***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)
Raspunsuri - Pagina 21
ralucami spune:
Tot io! ( azi se vede ca sunt singura si fara treaba!)
Acum Maria are la piciorus nr 21 (dupa nr romanesti). Cam cat creste un picior de copilutz in jumatate de an? 1-2 numere? Vreau sa ii iau niste incaltaminte pt toamna-iarna urmatoare. Sa iau 23-24? E prea mult oare?!
Am cumparat inainte sa plec din Jp niste incaltaminte de la Geox si Elephanten. Dar am dat-o in bara cu nr. Am luat 24 si o sa ii fie mare si la vara. Nu vreau sa ma mai pacalesc, de aceea astept si raspunsurile voastre.
An@ spune:
Ralucaaaaaaami!! ce supriza placuta!
Am vazut pozele de la semnatura: Doamne, cat e de frumoasa micuta japonica! Ce i-ai facut de mananca asa bine?
Aaaaaa, si noi hranim cateii...a mea cred ca mananca carne numai ca sa stranga oase pt caini .
Felicitari pt examene! mai ai mult pana termini facultatea?
mami de Ana (22 mai 2007)
lavini spune:
Multumesc fetelor de urari, offf, m-au luat niste emotii...asa ca am dormit vreo 2 ore ca sa uit de ele :).Imi doresc tare mult sa fie o nastere usoara, am amintiri placute de prima data si nu as vrea sa se strice taman acum...Dar daca va ganditi sambata putin la mine, poate iese asa cum imi doresc.
Ckristina, pacat ca nu au fost conditiile ok la gradi, dar e f bine si cu bona.Sper sa se inteleaga bine si tu sa fii multumita.Majoretele le astept de maine, inca ma mai pregatesc psihic pt chestia asta...
Ralucami, welcome back!Esti in Romania de atata timp si nu ai zis nimic, ntz, ntz!!Dar felicitari pt examene si pt cele 47 de kg...io cand aud de kg asa putine imi vine sa mor, mai ales cand vad in ce hal ma rostogolesc acu.Ce lucruri frumoase povestesti tu despre Maria, ma bucur ca ii prieste aici.Cu incaltamintea depinde mult de copil, Andrei poarta acum 22 jumate, i-am luat si eu sandale pt la vara nr 24, dar nu cred ca le va purta.Adica din sept si pana acum i-a crescut piciorul cu juma de nr., arata cu ele ca motanul incaltat, plus ca nici nu merge bine.Iar ea e fetita, e mai delicata, as zice maxim un 22 jumate.Va pup si sa ne mai scrii!
Vazut poze de Soniuta, ce dulce e cu codite.E tare expresiv copilasul asta!
Lavinia, 39 s si Andrei (11 iunie 2007)
An@ spune:
Cu incaltarile...eu n-am curaj sa i-au in avans. Haine, da! mi-e mai usor sa ma orientez de cat va avea peste x luni...dar la incaltari e mai greu..de obicei le i-au pe probate. Mai ales ca unii copii, au perioade in care stagneaza si deodata au un boom de crestere...
An@ spune:
Lavini, bineinteles ca ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa fie totul bine!
(nici acu' ca stai sa nasti, nu ne zici numele ales pt fetita? )
(Proba: 1,2,1,2,... Merge!)
tamaraspt spune:
Raluca welcome back! Superba d-ra . Si eu te sfatuiesc sa nu cumperi inainte incaltarile, de fapt sa nu le cumperi pe neprobate. Noi traim pe picior mare, purtam 24 si are deja niste ghete pe care nu mai vrea sa le incalte, cred ca-l strang deja. Si in toamna purta 23.
Ioana ce mai faci? Cum se mai simte Stefan?
Lavini atunci asteptam pana maine, dupa aceea le punem la treaba. Dar de ce sambata, va fi o nastere provocata?
Si noi am vomitat vineri in jet, in masina cand mergeam la parintii mei, eu am dat vina pe raul de masina - eu am avut asa ceva. Am mers numai pe intuneric si a tot mancat cate ceva si am privit pe geam si dupa vreo 2 ore mi-a vomitat.
As vrea sa pun si eu niste www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">filmulete, le-am promis unor prieteni de vreo 2 sapt. Camera video scoate un format cu un codec ciudat care nu merge pe webshots, am facut convertiri, am schimbat formatul dar tot nu le pot vedea. Acum le-am pus pe dropshots dar am pierdut mult din calitate. Stiti un site free unde sa le pun si sa nu pierd calitatea?
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
Ioana13 spune:
Tamara, ce dulceee e cind e singur cu tati!!!! Felicitari pt cunoasterea culorilor si personajelor din desenele animate!
uitati aici o copie din viata noastra
http://www.youtube.com/watch?v=gKGHlOnRULk
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)