Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Naty spune:
WOW! Acum am vazut - FELICITARI ARIYA!
Refacere usoara tie, iar lui Miguel multa sanatate si noroc in viata!
Am vazut poze cu bebe Andrei de irina, un scump si jumatate!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Naty spune:
lavinia deco eu am nascut de 2 ori cu Prof. Horhoianu, a doua oara mi-a salvat viata. Incearca sa-ti activezi PM si eu incerc sa gasesc povestile celor 2 nasteri ale mele sa le citesti. Poti sa ma intrebi ce vrei despre dr. si spital. Acum iti spun ca eu nu m-as lasa pentru nimic in lume pe mana altui doctor, ca acesta este dupa mine cel mai bun din lume si ca recunostinta mea fata de el nu se poate descrie in cuvinte. Ii in fiecare zi ma rog sa ii dea Dumnezeu sanatate.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 fetelor voi va cantariti bble ininte d efiecare masa si dupa fiecare masa? 40S+ ![]() AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora |
Nici gand... o cantareste pe 11 februarie la controlul de patru saptamini, ultima data a cantarit-o moasa la 1 saptamina. In rest nu cantaresc nimic, nu vreau sa ma zapacesc de cap. Plus ca eu alaptez la cerere, cand la o ora, cand la 4.... cand vrea printesa
![](icon_smile.gif)
Iris2002 spune:
citat din mesajul lui pyc Mersi Dark! Sa-ti creasca mare baietelul si sa va bucurati de el! Eu am terminat deja cumparaturile...sunt o campioana a shoppingului pe net:) ...dar e drept ca ma uitasem inainte si m-am dus la tinta. Numai bani sa fie, ca in rest nu e greu deloc shoppingul asta... Pachetele imi ajung pana vineri, asa ca sper sa nu nasc pana atunci...si daca nasc sa-mi fie invatatura de minte sa nu ma las asa cu toate pe ultima suta de metri! |
Buna Pyc, odihneste-te cat se mai poate
![](icon_smile.gif)
DarkBendis, Lactulose e bun, si mie mi-au recomandat, insa nu a mai fost nevoie...cred ca trebuie sa ii dai ceva timp ca sa isi faca efectul. La mine a mers: pe stomacul gol dimineata prune uscate cu un pahar mare de apa.
Porumbita, si pe calea aceasta felicitari si sa traiasca feciorasul!
Iris2002 spune:
citat din mesajul lui ariya Fetelor,azi noapte la 0:15,a venit pe lume Miguel Adriano,3,750kg!nu stiu inca cm si apgar Stiu doar ca are niste superobraji si o voce de tenor ratoi Sunt inca la reanimare,am facut rahie...va pup Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, ![]() ![]() AMR 1 ZI!!!!!!!! |
Aryia, din inima felicitari pentru Miguel, sa aiba parte de sanatate si noroc!
![](pupic.gif)
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Si eu sunt cam obosita, mama incepe sa isi revina din gripa, ceea ce e bine, poate o sa reusesc sa ma mai odihnesc si eu. Nathalie e dulce si cuminte, desi vrea doar in brate. Francesca vrea multa atentie, e geloasa, imi e mila de ea...
O intrebare stupida: va mai dor sanii la alaptat? Pe mine ma dor inca. Stiu ca poate sa insemne si pozitie incorecta, dar eu am senzatia ca e corecta. Si inca una: cand/daca va mulgeti, cat lapte aveti? Eu am avut azi-dimineata 170 ml (de la amindoi). Fata nu mincase de 3 ore si inca dormea, a trebuit sa ma mulg...cand ii dau sa manince insa maninca doar 90-100 ml....
Vorbeati de baie, a mea a facut din prima zi, la patru zile i-a cazut buricelul...
va las ca plinge Nathalie
Multa bafta celor care urmeaza sa nasca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ela2233/ela2233.jpg)
ela2233 spune:
neatza la mamici, burtici si licurici
fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri, ma voi interesa daca pot chema salvarea de la municipal, ca asa cred ca e cel mai bine, noi avem masina dar ma gandesc ca sotul va fi foarte agitat atunci sau poate va fi la servici si eu sigur nu voi putea conduce,asa ca cea mai buna varianta ramane salvarea, voi suna la spital sa intreb, va multumesc inca o data
ariya felicitari pentru bebelus, sa fie sanatos si sa va bucure viata, iar tu sa te recuperezi repede
fetelor aveti dreptate site-ul merge foarte greu si de aceea ma duc sa citesc si daca mai am nervi sa astept deschiderea paginii 10-15 min, ne mai auzim azi daca nu maine
oricum va doresc numai bine si pentru cele care au de gand sa nasca intre timp trimit si eu o agitata cu urari numai de bine37+
amr 2 sapt
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IRINA_p_C/IRINA_p_C.jpg)
IRINA.C spune:
Andrei a mancat ca un lacom ultima masa, chiar verificasem 80 ml erau dupa care a mai vrut o tura...in final a varsat.Nu a fost o simpla regurgitatie, a dat mult afara.eu zic ca prin prea plin .voi ati patit?
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Cami sa stii ca si eu am avut 3-4 zile in care asa a miscat, stai linistita ca isi revine, important e sa miste un pic
Alinuk imi plac paturicile cu ponei de nu mai pot, sunt superbe
Yashi stai linistita ca bebe nu vine el fara tati
Hai Oanaq
Hai Crisspolis
Hai Lisa
Hai fetele care ne fac surprize 37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
fetele eu am avut o noapte cam grea ... cred ca a crescut bebe si ma misc tare greu de pe o parte pe alta ... si f des la baie ...
cele care sunteti inca gravidute cum va mai simtiti????? cum misca bebe la voi .... la mine de dimineata putin ... si apoi f rar ...
naty 37+
ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT
Camelia