***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 9
DidiAlex spune:
Liv, si David face la fel cu capul..azi a pelcat cu tata lor la gradi..imi fac uc mana de jos, is asa scumpi. Tocmai imi spuneam azi ca speram ca D sa nu fie la fel de mamos precum R si soata imi zice: si 10 daca mai am la fel ii fac .
BRavo ai ai iesit din barlog (copirait dupa expresia ta)
Frumos cu iepurii
David, cand il vede pe R ca vine la el la cresa, ii inkide usa in nas. Seara isi ea cartile se urca in pat la R si ma striga de zor: Mamamamama..si apoi isi trage plapuma pe okii.
Vorbeste binosor, eh, nu fraze: spune cuvinte, Thea, kalt (rece) heiß (fierbinte), alooo.
acu plec ca vad ca am ramas cu o carte peste termen de la biblioteka si ma taxeaza cu 1E/zi penalizare.
pup..ma viu..sper sa uit de vise...si bani marunti
DidiAlex spune:
tot io ..beau cam mult azi..si scriu la fel de mult
am primit un dosarel cu ce mai face D la cresa. Si printre altele am gasit o felicitare: era o coala A5 indoita si pe o parte era lipita o alta pagina A6, alta coloare, pe care se afla o amprenta de manuta de-a lu David, coloare paginii A5. Asa o sa fac felicitarile apropiatilor, de acu..
mica0307 spune:
carstea eu i-am facut varilixul anul trecut in august. Acum vreau sa ii fac si prevenarul, insa pana la 2 ani se fac 2 doze si dupa 2 ani o singura doza. Ma gandesc sa astept totusi sa faca 2 ani.
tamara pat sub forma de masina in vazut in kika. Chiar ferarri . Multa sanatate!
an@ sa ne dai si noua cartile daca ti se par interesante.
Noi suntem pe la mama la Pitesti, acum la vecini la internet .
Am cumparat si eu cartea cu Supernanny, imi place, stau cateodata sa ma gandesc ca multe din ce spune ea acolo le stim si noi, dar poate nu constientizam sau poate nu ne gandim sa le aplicam la momentul oportun.
Am fost ieri prin carrefour sa cumpar ceva hainute pentru finuta mea ca sambata rupem turta...si era gol gol gol...explicatia...au fost reduceri de 75% la hainute...
chiquitita spune:
Salutare!
Madaiulia, ce v-a crescut parul! Eu asa il urmaresc pe al Liviei si ma bucur de fiecare mm! Despre poze asa vazusem si eu, ca au alte dimensiuni si nu mi se "asortau" cu restul din album.
Mica, petrecere placuta sambata! Ce bine e la mama acasa!
An@ si mie imi plac la nebunie mesajele tale! Poze cand mai pui?
Aseara am aruncat un ochi pe la sufletul credintei si am citit niste mesaje asa frumoase acolo...
Despre noi, Livia e innebunita dupa lapte, bea seara 270 ml apa + 9 masuri iar noaptea, asta insemnand ora 2, 3 4, 5, sau 6 inca 240 de apa + 8 masuri lapte. Aseara insa a mai avut un supliment de 150 la o ora dupa primul biberon. Eu i-am facut pat de colt si o culc pe ea la perete iar la margine stau eu ca inainte dormeam in pat pe mijloc si mereu o pazeam sa nu cada. In primele 4 luni am dormit si cu tati in pat pe mijloc dar atata se foia tati, dimineata ba suna vreun mobil, ba tv etc incat l-am data afara din camera. Plus ca Livia nu prea doarme si imi parea rau de el sa il trimit obosit la serviciu. Eu inca stau acasa, asa ca...Mi se pare o idee foarte buna sa inveti copilul sa doarma singur de mic in alta camera, noi am pierdut ocazia! Livia a incept sa indrageasca mancarea gatita si numai asta mananca, acu' iar ma stresez ca mananca mult, inainte nu imi placea ca nu manca...In continuare nu se joaca cu nimic singura si ma termina psihic plus ca are un stil ca atunci cand avem musafiri sa fie foarte cuminte de toti ne fericesc ce copil cuminte avem dar eu stiu ce tipete aud cand raman numai cu ea. Imi amintesc acum de ce zicea sotul eltekai, ca unui copil ii sta bine sa se joace cu un frate/sora nu cu o groaza de jucarii! Azi ne-am pus bigudiuri!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
blackbeauty spune:
motanel, cred ca da .noi l-am facut in nov, Tudor avea 1 an si 5 luni.Tocmai atunci pt ca era sanatos,nici nu ne piteam apropia de vreun vaccin daca nu era complet vindecat.
Diana , multumim pt informatii, mi-am notat in agenda, in caz ca avem nevoie vreodata
Liviana, sunt asa haiosi, mai nou se plimba cu camionul.I-a luat taicasu'o masina mare de plastic( de fapt la noi toate jucariile sunt de plastic, pt ca le faramena imediat.nici una nu rezista mai mult de o zi, e un distrugator), de fapt e basculanta, da cupa la o parte, o lasa pe spate si el se urca pe el si se leagana inainte si inapoi
Tamara, sanatate multa, e cumva apropiat de Zona Zoster, sau seamana doar ca denumire?
