Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Bafta multa la control! Sa vii cu vesti bune si foarte bune de acolo.

Intre timp si menstruatia mea ciudata s-a transformat intr-una adevarata dupa 11 zile de "spotting". M-am dereglat rau, in ciuda tratamentului cu Duphastone. Oi trai si oi vedea. Asa imi trebuie!!! Dupa mai bine de 6 ani de anticonceptionale si fereala, era prea frumos sa iasa cum vroiam eu. Na ca primesc rasplata! Nu e usor deloc sa ai un copil cand iti doresti. Mai ales ca au trecut atatia ani in care nu mi-am dorit. Trebuie sa simt efectele deciziei mele de a amana atat, mai ales ca eu si sotul meu suntem impreuna de 8 ani si casatoriti de aproape unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor.... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie31.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetele. am facut si eu ochi acum juma de ora. am dormit dusa. dar m-am si culcat tarziu, pe la 4 jumate.

ellenii, nu iti pierde speranta. DD iti va face bucuria cand o sa te astepti mai putin, asa se intampla de obicei.

pogonici, sa speram ca esti bine si nu e nimic grav. poate totusi, e o mica speranta acolo... te astept si eu cu vesti de la doc.

pup si restul fetelor. va urez o sambata placuta.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

fetelor,intru repede,ca m-am speriat de ce am citit...

Pogonici,repede la dr.,sa vada daca este dereglare hormonala,desi nu ar trebui daca ai luat Duphaston,dar uite ce spune si Elenii...cam asa se intampla dupa operatii,se deregleaza totul.Apoi nu vreau sa te sperii,dar eu cand cu extrauterina am avut asa pete maronii vreo saptamana si apoi s-a rupt trompa,fara sa mai am o picatura de sange la exterior,insa dureri cruuunteee,insuportabile,de dimineata pana seara cand am ajuns la spital.Deci sa faca bine d-l dr.sa-ti faca eco vaginala,ca la sarcina mica nu se vede altfel si neparat Hcg-ul,sa vada daca a aparut hormon de sarcina.Poate fi si cazul fericit,cand testul de sarcina iese mai tarziu.Am patit-o tot eu,dupa 5 teste negative,iese unul poziv,insa cu o zi inainte ma apucase mutatul mobilei prin casa,asa ca mi-au venit uratii,numai Dumnezeu stie daca a fost sarcina sau nu atunci.

Elenii,aceeasi situatie si la noi,8 ani fereala,10 ani de casatorie si prima sarcina extrauterina.Sa te fereasca Dumnezeu,cred ca trebuie sa vorbesti cu duhovnicul,eu abia pe urma am inteles ca trebuia un canon si multa curatire,ca-i pacat sa te feresti.Dumnezeu sa te ajute!!!

Fetelor,daca vreti sa cititi acatistul Sf.Vasile zilnic,ar trebui binecuvantarea duhovnicului la fiecare,ca sa nu mai vina ispite.Dumnezeu sa ne ajute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

multumesc mult de sfaturi feteleor...incerc sa fiu cat mai relaxata pana luni, si cu ajut lui Dezeu va fi bine..
azi iar am gaze, broaste in burta nici nu mai stiu ce este acolo, si pe langa asta, ma iau niste zvancniri in burtica, altfel de dureri fata de aseara, ba in parte stanga ba in dreapta.....nici nu stiu ce e cu mine...

doamne te rog dami rabdare si intelepciune

poate Dzeu ma pune la incercare acuma, sa vada cat rabd si daca cartesc in fata lui.....

sincer eu inca mai am o speranta mica mica mica acolo ca va fi o minune in burtica......vreau sa traiesc cu acesata mica speranta pana merg la dct, ca nici alt test nu vreau sa fac..

testul de sange ptr sarcina se poate la orice ora?? ca eu habar nu am

ufff iar am broscute in burta acuma, si fac galagie, nici nu ma lasa sa va scriu multeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna, buna, pe la prinz!

