***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Ella, am vazut si eu filmuletele. Bravo lui Bob!! Sunt impresionata!!
Mie mi-e dor de pui. Abia astept sa ajung maine la ei!
Si Toni inca mai mananca pasat...nu tot...dar daca ii dau carnita tocata cu cutitul in amestec cu legume pasate cu furculita,,,anumite bucatele le scoate din gura si in special carnea...ceea ce ma nemultumeste profund. E adevarat ca Alin nu a mai mancat pasat de la 1 an si 2 luni, dar cu Toni nu reusesc.
Eu i-am facut o doza de Prevenar si pe a doua nu am mai apucat fiindca a fost bolnav ...si tot a facut pneumonie (dar doctora a spus ca a facut din cauza varicelei). Saptamana viitoare vreau sa-i fac a doua doza ca au trecut deja 3 luni.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hop si noi!
Multumim pentru aprecierile la adresa Liviei!
ella, livia tot cu biberonul bea, de pasat am scapat in sensul ca doar maruntesc. Ce e aiurea e ca uneori prefera sa inghita fara sa mestece deloc... La faza cu adormitul lui bob in brate, cred ca e de vina soacra. Si eu ma uit la soacra-mea ca nu stie decat "hai la mamaie", sa o ia in brate si sa o tina sa caute in mobila, doamne fereste sa deseneze si ele ceva sau sa o stimuleze in vreo directie. Si in rest se mira ca nu bea Livia cu cana. Of doamne! L-am admirat si noi pe bob cate stie sa faca! Noi il numim in casa "baiatul cu alfabetul"
An@, ineteresant ce ai zis despre copii. Livia sare pe tas-o cand vine acasa, il vede cam putin si atunci are tendinta sa ma indeparteze desi toata ziua ma pupaceste de 100 de ori.
madaiulia, daca voi va laudati cu "baac obama", noi ne "laudam" cu "pipica" care inseamna pasarica, si nu ne referim la cea care zboara! Ar fi frumos sa fim colege de salon dar presimt ca imi vei lua-o inainte, asta daca eu voi face vreodata alt bebe. M-am visat si eu o data gravi! Eu tre sa imi gasesc colege de internare in sarcina ca pe acolo o sa o tin.

Azi am avut o criza oribile de hemoroizi ca la o luna dupa nastere, nici nu ma puteam misca de durere, oribil. De cand am intrerupt anticonceptionalele nu mi-a mai venit nici CM, abia astept sa le reiau, sunt moarta fara ele...Acum nu mai dau vina pe foitul Liviei noaptea ca oricum nu dorm eu de dureri...

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, l-am vazut pe Bob ce frumos deseneaza si face puzzle. De maine ii scot si eu Andreeiei unul mai complicat, ea face acum din 3 piese si nu am desfacut unul cu mai multe ca ma gandeam ca nu poate, dar vad ca Bob f repede le face. Nu ti se pare acum, uitandu-te in urma ca Bob plangea de multe ori ca nu era inteles sau ca nu reusea sa faca ceva. Mie asa mi se pare cu Andreea dupa ce a mai crescut si incepe sa vorbeasca si sa ne intelegem cu ea. Si ea deseneaza frumos, dar Bob o intrece, ea incearca sa faca o pisica, am o www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">poza mai veche cu un desen, acum a mai avansat ca ii face si mustati si urechi.

Maine pleaca mama, nu stiu ce ma fac cu ea ca o va cauta ca tare frumos s-au jucat.Ce pacat ca nu stam aproape, ca ne-ar fi fost mult mai usor si noua.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ELLA iubita nu trebuie sa te necejesti pentru atata lucruAi tu colegi la birou care manaca pasat si beau din biberon?Pai vezi.........cand o sa fie el pregatit renunta,pana atunci nu are rost sa-l stresezi sau sa te superi.Face atatea lucruri minunate pentru varsta lui........Fiecare copil este unic nu le poate avea pe toate