Ana, ai fost asa haioasa cu mingea in parc, si cu porumbeii in targ radeam de una singura si se uita Tudor la mine curios, nu stia ce am
Voi ce dulciuri mai faceti prin casa?
eu fac mai mult chec si pandispan, mai nou am facut clatite cu gem, dar nu a fost foarte incantat, i-am dat din mijloc, partea cu gem si tot nu a vrut mai mult de o inghititura.
Magda si Tudor
bettyR spune:
Chiquitita, am vazut Liviuta frumoasa. Bucura-te ca mananca si gata. Nici Andreea nu se mai joaca singura, si a mea se juca intr-o vreme destul de frumos. Si mie mi se pare ca le trebuie copii de acuma, duminica am dus-o la un baietel de varsta ei, si azi inainte sa adoarma mi-a povestit de el. Noi tot incercam sa o intalnim cu copii, ii chemam la noi, ne ducem la ei. Si e tare incantata, ii stie dupa nume, si daca aude interfonul zice ca vine 'Bonan(Bogdan) sau Thea.
A speriat-o mama cu olita, cred ca jumate de an nu o mai pot scoate, era fara pampers si a facut un pic pe jos si mama repede a scos olita si a pus-o, Andreea s-a ridicat si mama a pus-o la loc, dar fara sa o bruscheze sau sa tipe la ea. S-a speriat si s-a apucat de plans si a fugit dupa patut ingrozita, a trebuit sa ascund olita si sa ii spun ca a plecat, abia am linistit-o. fazele astea ma pun si pe ganduri, ce face ea la gradinita, ca doar o sa mai ridice tonul la ea, probabil si acolo ii aseaza la loc pe scaunel daca se ridic, a mea plange si se speirie rau tare. Poate nu e bine nici asa sa nu le zici nimic, habar nu am. Noi prea lasam dupa ea, nu ii zicem nimic. Mama zice ca ii va fi greu in colectivitate si ca ar trebui dusa sa socializeze, dar in colectiv mic. Eu asta intentionez, dar parca nu-s pregatita nici eu. Ea crede ca toata lumea o iubeste, toate is ale ei.
Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun
tamaraspt spune:
multumesc pt urari, sunt bine, nu am decat ceteva bubite, durere am avut doar sambata. in schimb de la pastilele de aciclovir am avut niste arsuri/ dureri de stomac toata dupa-amiaza si juma de noapte.
diana sa inteleg ca ati primit pastile aciclovir ca tratament?
Liv zona zoster nu se 'ia', este o reactivare a virusului varicelo-zosterian. Reactivarea se face in caz de imunitate f. scazuta sau stres.
mica nu ma uitam dupa pat de copil, am trecut din intamplare pe langa showroom si am vazut mobila. Masina sare in ochi ca este rosie, dar si copul care se numeste casuta papusilor. Daca ai drum pe h&d merita sa le vezi.
madaiulia eu la pateul de ficat pun si ou fiert. Eu pun asa: ficat, ou fiert, unt si mirodenii. Daca este prea tare/dur pun putin ulei. Mie imi place mult si fac pt noi destul de des.
didi . stiu ca de mult astepti sa vina ziua cand va veni sora ta. sa petreceti frumos impreuna!
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
ramona7 spune:
buna,
mi-ati lipsit
am fost in sesiune, am terminat cu bine; razvan tocmai s-a imbolnavit putin, are probleme cu gatul. In rest e voios si mareee; l-am cantarit si masurat 13.200kg si 89cm. de vb nu prea vorbeste, iti arata ce vrea, iti aduce ce vrei, te ajuta, dar nu verbalizeaza decat mama, tata, caca si alte cuvinte pe care nu le intelegem.
ma duc sa recuperez, sa vad ce ati mai facut si cat au crescut capsunelele
Salvati o inimioara
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamaraspt Carla mereu uit sa-ti spun ca am vazut niste camere de copii foarte dragute, dar nu sunt prea practice pt aceasta varsta - adica nu au acel sistem de siguranta pt a nu cadea din pat. Cred ca daca vrei cei de acolo pot gasii o solutie. Site-ul este mobilapentrucopii ro, nu au preturi acolo, eu am intrebat doar de patul masinuta si este 500euro +tva, inclusiv salteaua. Au showroom la home & desing mall si sunt lucrate f ingrijit. Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007) |
Multumesc foarte mult, o sa ma uit pe site cu siguranta. Am vazut ca sistemul acela cu plasa in lateral se poate cumpara separat de la mothercare sau miniblu. Cred ca stiu la ce fel de patuturi te referi, am vazut la americani, dar costau maxim 200 usd. Imi plac tare mult, cu paturi gen barcute, masinute pentru baietei si castele pentru printese.
Sanatate multa, sper sa nu ia si puiul mic ceva...
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motannel Diana, multumesc pentru informatia despre vaccinul anti-varicela ... eu sunt una nehotarata in privinta acestor vaccinari ... si imi prind bine parerile altora! Apropos .. a mai refuzat cineva ROR??? Sau am ramas singura??? Asa creste Teodora-Iubita fotografii Motannel si Teodora Elena (07.05.07) |
Nici noi n-am facut ROR si pediatra fetei a fost de acord.
Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"