Prietenie la plesneala - cap.20 (wow)
Raspunsuri - Pagina 18
sorana spune:
Ploua, ploua ... nasol
La noi in Titan a fost anul trecut un patioar mishto in aer liber. Anul asta e ... o minune de plastic care nu aluneca si care (probabil din lipsa de doritori) e mult timp inchisa. De patinat am mai patinat in Plumbuita dar mi-e destul de greu sa ajung acolo.
Vreau si eu un patinoar in Titan ...
Fetele 
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
MadameBovary spune:
Lasa, ca nici noi, bucurestenii, nu ne laudam cu vreme prea frumoasa. Am dormit aseara... m-am culcat mult mai tarziu decat prevazusem si m-am trezit la ora obisnuita, dar, surprinzator, sunt mai odihnita. Si azi IAR am drumuri de facut.
pup fetele cucuiete!
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 mariussimiuc ti-am trimis parola ![]() dodo Edyutzu sa nu fie Edyutza Andrushko tot la munca esti? Or sa-ti ridice astia statuie! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bine v-am regasit, fetelor!
Am venit iute-iute acasa, facui piata si repede am bagat la cuptor o musaca de cartofi...
Mi-am facut lectiile (am citit din urma
Mishu
, mama, nici gand sa-mi ridice statuie astia
, de-abia de sunt in stare sa ne plateasca... si-am auzit ca s-ar putea sa facem la greu ore suplimentare neplatite
in curand, da' statuie ba...Pai am plecat miercuri seara, ca sa nu intarzii, joi la 7 am intrat in program, care s-o terminat azi dimineata la 7 (adika 24 ore).
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui misha71 mariussimiuc ti-am trimis parola ![]() dodo Edyutzu sa nu fie Edyutza Andrushko tot la munca esti? Or sa-ti ridice astia statuie! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bine v-am regasit, fetelor!
Am venit iute-iute acasa, facui piata si repede am bagat la cuptor o musaca de cartofi...
Mi-am facut lectiile (am citit din urma
Mishu
, mama, nici gand sa-mi ridice statuie astia
, de-abia de sunt in stare sa ne plateasca... si-am auzit ca s-ar putea sa facem la greu ore suplimentare neplatite
in curand, da' statuie ba...Pai am plecat miercuri seara, ca sa nu intarzii, joi la 7 am intrat in program, care s-o terminat azi dimineata la 7 (adika 24 ore).
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
Dodo-pui spune:
Misha tot ce conteaza e sa fie sanatos/oasa
Devoska bey...cum sa-mi trimiti zapada.Ghiocei ,pomi infloriti...
primesc in rest....NU
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
andruskandu spune:
Gabitza
, ma
la DD sa nu mai sufere tatal tau...si tie putere sa treci prin aceasta suferinta. Imi pot inchipui cat de greu iti e, si te inteleg daca nu mai intri pe aici.
Noi, toate iti suntem alaturi
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Dodo, ghiocei de la mine
(imagineaza-ti ca e ghiocel) pentru tine. Nu cumva absentezi pe la copii din 2002? Ca strigau fetele dupa tine. Mai da si tu pe acolo!
andruskandu spune:
Kay, de ce te-ai suparat pe toate, n-am inteles... eu ce-am facut? N-ar trebui sa pleci din cuibushoru' ista de mahala, zau, ca ne-am atasat de tine, si mai ales de dulceata ta luptatoare.
Te rooooog, mai gandeste-te. 
Dodo, ai dreptate, ce-o fi, baiat, fata, sanatos sa fie...
Dev, trimite-mi mie toata zapada aia, te roooog, ca tare-as vrea sa incing o bataie cu zapada, iar Andrei chiar n-a vazut zapada adevarata
.
Sorana, ce fetitza dragalasa ai, maine-poimaine citeste si Andrei pe pereti shi ma intreaba ce inseamna p**a... Acum cateva saptamani l-a pupat o fetita la cresa, iar eu am fost tare mandra
... de, eu am baiat...
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui devoska Dodo, ghiocei de la mine (imagineaza-ti ca e ghiocel) pentru tine. Nu cumva absentezi pe la copii din 2002? Ca strigau fetele dupa tine. Mai da si tu pe acolo! |
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gabriella1 spune:
va pup!va multumesc ca imi sunteti alaturi.Sa va dea Dumnezeu SANATATE! 
Nu pot scrie.nu stiu ce e cu mine.imi cer scuze.

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.