STEFAN mananca orice ii dau, nu a baut niciodata cu bieronul insa nu face puzzle,nu deseneaza oameni ca BOB,nu stie alfabetul sau sa nmere pana la 10..........si asta pentru ca nu are rabdare sa stea in loc.Totul fuge pe langa el nu are timp sa stea decat cand doarme.Stie doar cateva culori,sa numere pana la 4..........daca este noapte sau ziua.........si vorbeste intr-una.Fac propozitii simple,are nume pentru toate obiectele sau actiunile pe carele face,nume mai mult sau mai putin aproape de real

Ai un copil minunat nu ai de ce sa te necajesti

chiquitita imi pare tare rau de problemele pe care le ai.Si STEFAN sta cu mine toata ziua insa cand vine sotul nu este deloc impresionat la vederea lui,tot pe mine ma prefera si dureaza pana ce vrea sa vorbeasca cu el.In weekend cand suntem toti acasa nu lasa pe nimeni sa-l atinga cand se trezeste din somnul de dimineata,inafara de minenormal

Ioana mami de Stefan Bogdan 13iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna,

multumesc ca l-ati vizionat pe ; am pus aseara filmuletele fiindca eu cand nu-l am pe acasa ma uit la ele de zeci de ori;

M-am dus hotarata sa-l iau acasa in seara asta fiindca sotul se simte deja bine si soacra-mea n-a vrut sa ne dea copilul; ca nu i-a facut bagajele, ca e obosit deja si ca sa-l mai lasam; mi se pare egosim sa spui ca pentru copil e mai bine sa stea cu ei decat cu noi; nu se gandeste ca suntem si noi parinti si ca ne iubim copilul, ca ne e dor de el.
Si in plus, fiindca soacra-mea ma "iubeste" f mult, l-a invatat pe sa spuna ca sunt increzuta si daca il intreaba cine e increzut, raspunde "mama e".
L-am gasit cu strampi pe sub pantalon si 2 bluze pe el, nadusit tot in conditiile in care socrii erau la tricou; si fiindca sotul le-a spus ca e imbracat prea gros, s-au suparat asa tare si au tipat ca noi le facem numai observatii; si uite asa iar am ajuns cu gandul la gradinita.

Ioana, stiu ca o sa recupereze si poate ajunge si el sa manance ca un baietel si sa bea din canuta dar ma mahneste ca n-a depsit etapa asta fiindca vreau sa-l duc la gradi si nu stiu cata rabdare au duduile de acolo sa-i dea pasat, sa mi-l adoarma in brate.
nu mananca nimic maruntit, decat bucati de paine si biscuiti iar la meniu stam prost de tot; cere mereu "zeama" adica supa, dar nu vrea decat daca e supa clara; il pacalesc si ii pasez cate o bucata de carne si daca simte la limba scuipa si zice "zazavat"

Betty,
am vazut pozele cu domnita, vrem si noi cort; la Toys'r's in Viena erau atatea feluri de corturi, cu desene, cu usi si ferestre si nu ne-am invrednicit sa luam ca am zis ca gasim aici; si aici n-am vazut cort.

Poohy,
n-ai mai scris de ceva vreme si ma intrebam daca esti bine; pana la urma ai facut cerclaj
Poze cu Manu avem?

Lavini,
ti-am vazut semnatura si m-au luat emotiile, eu am nascut fix in ziua in care am facut 38 de saptamani.
Aseara, fiindca mi-era dor de , m-am uitat pe toate filmuletele lui si mi-am dat seama ca are asa dragalas si bun de smotocit cat a fost bebe mic; acum nu ne mai da voie sa-l pupam, adica nu sta la iubit, nu stiu daca din cauza ca e baietel; in orice caz, tu vei avea din nou ocazia sa iubesti bebe mic si grasun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

sa va zic ce a zis ieri baietelul meu zice la un moment dat, referindu-se la ceva cah: caca.. si peste cateva momente.. maca.. nu stiu de unde a scos-o dar a fost teribil

motannel, sper ca nu ai inteles ce am spus eu ca o critica, fiecare parinte are dreptul sa aleaga ce crede ca e mai bine pentru copilul lui

