Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Multumesc frumos!!!!
...si acum inapoi la acatist...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

camy, multumesc pentru pupic. inseamna mult pentru mine.
eu am pierdut sarcina in 16 saptamani. l-am vazut, era format tot, cat jumatate de palma, sau un pic mai lung. dar era al meu, bucatica din mine, si nu il pot uita. era asa de frumos...
poate ca nu se compara durerea mea cu a ta, dar m-a schimbat pentru totdeauna.
atunci, am fost furioasa si am ridicat ochii cu manie la cer, si am hulit. sufeream si nu gaseam motiv pentru ce s-a intamplat. dumnezeu insa nu m-a pedepsit mai rau, m-a ascultat rabdator si incet mi-a trimis semne ca trebuie sa fiu bine pentru ce va fi. si raul s-a accentuat cand am inteles ca greseam si mai mult intorcandu-ma impotriva Lui. apoi, am postit, si i-am citit rugaciuni, si m-a ajutat sa imi revin. la spovedanie a fost... nu am cuvinte sa explic. dar cand am recunoscut ca il hulisem pe Dumnezeu, s-a intamplat cu mine ceva... stiu sigur ca era acolo, langa mine...
acum nu mai caut sa intreb de ce. ii multumesc in schimb pentru cele mai frumoase 16 saptamani din viata mea. si ii mai multumesc pentru secunda in care mi-a fost permis sa imi vad puiutul. in ciuda lacrimilor si a suferintei, imi ramane acea secunda pretioasa in suflet. si ma rog ca daca ma considera vrednica, sa imi ajute ca data viitoare, in loc de "cele mai frumoase 16 saptamani din viata mea", sa faca sa fie o viata de om.
de aceea, eu in loc sa plang cand imi amintesc de beiusul meu, ii trimit sarutari si ii spun ca il iubesc. si de aceea am trimis si un pupic ingerasului tau. pentru ca pe langa lacrimile noastre, ei asteapta si dragostea noastra, chiar daca nu mai sunt aici fizic.
te imbratisez cu drag. o sa fie bine, ai incredere.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

happymum

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Delphinas din pacate lucrurile nu se misca fara o cearta zdravana
Barbatii sint niste copii mai mari dar ei habar nu au
Ia uite dom'le noi vrem copii si de fapt ii avem chiar linga noi

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Delphinas din pacate lucrurile nu se misca fara o cearta zdravana...uneori

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

bUNA DIMINEATA, AM FCUT OCHI...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si ochi in burtica nu sunt camy?
buna dimineata va spun si eu.
jesika eu am zis de foarte multe ori ca sotul meu e cat o gradinita de copii.
chiar daca m-a durut sufletul ca ne-am certat, dar era ultima varianta ramasa. ii spusesem ca ma duc si fac IAD sau apelez la un prieten...si nu s-a speriat. ca stie ca nu-s in stare sa fac asta.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa fetelor si pupicei

Eu sint la o cana de ceai

Chiar asa Camy , ochi in burtica nu-s ?

''...si nu s-a speriat. ca stie ca nu-s in stare sa fac asta''- Delphinas bag s'ama ca voi jucati ''Vrei sa fii miliardar''.
Variante de raspuns : 50%, intreaba publicul sau suna un prieten
Al meu nu-i greu de urnit.A facut, saracul, si operatie.Dar pe la medici am vb. doar eu

Dragelor, nu v-ati trezit ?
Hai la inviorare

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

jesika ceva de genu. pai cumva tb sa-l urnesc si pe el din starea de letargie totala.
da pe mine cat ma tin puterile??? sau eu sunt cumva de piatra???
de vb pe la dr cred ca ma paste si pe mine. el va face operatia la buzau, la un dr din republica moldova si in ziua operatiei vreau sa fiu si eu si tb sa vb cu ei sa ma primeasca la ei. sunt prietenii colegii mele de birou. cat il tine in spital, ce-mi tb, si tot asa si mai departe...tot eu tb sa le aflu. el nu poate vorbi...e mute..

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor aseara ma durut burta cumplit, asa ca niste junghi ma luau in burtica, am vb si cu sotul meu de tot ce vam pov voua, si luni merg la un control la dct, sa ma vada si pe mine la eco, ca nui ceva in regula....gazele din burtica nu sau potolit, aseara pe langa gaze ma durea si burta..ma luau ba ma lasau..si tot asa, azi ma simt mai bine...dar nu se stie pana diseara..cum va spuneam tentativa de ciclu sa term atunci , au fost doar acele pete si atat...burta mie umflata...pai nu mai stiu....

dar cu ajut lui Dzeu vom ttrece peste toate, eu am incredere ca va fi bine si ca nu ma va lasa

Mergi la inceput