Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela77O spune:
bina va sade voua,ati dat parola la toate nebunakele,da'pe mine cui m-ati lasat?
in alta ordine de idei,astept parola!![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
M-am trezit. Au fost vreo 2 ore chinuite, ba mi-era cald, ba nu stateam bine, ba nu stiu ce... eheeee, greu cu batranetile astea, greu! ![]()
Mihaela, nu stiu ce si daca prestez, zilele astea cred ca nu, de-abia ce am prestat - ca doar d-aia mi-s linistita si de la asta si partial fericita
, dar nu duc lipsa sau dorul deocamdata. Se revanseaza jene' cat pentru 3 luni cand il apuca bine de tot
! Astet sa-mi spuna Gabriela cum e cu ecranul cu pipi si cu ovule, sa stiu cand am voie si cand nu
.
Oano, eu nu rezista la chestii din astea cu surprize intinse pe toata ziua! Ma dispera ca-s curioasa de nu mai pot ... sa ne zici ce fu!! ![]()
Mi-am luat filme MULTE sa-mi ajunga. Am umplut si laptopul de nervi ca nu mai merge calculatorul... am vreo 15 cred pe care tre sa le vad asa ca astept timp si stare pentru ele. Vreau sa vina sambata sa-l vad pe Martin!! 
kariguld spune:
bre, da voi trecurati la schimbul doi? adika munca de acasa!
MB, am incercat sa intru pe adresa de mail, aia "la comun" si niht
or fi iara nemtii pe fir
mi-am mai revenit, da tot n-am chef de nimik.....
maine vine coana de la curatenie, una generala....zice hasbandu. si el face baile in seara asta, ca nu-i place cum le face altcineva...
asa ca io's responsabila cu "statul_degeaba"!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
MadameBovary spune:
Sa stii ca si mie mi-a facut figuri aseara adresa de mail, nu se incarca total si nu puteam sa vad nimic. Azi mi-a mers. Naiba sa-i ia, ca se pare ca astia de la DC nu au aprobat idul ... s-au cam facut 48 de ore. In consecinta : CE FACEM??
Cu statul degeaba: ce, o fi rau sa nu faci si tu nimic din cand in cand?

kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Sa stii ca si mie mi-a facut figuri aseara adresa de mail, nu se incarca total si nu puteam sa vad nimic. Azi mi-a mers. Naiba sa-i ia, ca se pare ca astia de la DC nu au aprobat idul ... s-au cam facut 48 de ore. In consecinta : CE FACEM?? Cu statul degeaba: ce, o fi rau sa nu faci si tu nimic din cand in cand? ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
MB, cand va spuneam io ca nu merje sa faci doua conturi de la acelsi PC.... poate ar trebui sa intrebam un moderator, sau chiar pe admin...zic si eu!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
violeta69 spune:
voi vreti sa faceti cont de mail pe DC?
ca io nu'nteleg 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
marami spune:

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!
MadameBovary spune:
Vio, nu ... vrem sa facem un id comun aici pe forum cu care sa incepem fiecare capitol nou pentru ca oricare dintre noi sa poata sa modifice ceva la primul post daca doreste pentru ca asa trebuie sa asteptam sa vina cea care a deschis capitolul. Asta e toata ideea... eu mai am o adresa de mail facuta aiurea pe care am folosit-o initial pentru forum, apoi am schimbat-o cu asta actuala ... pot sa mai incerc o data, poate merge asa... ce ziceti?
In rest, m-am inarmat cu pomelo si floricele si bag un nou film
. Lazy me!
kay spune:
surpriza mea, asteptata toaaaata ziua
a fost
Ta-daaa :
a venit acasa, eu cocotata pe caneapea, plina de speranta si cu lacrima jucandu-mi in coltul ochiului de emotie si astept sa intre in casa, astept sa se descalte, liniste, eu ascult atent daca fosneste ceva si cand intra pe usa... fericirea mea : soacra-mea![]()
va
, ma duc sa-mi ascut cutitul, organu mananca popcorn si eu moooorrrr pe langa el de pofta, si n-am voie, ca tin regimu nenorocit 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
MB,ziceam ca te pun la articol...da' trebuie sa stii ceva fizica ![]()
nu mai pierde vremea si fa si tu niste teste ca sa iei examenul si sa-mi vina si mie chef 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!