***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Am refuzat ROR pentru ca nu da imunitate pe viata asa cum o fac bolile! Vaccinul trebuie repetat din 7 in 7 ani parca ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Am pus pe foc ficateii,sa fac pate dupa reteta Ioanei (Doxinu )...sa vedem ce-o iesi si daca ii place mimozei ...

Madaiulia, te-am trecut pe lista lu' Mosu' - Doamne ajuta sa vina fetita dorita si sa fie la fel de isteata ca Andrei. Apropos, am vazut pozele: moama, ce figura de oltean smecheras are !

Arcadia , esti o draguta!

Lavini, in cartea lui Dolto este un capitol despre gelozia copiilor (a fetelor pe mame si a baietilor pe tati)...eu am dedus ca asta ar fi pe la vreo 3 ani, dar la voi o fi inceput mai devreme si pt ca tati a fost plecat si tu ai stat singura cu Andrei, mai e si gradi, si bebe ce tre sa apara si se simte nesigur pe dragostea ta. Din ce am retinut (din carte), mama (in cazul tau) trebuie sa fie ferma si sa nu incurajeze "indepartarea" tatalui, sa explice copilului ca voi sunteti soti dar si parintii lui, el e copilul vostru si il iubiti amandoi, adica sa explici rolul fiecaruia in familie (cam complicat de explicat unui copil de nici 2 ani - d-asta zic ca parca era vorba in carte de copii mai maricei). Si inca ceva, daca copilul vrea in pat cu mama sau cu amandoi, parintele de acelasi sex (tatal la voi) este cel care il duce in patul lui inapoi (sau sta cu el pana adoarme, asa cum vrea Andrei). S-ar putea sa bat campii pe aici (ca tocmai mi s-a prins laptele pe care l-am pus cu ficatelul la foc - Doxinu trebuia sa zici in reteta, ca dupa ce pun la foc sa stau acolo sa pazesc cratita, nu sa bantui pe aici pe DC). Daca nu ai cartea, cred ca e trimisa de cineva pe contul comn sau daca nu ti-e la indemana si vrei, selectez eu paragraful si ii dau un copy-paste aici. Oricum cica toti trec prin asta (pt ca toti baietii vor sa fie ca tatii lor si toate fetele ca mamele lor si de aici "concurenta" cu parintele de acelasi sex), dar conteaza atitudinea parintilor sa nu cada in "capcana" copilului pt ca tot copilul va fi cel afectat, derutat: pe de o parte isi doreste sa dispara unul din parinti, ca el sa raman cu celalalt, pe de alta parte el isi iubeste ambii parinti si se simte vinovat.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lavini,

la apel; citesc seara cand ajung acasa dar n-apuc sa scriu.
nu prea am poze noi cu , fiindca nu-l avem acasa; sotul este virusat si l-am dus inca din weekend pe la soacra.
Am fost sa-l vad si mi-a venit sa-l mananc de dulce ce e, mi-a numarat pana la zece si e foate suparat cand confunda 6 cu 9, ca lui i se pare ca arata cam la fel.
Asteptam si noi sa fie mai cald afara si sa-mi fac curaj sa-l duc la gradi; inca mananca pasat, bea cu biberonul si la pranz adoarme in brate; ar fi trebuit de mult sa scape de toate astea dar cred ca e capsunica cea mai in urma la acest capitol.

citesc ca esti pe ultima suta de metri, iti tin pumnii.
eu nu stiu ce sa-ti zic de dureri, ca io n-am avut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Am pus pe foc ficateii,sa fac pate dupa reteta Ioanei (Doxinu )...sa vedem ce-o iesi si daca ii place mimozei ...

mami de Ana (22 mai 2007)

nu m-am gadit ca vei uiata de ei pe foc.I-a placut pateul?Stefan este innebunit dupa el.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

pun si eu filmulete cu :
http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/ 200901#5299037519784448386

http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/ 200901#5299037771018347458

http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/ 200901#5299037006863983282

http://picasaweb.google.com/clementina.cinca/ 18Ian2009#5299043724685267634

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella felicitari pentru BOBOITA.Am vazut toate filmuletele,este tare dragalas.Intr-un filmulet ii se vede o burtica maaaarecum iese din bluzita si mi se pare asa de haios.Asa i se vede si lui STEFAN burtica cand te uiti dintr-o parte.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

An@, multumesc pt sugestii, am luat cartea lui Dolto de pe mail-ul comun, am rasfoit-o aseara putin ca era tarziu si mi s-a parut tare interesanta.O sa ma apuc de studii aprofundate…Offf, mi se pare asa greu sa afli ce e in sufletelul lor, stiu ca s-a petrecut ceva acolo care l-a dat peste cap, da ma enerveaza ingrozitor ca nu stiu ce anume.Acum suntem la faza de presupuneri, facem consilii de familie in fiecare seara…

Apropos de mail-ul comun, sunt acolo f multe mesaje cu confirmari de plata pt lucrurile de la bazaar.Mai e nevoie de ele sau se pot sterge, ca sunt o multime si daca ai nevoie de ceva cauti de ti se face rau.Daca mai trebuie cuiva, le lasam in continuare acolo, nu-I bai.