ella, foarte tare bob cum deseneaza el oameni uf, ma apuca toate spumele cand aud ispravile soacrei.. noroc ca se pot remedia. las' ca invata bobitu in curand si sa manance nepasat si sa bea cu canuta, doar e baietel mare

diana multumesc mie mi-era teama ca nu prea sunt simptome, dar sper sa ma prind daca, doamne fereste! ar fi cazul. he he, cred si eu ca ai fost mandra sa il vezi pe Alin la tv

poohy, ce personalitate are Manu sper si eu sa nu ia calin, desi a intrat in contact cu bubitele mele si i-am dat si sa pape cu lingura mea, fara sa imi dau seama

chiquitita iti recomand supozitoare cu carpicon pentru hemoroizi, poate mai stii ca se discuta pe la bagajul pentru nastere, mie mi-au trecut in cateva zile dupa nastere si n-au mai revenit de ce ai intrerupt pastilutele, din motive medicale? nu raspunde daca sunt prea curioasa

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, de cate ori citesc despre tine cu soacra si Bob, imi amintesc de mine din copilarie, tare mult m-au chinuit ca ma tineau jumatate de an la bunici, jumatate la mama. Imi amintesc cand a venit mama dupa mine si bunica nu a vrut sa ma dea, mama a plans si m-a marcat f tare ca eu vroiam la mama, chit ca o iubeam f tare si pe bunica. La voi nu e asa grava situatia ca va vede zilnic si pe voi, dar ma gandesc ce e in sufletul tau. Poate daca ar avea rabdare soacra l-ar invata incet, incet nepasat, Andreea mananca jumate pasat, jumatate nepasat, dar asta pentru ca refuza carnea.

Ella, cortul e luat din farmaciile City pe punctele acumulate, dar e f rau, e instabil si se ridica si pleaca cu el in cap. Nu se poate juca nesupravegheata, dar ii place f tare. Ne gandim sa cautam unul mai bun.

Azi dimineata a plecat mama, asa mila mi-a fost de Andreea ca a inteles ea ca pleaca, dar cand a vazut ca dispare s-a apucat de plans si acum intreaba 'unbe-i bica?' si ne pune sa o ridicam la geam sa o vada.Dar uita ea ca acum mergem toti 3 afara, maine o ducem la un loc de joaca pentru copii, o are pe Thea cu care se joaca frumos.

Betty 15+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Poze Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

doxinu, au ei un ritual, cam dupa baita sta 15 minute cu tas-u sa ii spuna niste povesti, aceleasi mereu, dupa care ma striga, dar doar la acel joc/moment de povestit vroia sa stea cu el, in rest tre sa fiu in schema!
arcadia, cum sa fii prea curioasa? la sfatul dr fac o pauza, nu mult, vreo 3 luni, asa a zis ea, si apoi le iau ca imi e asa bine cu ele, chiar uit ca au si functie contraceptiva, insa as fi asa dereglata fara ele...Carpicon am pus si eu pentru anexita si am fost foarte incantata. Parca sunt 2 feluri de supozitoare, fiecare are alta litera/serie. Am avut o criza rea la o luna dupa nastere si apoi, mai nimic, insa ieri am crezut ca mor de durere. O sa mai incerc in continuare cu carpicon.
betty, am vazut si revazut unele poze cu andreea tare frumoasa! Ce eleganta a fost la ziua ei cu palarie! Livia si-ar fi dat-o imediat jos! Avem si noi cortul de la city pharma dar noi suntem foarte incantati de el, nici nu il clatina Livia ca ea de obicei se pitula in el si sta nemiscata! Fiecare cu stilul ei de joaca!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

astazi i-au aparut lui calin primele bubite de varicela...

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Arcadia, imi pare asa rau. Vorbeste cu medicul sa-i dea tratament fiindca dureaza mai putin boala si inlaturi si complicatiile si ceva antialergic pentru scarpinat. Toni nu a ramas cu semne fiindca nu s-a scarpinat foarte mult.
Eu ma pregatesc sa plec la baieti...dar va voi citi luni...
Va pup

Mergi la inceput