Am aparut si eu. La noi simbata e zi de patinoar cu fii-miu si, uneori, si cu sotu'.

Pogoniciule, asa este...este cam ciudatel ce ti se intimpla cu burtica. Dar...pun si eu o intrebare: cu stomacelul cum stai. Ca, eu cind mai am cite o enterocolita urita, am niste gaze si niste crampe de imi vine sa ma urc pe pereti.

Voiam sa va mai zic ceva: sunt putin derutata. Fac de cca 2 luni acatistul Sf. Nectarie si de 2 saptamini acatistul Sf. Parinti. Ei, cu mare zel si infocare il rog eu pe Dumnezeu, printre altele, sa faca in asa fel incit sa sa o scape si pe mamica mea de niste dureri nenorocite si aproape permanente de cap (i s-a pus diagnostic: nevralgie Arnold). Si...Sfintisorul nu vrea deloc sa o ajute...nu am nici un semn...nu stiu...mereu cind m-am rugat cu credinta in DD, ajutorul nu a intirziat sa apara.Acum, nu. Poate sunt eu prea pacatoasa, dar mi-e asa mila de ea ca ia in fiecare zi antiiflamatoare...isi va distruge ficatul.Asa ma simt eu acum, foarte derutata...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu nu am probele cu stomacul, chiar deloc, iar toate aceste simptome ale mele sunt unicate, zic acest lucru ptr anul trecut pe vremea asta am facut tot tratam cu hormonale, respectiv gonal F cate 2 pe zi timp de 5 zile parca, dar nu am avut nici un unfel de probl, si dupa inseminare mia f rau doar cateva zile, desi luam utrogestam pana la ciclu care a venit la timp si era ok, si mia trecut apoi, dar in nici un caz atat de mult iar in ceea ce priv simmtomele leam avut si atunci, dar cand mia venit ciclul miam revenit si gata, deci am luato de la capat, atunci nu ma dereglasem ca acum, caci ciclul meu era regulat, normal, fara gaze, etc....

nu stiu ce sa mai zis sau sa cred...

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Virginia, asa este, fiecare dintre noi tb. sa cerem binecuvintare de la duhovnicii nostri.Nu neaparat pt.a nu mai aparea ispite ci pt. ca totul tb. facut sub ascultare de duhovnic. Eu nu prea am spor la rugaciune -fac rugaciune zilnic- dar parca merge doar gura nu si sufletul. Si cred ca asta e cauza. Nu am binecuvantare pt. ca am uitat sa-i zic duhovnicului, ultima oara cind m-am spovedit .Dar vreau sa merg sapt. viitoare sa ma spovedesc sau cel tirziu cealalta.

Pogonici...eu astept sa ne spui ca ai fost la dr. E ciudatel ce se intimpla in burtica ta. Asteptam.

Ellennii ai mare dreptate, dar eu am o prietena care a luat AC muuuuulti ani. Si cind a vrut copii, nu raminea, normal... Dr. au trimis-o la FIV. Dar acum este insarcinata in 3 luni. Asa ca...

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

''Dr. au trimis-o la FIV. Dar acum este insarcinata in 3 luni. Asa ca...'' - dar ea nu a vrut sa fac. Si a ramas insarcinata naturalAm uitata sa specific

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Eu am ramas foarte usor insarcinata: inca de la prima incercare, dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie (deficienta de progesteron). Acum imi pare rau de tot timpul pe care l-am pierdut, dar oricum nu mai pot sa-l aduc inapoi. Merg inainte cu mai multa credinta in Dumnezeu si cu mai multa responsabilitate pentru faptele mele. Anticonceptionale am luat pentru ca mi-au fost de fiecare data prescrise de medic. Am si ovare polichistice. Dupa ce le-am intrerupt si am schimbat medicul, am aflat ca au o multime de efecte adverse. Acum nu as mai lua nici sa fiu batuta.
Pogonici, poate la tine e o dereglare fiziologica cu ochisori mici-mici.

Mergi la inceput