mama tripletilor - sentinta atacata

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

de ce ati sarit asa pe biata fata? pana la urma legea e lege si zice ca indemnizatia de 600 RON se acorda mamei pentru a compensa faptul ca nu lucreaza cat are grija de copii. Nu ia 3 salarii pentru ca are 3 copii si e legata fix de plata impozitelor pe unicul salariu.
Acum ca ceilalti 200 RON acordati pentru cresterea fiecare copil sunt o suma total nesuficienti sau ca o femeie care are 3 copii ar trebui sa beneficieze de o protectie suplimentara fata de una care a nascut unul e cu totul alta discutie.
Eu as vrea sa vad motivatia primei sentinte de la Alba, se gasesc pe undeva pentru publicul larg? Cu sau fara procedura nu mi se pare ca sentinta sta in picioare tinand cont strict de legea actuala si nu de considerente morale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Marina,

Cine e 'biata fata'?
Stim cu totii ca ce nu e prevazut de lege e ilegal. Nu trebuie sa fii jurist ca sa deschizi cutiuta cu tautologii.
Cand am deschis topicul - intre timp atragand atentia de doua ori asupra aceluiasi lucru - am vrut sa discutam despre motivul invocat pentru atacarea sentintei. Nu despre cine e de acord cu sentinta initiala si cine nu, nu despre femeile care fac copii pe spinarea onoratilor contribuabili, nu despre cat e de legala sau ilegala sentinta (!!!).

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

biata fata care banuiesc ca isi poate tine singura partea dar prea va luati personal de ea si ii comentati finutz parerile de jurist este Eseea. Daca ii plateati onorariul mai ziceam dar asa va luati de competentele ei profesionale pentru ca nu sunteti de acord cu opinia ei.

Iar sentinta e revizuita pe motiv de procedura, nu au fost citate partile care aveau competenta in cauza respectiva....de ce as presupune automat ca e ceva ilegal in chestia asta? in afara de articolul ala din cotidianul care e slabut tare la argumente nu vad ce alte argumente se mai aduc. Pe cand din punctul meu de vedere legea e clara....600RON suplinesc venitul salarial.
Ca sa-mi spun parerea pana la capat injust mi se pare sa-i limitezi mamei acest venit care suplineste salariul la 600 RON sau cum naiba o mai fi in noua lege dar sa o obligi sa plateasca impozite si diverse contributii neplafonate. Injust mi se pare ca o mama care naste tripleti sa nu beneficieze de o forma de protectie suplimentara ca nu nasti tripleti la comanda. Pentru mine din punct de vedere stiintific ca tot am trecut prin facultatea de drept ar fi interesant sa vad motivatia instantei din Alba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

biata fata care banuiesc ca isi poate tine singura partea dar prea va luati personal de ea si ii comentati finutz parerile de jurist este Eseea. Daca ii plateati onorariul mai ziceam dar asa va luati de competentele ei profesionale pentru ca nu sunteti de acord cu opinia ei.

Eseea,
Te rog sa primesti scuzele mele pentru ca mi-am permis sa-ti comentez parerile de jurist. Nu mai fac niciodata.

Marina,
M-ai luminat. Ca sa rezum, sentinta intiala e ilegala, se va purcede la reparatii, se va face dreptate. Multumesc.

Rog inchideti subiectul.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

lol alt subiect in care nu am fost anuntata ca trebuie sa fiu 100% de acord cu opinia initiatoarei. De ce nu puneti frate un disclaimer in subiectul initial..orice post care sa nu zica mama cata dreptate ai e neavenit si jur ca nu ma bagam.

Mergi la inceput