Ella, nu cred ca e o problema ca Bob mananca pasat sau bea cu bibe.Si Andrei refuza cana, i-am dus una la gradi in speranta ca or sa-l convinga ele sa bea(ma gandeam ca o sa ii vada pe ceilalti copii), dar el nu are nici o treaba, tot la biberon e.Cu adormitul s-ar putea sa fie o problema, dar am vazut ca aici, cum nu adorm toti in acelasi timp, cei care sunt mai indaratnici la capitolul asta sunt mangaiati pe cap sau spate, sta cineva langa ei pana adorm, desi se foiesc o groaza, se dau jos din pat, se baga sub pat…dar au rabdare educatoarele si intr-un final cedeaza.O singura data am vazut o ingrijitoare ca a pus copilul pe picioare si l-a leganat pana a adormit, dar deja cred ca era epuizata dupa ce incerecse vreo ora jumate sa il adoarma fara suces.

Am vazut filmuletele cu Bob, imi vine sa-l mananc, face atat de multe chestii…aia cu desenatul m-a dat pe spate, Andrei imi intinde mie tablita sa desenez, el nu face decat “ploaia”, restul tre sa deseneze parintii.Si la puzzle sta f bine Bob, imi place ca are rabdare, al meu m-ar chema langa el si m-ar pune pe mine sa le fac…asa procedeaza si cu cuburile, io construiesc si el darama, doar uneori vine sa ma ajute.

Lavinia, 37+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Arcadia, simptomele au fost> febra mare noaptea care nu trecea cu nimic (antitermice) si refuzul de a manca. Ceea ce mi s-a parut surprinzator este ca nu a avut muci si nici nu a tusit.
In rest sunt bine. Alin e in tabara la ski si l-am vazut ieri la stirile protv. Sunt tare mandra .
Ella eu nu pot sa vad filmuletele de la servici fiindca avem accesul interzis la anumite site-uri. De abia astept sa-l vad si eu pe Bob.
Incerc sa pun si eu niste poze la semnatura sa vad daca am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna!!!

Ma mai primiti? Nu am mai scris de 100 de ani...

Lavini, mai ai un pic!!!! Multa sanatate si sa te simti bine pe ultima suta de m, sa treaca durerile!
Nu stiu ce sa zic de comportament... Si Manu a mea e suparata pe mine Eu avand probleme si cerclaj nu mai am voie sa o iau in brate. Si are momente - cand ma respinge pt ca numai tata sau buni pot sa faca ceva (de exemplu sa o ia in brate sa o puna in pat). Si daca imi mai cere sa o iau in brate (uita ca nu o iau), nu pot - nu mai vorbeste cu mine cateva ore. Prima oara a stat bosumflata o saptamana, m-a tratat rece. Tare mult a durut... Dar asa e ea, i se pune pata (pe oricine), si te trateaza cu spatele :D Macar la toti face la fel.

Diana, imi pare rau de ce a patit puiul tau Multa sanatate

Arcadia, chiar ca e epidemie de varicela printre adulti... Totusi gogoasa mea nu a luat de la mine desi am stat tot timpul impreuna cat am avut varicela... Deci se poate sa nu faca nimic

I-am facut si ROR si varilix (la 5 saptamani dupa ce am avut eu varicela). Si mai in primavara ii fac si prevenar.
Eu am anticorpi la rubeola din vaccinul din copilarie...

Gogo e bine, a mai inceput sa mai "vorbeasca" si ea, pocit rau e adevarat. Creste si se rasfata. Stie f bine ce vrea si e incapatanata :D A inceput sa doarma cu o menajerie de animalute de plus.

M-am mai linistit cu culorile, ca o bat la cap tot timpul si nu ma baga in seama. Am citit ca in general dupa 2 ani si 1/2 incep sa distinga bine (statistic vorbind). Asa ca mai avem timp!! Ce sa mai vorbesc de numarat (numai unu zice) sau litere... Nada. Si se si enerveaza daca in joaca ii pomenesc ceva. Numai animalute o intereseaza. Ella, Bob pe langa ca e un gentleman :D e si un mic geniu. Serios
In schimb sunt fericita ca a inceput sa bage in seama copiii. Alearga dupa ei in parc, sa fie langa ei. Ii "mituieste" cu jucarii sa se joace cu ea (de fapt pe langa ea, ca la varsta asta nu se joaca impreuna). E si ea foarte fericita ca e mai cald afara si poate sa se joace pe saturate in "pa"(rc)

va pup si numai bine!

Anca 29+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74
inca mananca pasat, bea cu biberonul si la pranz adoarme in brate; ar fi trebuit de mult sa scape de toate astea dar cred ca e capsunica cea mai in urma la acest capitol.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Ella si Ana mananca tot numai pasat (mancare gatita) si bea laptele din biberon.

Dar Bob m-a lasat paff in filmuletele acelea!! Ce frumos deseneaza si cum face puzzle!! Bravo!!

Ana nu face nimic din toate acestea.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput