si de baietel 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eseea,

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

na, ca nu mai credeam sa primesc si vreun pupic la subiectul asta , credeam ca toata lumea ma uraste......desi sincer nu ar avea de ce, eu doar mi-am spus parerea juridica.

Mami de fetita si de baietel 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Usor va este fetelor sa comentati problemelor mamelor de gemeni si de tripleti. Poate ca ar fi cazul sa va cautati un alt subiect pe care sa il dezbateti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Elsels,

Regret ca subiectul nu-ti este pe plac. Poate fetele astea care-si dau cu parerea cu osardie ar trebui sa-si gaseasca alt subiect de puricat. Sau poate si tu ai putea sa gasesti un alt subiect de citit.
Dar pana atunci, parerea ta despre ce se discuta care e?

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

na, ca nu mai credeam sa primesc si vreun pupic la subiectul asta , credeam ca toata lumea ma uraste......desi sincer nu ar avea de ce, eu doar mi-am spus parerea juridica.

Eseea,

Iarta-ma daca ne-ai spus iar eu n-am retinut: esti jurist?

Mergi la inceput

da, sunt - desi fara nicio legatura cu "domeniul" acesta al legislatiei ( mamelor, copilului, etc etc ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

da, sunt

Te-am intrebat pentru ca mi se parea ciudat ca un jurist sa gaseasca doar un astfel de argument pentru pozitia sa:

Citat:

era vorba ca o mama de tripleti e suparata ca i-a fost atacata sentinta prin care i se dadea dreptul la 3 indemnizatii, in conditiile legii actuale. Ceea ce este ILEGAL, repet, conform legii actuale!

Mai ales dat fiind faptul ca subiectul vorbeste despre motivul invocat pentru atacarea sentintei.

Mergi la inceput

"doar" un astfel de argument? Acum ai trecut la analizarea calitatilor mele de jurist ? Ca asa as putea sa spun si eu ca o gramada de neavizati, ca sa nu spun "habarnisti total" si-au dat cu parerea, inclusiv despre aspecte juridice. Nu cred ca mi s-a cerut sa reprezint mama sau statul in acest proces ca sa-mi fac un plan de bataie si sa intocmesc acte juridice. Si oricum nu ma ocup cu asta.

despre motivul invocat s-a vorbit doar in primele posturi, apoi s-a ajuns la cu totul altceva.

si cu asta bye bye, chiar nu are rost sa-mi irosesc energia la un subiect la care deja am raspuns destul si la care numai pareri juridice nu se accepta, ci s-a ajuns la.......cu totul altceva.

cred ca am ajutat destula lume de pe forum cu pareri juridice, persoane care au fost multumite de "prestatia" mea, ca acum sa-mi fac probleme ca nu te-am multumit pe tine. Vad ca nu-ti convine argumentarea facuta de mine, dar tu in ce calitate iti dai cu parerea?

Mergi la inceput

Eseea,

Te enervezi degeaba. O parere 'juridica' - ca sa te citez - trebuie sa fie oleaca mai mult decat 'ce nu e in lege e ilegal'. Sau cel putin asa imi imaginam eu.

Mergi la inceput