Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeee

si la mine merge oribil forumul .... cred ca este de la pagina lor de net .... asa ca rabdare ....

AREYIAAAAAAAAAAA .... HAI CA AI SCAPAT CU BINE .... TE-A AJUTAT DUMNEZEU ..... SA FITI SANATOSI SI VA ASTEPTAM CU AMANUNTE SI CU POZE .... PT MAMICA NOASTRA CEA MAI TARE ... AM PLANS CAND AM CITIT MESAJUL DE LA TINE .... CAND STIU CATA RABDARE AI AVUT ....

IRINAC tu cum mai esti azi???? cum te mai simti????

eu am avut azi noapte si senzatii ca de ciclu dar parca dimineata trec toate ca prin minune .... iar bebe imi misca f fffff putin ... cate o unda din cand in cand ... asa era si la voi fetele?????

de CADIA stie cineva ceva????

37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Irina
carusele recomandate de mine

fisher price
http://www.mytoys.ro/images/products/C0108.jpg
http://www.crazytoys.ro/images/240x240/VT61783.jpg

chicco
http://www.chic bebe.ro/products/283-carusele/images-3050-chicco_carusel_muzical_casuta_3_in_1.mbs

(fara pauza de dupa chic
eu il am pe ultimul:
are 12 melodii relaxante, lumini, miscare, senzor de plans iar casutza poate fi folosita pana la un an juma)

Lisa nu se cantaresc inainte/dupa masa..risti depresii, pierdere laptiksa, te duci cu capul
cel mai devreme la o saptamana se cantaresre
Iti soun eu ca se vede de la zi la zi cum ia in greutate..cu ochiul liber: obrajori,bucutza, porcushori

fetelor ma gandesc la voi, sa aveti bbi sanatosi si sa fiti bine!

Rein

Cadia

Lisa

Crisspolis

Doamne ajuta!

Ariya felicitari mamica! de 3x mamica!!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

iata carusel de bb Andu (mostenire de la Teo)..
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3220091620/

avantajul lucrului nu prea ieftin...rezista!
..e drept ca nu e dintre cel mai scump, dar e ok...testat!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor;
Ariya - Felicitari, ai avut dreptate cu contractiile, nu a mai vrut bb sa astepte pana miercuri Iti doresc refacere rapida si mult laptic pt BB

Si noi tot 2 in 1 suntem....m-a disperat sotul cu intrebarea " nastem azi?" ...
Noi asa vb despre nastere la plural ...cand am fost la maternitate sapt. trecuta sa facem rezervarea, la ghiseu sotul vb cu domnul de acolo si ii explica ca nasterea poate surveni oricand deci trebuie sa avem camera pregatita...si la un moment dat ii spune ca deja avem dilatatie 2

Foarte greu merge forumul - ingrozitor chiar -

IrinaC, Alina - sanatate si refacere rapida , of sper sa va treaca repede;

Kristinuz - cum spunea si Lisa: Bine ai venit in club ...inca la mine si dopul iese greu ;

Eu am maine programare la medic; daca nu se intampla nik pana maine...si daca imi face control ca sapt trecuta...sigur imi declanseaza nasterea.

Si acum Agitatele

hai Cadia
hai Lisa
hai Crisspolis
hai Oanaq
Pt toate fetelecare asteapta sa nasca
Si......una speciala pt. Alisuca mea

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

alinuk casuta am vrut o si euda nu o mai gasesc nicaieri nu mai o aduc nici la chicco , asa ca am comandat ferma muzicala parca , nu s 100% happy.

Ufff nu am mai avut scaun da s ametita obosita etc, nedormita mai ales.
Va mai scriu

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, prin zona si eu, nimic de raportat, tot astept sa nasti ca te ajunge Crisspoliss... Uite, am intrat sa-ti dau un ghiont, poate, poate...

Miere, las-o mai moale cu curatenia si mancarea, ia-o incet...

Arya, felicitari.

POZE

Iulia 35+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Am uitat sa actualizez AMR-ul

Eu am carusel de la fisher price, e f frumos si imi place ca poate fi folosit si ca veioza.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 6 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata!!! Da’ ati scris nu gluma....

CADIA iti tinem pumnii, sa auzim numai de bine.

Bebelusi te rog frumos sa nu te descurajezi, nu esti singura. Si mie cand le aud pe fetele care deja au nascut si mai vad si poze cu bebelushi mi se face dor de piticul meu si nu mai am rabdare sa-l tin in brate. Impreuna o sa ducem odiseea pana la capat si nici nu o sa-ti dai seama cand trecem la scutece.

IrinaC este un scump Grumetzel, te rog nu te opri sa pui poze, pentru noi e o mare placere sa urmarim bebelushii cum cresc. Vroiam sa-ti arat ce carusel am luat noi, dar pana scriu eu mesajele tu ai si cumparat.

Ba mai mult, ce imi vad ochii: a nascut Ariya. Sa traiasca micutzul Miguel Adriano si mamicii multa sanatate si recuperare grabnica.

Lisa79, Criss asteptam vesti de la voi.

Yashy, nu fi supi. Lasa ca bebe i-l asteapta si pe tati cu siguranta, asa ca stai linistita si profita de ocazie sa te odihnesti.

Aveti dreptate cu forumul, de la 10 incerc sa citesc tot si sa si raspund. Si pana mi se incarca mie paginile apar noi licurici....

O zi plina de licurici si multi de la mine

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

ledi si noi tot la inceputul lui mai am vrea sa facem botezul. Trebuie vorbit de acum?

alina imi pare tare rau ca treci prin asta. Multi sa se rezolve.

bebelusi eu am "Mama si copilul" a lui Capraru si mi se pare OK.

rein tinem pumnii.
La mine Galaforul nu a fost bun de nimic.

Eu m-am laudat degeaba cu fata cuminte. Nu e. E si mai rea ca Ioana, desi credeam ca nu se poate. Ioana se trezea de multe ori pe noapte, dar dupa ce manca adormea putin. Nadia nu doarme. Azi noapte s-a culcat la 1, la 4,30 s-a trezit sa manance, dupa care a mai adormit la 6 pana la 7,30 cand a mancat din nou si nu s-a mai culcat pana acum vreo ora. Sunt total nauca.
Din fericire a venit tata acasa si a luat-o pe Ioana la plimbare ca simteam ca cedez.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi la botez am imbracat-o pe Ioana acasa cu hainele luate de mine si dupa ce a fost botezata a imbracat-o nasa cu hainutele aduse de ea.

irina multa sanatate!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput